De 9 beste hoofdtelefoons voor minder dan $ 50 in 2022

Inhoudsopgave:

De 9 beste hoofdtelefoons voor minder dan $ 50 in 2022
De 9 beste hoofdtelefoons voor minder dan $ 50 in 2022
Anonim

Hoewel het waar is dat sommige van de beste koptelefoons behoorlijk wat geld kosten, kun je ook goedkope koptelefoons vinden die comfortabel zijn en een hoge geluidskwaliteit produceren. Goedkopere hoofdtelefoons zijn ideaal voor kinderen, mensen die hun apparaten veel gebruiken, mensen die meerdere paren nodig hebben of mensen met een beperkt budget.

Je kunt bekabelde en draadloze opties vinden voor minder dan $ 50. Sommige draadloze hoofdtelefoons gaan 20 uur of langer mee op één keer opladen, terwijl andere minder dan de helft van die tijd meegaan voordat je een oplader moet zoeken.

We hebben tientallen goedkopere opties onderzocht en onze keuze voor de beste koptelefoon onder de $ 50 is de Audio Technica ATH-M20x omdat ze een geweldige geluidskwaliteit hebben voor een betaalbare prijs. Als je op zoek bent naar een bedrade optie, iets draagbaars of een lichtgewicht koptelefoon, dan hebben we ook onze keuze voor de beste koptelefoons onder de $ 50 in andere categorieën opgenomen.

Beste algemeen, bedraad: Audio-Technica ATH-M20x

Image
Image

Met de ATH-M20x-hoofdtelefoon kun je genieten van je muziek in de beste kwaliteit binnen deze prijsklasse. Ze hebben een frequentierespons van 15 Hz tot 20 KHz en 40 mm drivers met zeldzame magneten en met koper beklede aluminium spreekspoelen. Deze hoofdtelefoon is bedraad en heeft geen Bluetooth-mogelijkheden, maar ze hebben een enkelzijdige kabel van 3,0 mm en worden geleverd met een 1/4 inch-adapter voor meer veelzijdigheid.

Het ontwerp rond het oor zorgt voor een goede afdichting voor een goede geluidsisolatie, zelfs zonder actieve ruisonderdrukking. De ATH-M20x verliest wel wat punten voor comfort omdat ze niet super verstelbaar zijn. De oorschelpen draaien 15 graden en de hoofdband kan worden aangepast, maar sommige gebruikers zeggen dat ze een beetje krap zijn.

Het lijkt erop dat Audio-Technica wat aanpassingen heeft gedaan om een koptelefoon te produceren die nog steeds geweldig zou klinken in deze prijsklasse. Als je graag naar veel muziek luistert - en vooral als je van plan bent om studio-monitoring of -mixen te doen, dan is een geweldige geluidskwaliteit de afweging waard.

Type: Over het oor | Verbindingstype: 3,0 mm kabel | ANC: Nee | Water-/zweetbestendig: Nee

Runner-Up, beste bekabeld: Shure SRH145m+

Image
Image

Shure heeft enorme golven gemaakt met zijn assortiment betaalbare hoofdtelefoons, en de SRH145m+ heeft betere functies (een inline afstandsbediening en microfoon) en een betere geluidskwaliteit dan zijn voorganger. Test de SRK145m+ koptelefoon op een track met veel subbas en je krijgt een redelijk krachtig geluid zonder hoorbare vervorming. De midden- en hoge tonen zijn aangenaam nauwkeurig en gaan voorbij aan de huidige trend van overintensiteit.

Het ontwerp is aantrekkelijk: in plaats van een verstelbare hoofdband, kunnen de oorschelpen aan de binnenkant op en neer schuiven en dankzij de scharnieren kunnen ze worden opgevouwen voor eenvoudig opbergen. De hoofdtelefoon weegt minder dan 6 gram, en het tweezijdige snoer van 5 voet geeft je meer mobiliteit. Het snoer heeft echter een 3,5 mm-aansluiting aan het uiteinde, dus u moet mogelijk een adapter gebruiken wanneer u verbinding maakt met sommige mobiele apparaten.

Om de prijs laag te houden worden er geen andere accessoires meegeleverd, maar de SRH145m+ hoofdtelefoon is een geweldige budgetkeuze. Deze hoofdtelefoon is niet meer leverbaar door de fabrikant, maar je kunt ze nog steeds te koop vinden bij sommige retailers.

Type: Over het oor | Verbindingstype: 3,5 mm kabel | ANC: Nee | Water-/zweetbestendig: Nee

Beste Airpods- alternatief: Mpow MX1-oordopjes

Image
Image

Als je niet zoveel geld wilt uitgeven voor Apple's Airpods, hebben de MX1 Earbuds van Mpow een aantal behoorlijk indrukwekkende functies voor hun prijskaartje van $ 40. Ze bieden ruisonderdrukking met vier microfoons, hifi-geluid, IPX8-waterdichtheid en tot 35 uur speeltijd (vijf of meer uur continu spelen en vijf tot zes keer opladen in de draadloze oplaadcassette). De case heeft ook maar ongeveer 90 minuten nodig om volledig op te laden, omdat hij een snelladende USB-C-kabel gebruikt. Je kunt de case zelfs opladen op een draadloze pad.

Met twee microfoons voor duidelijke gesprekken en touch-stelen voor eenvoudige bediening, presteren deze oordopjes als hoogwaardige oordopjes. Je kunt een of beide oordopjes tegelijk gebruiken, of een oordopje delen en naar muziek luisteren met een vriend op de 10 mm-drivers. De MX1-oordopjes zien er niet precies uit als Airpods, maar ze zijn een van de beste alternatieven die beschikbaar zijn in deze prijsklasse.

Type: Echt draadloos | Verbindingstype: Bluetooth | ANC: Ja | Water-/zweetbestendig: Ja

Beste esthetiek: Skullcandy Uproar

Image
Image

Skullcandy staat bekend om zijn budget-koptelefoons en het merk biedt een van de beste sets onder de $ 50 in de Uproar. De levensduur van de batterij is 10 uur en ze zijn licht van gewicht en komen uit op iets meer dan 4 ons. De hoofdtelefoon is verkrijgbaar in verschillende levendige kleuren, zodat u het ontwerp kunt vinden dat bij uw andere apparaten of bij uw persoonlijkheid past. De Bluetooth-koptelefoon werkt met je telefoon, laptop en andere Bluetooth-apparaten, en er is ook een microfoon om oproepen aan te nemen.

De geluidskwaliteit is redelijk goed, maar er is een kleine hoeveelheid vervorming op de luidste volumeniveaus, vooral wanneer je op enige afstand van je apparaat reist. De bas wordt versterkt, dus als je op zoek bent naar referentiegeluid, kijk dan ergens anders. Dit is misschien het meest merkbaar in klassieke muziek. De bas overheerst echter niet de middentonen en de hoge tonen zijn goed uitgebalanceerd. Als je vaak het gevoel hebt dat andere hoofdtelefoons niet genoeg bas in de mix hebben, is de Uproars misschien iets voor jou.

Type: Over het oor | Verbindingstype: Bluetooth | ANC: Ja | Water-/zweetbestendig: Nee

Beste voor lichaamsbeweging: Hussar Magicbuds

Image
Image

Hussar's Magicbuds zijn draadloos, waardoor ze veel handiger zijn voor sporten en onbeperkt bewegen. Met siliconen oorhaken en oordopjes van verschillende formaten (inclusief een geheugenschuimoptie), krijg je een comfortabele pasvorm. Ze blijven zelfs tijdens intensieve trainingen en hardlopen in je oren.

Deze hoofdtelefoon heeft een IPX7-classificatie, wat betekent dat hij tot 30 minuten in maximaal 1 meter water kan worden ondergedompeld en zelfs de meest zweterige trainingen kan doorstaan. Op een volledige lading kun je tot negen uur batterijduur krijgen, wat niet slecht is voor een set draadloze oordopjes.

Wat het geluid betreft, zegt Hussar dat de oordopjes de meeste bass-heads zullen bevredigen met diepe bas en heldere hoge tonen. De oordopjes worden geleverd met het extra voordeel van Qualcomm's CVC 6.0-ruisonderdrukking, maar ze hebben niet de actieve ruisonderdrukking die je zou krijgen met sommige duurdere hoofdtelefoons. Ze hebben een behoorlijk fatsoenlijk draadloos bereik tot 33 voet. Voor de hogere IPX7-classificatie, geluidskwaliteit en ruisonderdrukking biedt de Hussar Magicbuds u de basis met een beperkt budget.

Type: Draadloos | Verbindingstype: Bluetooth | ANC: Nee | Water-/zweetbestendig: Ja

Beste geluidskwaliteit: Edifier H840

Image
Image

Deze bedrade over-ear hoofdtelefoon van Edifier levert hifi-geluid in een comfortabel en klassiek ontwerp. De hoofdtelefoon is ontworpen om levensechte audiokwaliteit te leveren tegen een instapprijs, en ze doen het werk behoorlijk goed.

Ze bevatten een krachtige 40 mm driver en hebben een frequentierespons van 20 Hz tot 20 kHz met een impedantie van 32 Ohm. Het comfortabele over-ear ontwerp zorgt voor een behoorlijke hoeveelheid geluidsisolatie om het geluid te ondersteunen. Het volume zou wat harder mogen, maar het bereik en de bas zorgen ook bij lagere volumes voor een indrukwekkend geluid. U kunt kiezen voor het P841-model en een in-line microfoon krijgen.

Type: Over het oor | Verbindingstype: 3,5 mm kabel | ANC: Nee | Water-/zweetbestendig: Nee

Beste draagbare: Sony MDRZX110 ZX-serie stereohoofdtelefoon

Image
Image

De Sony MDRZX110-hoofdtelefoon is qua functionaliteit ongeveer zo basaal als maar kan, maar ze doen een paar dingen heel goed. De koptelefoon is comfortabel, kan bijna tot niets worden neergeklapt en de prijs is onverslaanbaar.

Misschien vind je oordopjes oncomfortabel, misschien wil je niet elke dag een dure koptelefoon mee naar je werk nemen, of misschien heb je gewoon iets nodig dat in je tas past zonder je te verzwaren. De Sony MDRZX110 vinkt alle vakjes aan en levert fatsoenlijk geluid van budgetkwaliteit in een compact en gemakkelijk te dragen pakket. Voor een koptelefoon van minder dan $ 10 heeft hij een verrassend breed responsbereik dat geschikt is voor informeel luisteren of video kijken.

Type: Over het oor | Verbindingstype: Y-type kabel | ANC: Nee | Water-/zweetbestendig: Nee

Beste voor gaming: Razer Kraken X USB-gamingheadset (RZ04-02960100-R3U1)

Image
Image

Gamingheadsets moeten meeslepende audio leveren, een degelijke microfoon bevatten, comfortabel dragen en werken met je gamesysteem. In de prijsklasse van minder dan $ 50 is dit een grote opdracht om in te vullen. De Razer Kraken X levert voor het grootste deel op alle fronten. Het is nog steeds een budgetheadset, maar hij doet veel voor de prijs.

Een van de belangrijkste verkoopargumenten is het 7.1-surroundgeluid. Dit is een softwarefunctie, dus deze moet worden geactiveerd en is alleen beschikbaar voor pc-gaming. Maar de headset levert meeslepende, positionele audio die je het gevoel geeft dat je echt in het spel zit. De Kraken X heeft een 3,5 mm-aansluiting en is compatibel met Xbox One, Xbox Series X en S, PS4, PS5 en Nintendo Switch.

Het volledig plastic ontwerp ziet er wat dun uit, maar is verder neutraal, en het zorgt voor een superlichtgewicht headset die de hele dag comfortabel is om te dragen. De cardioïde microfoon is verstelbaar en "noise-cancelling", wat betekent dat het achtergrondgeluid wegfiltert, zodat je teamgenoten je stem duidelijk kunnen horen. Waar de Kraken X hapert, is de audiokwaliteit - als je geen gebruik maakt van de surround sound-functie, klinkt het meer als een goedkope koptelefoon.

Type: Over het oor | Verbindingstype: 3,5 mm kabel | ANC: Ja | Water-/zweetbestendig: Nee

Beste lichtgewicht: Koss Porta Pro

Image
Image

De Porta Pro van Koss is een budgethoofdtelefoon, maar ze hebben enkele kenmerken gemeen met duurdere modellen. Ze hebben stijve mylar-drivers en zuurstofvrije koperen spreekspoelen om een schoner geluid te bevorderen, samen met NdFeB-magneetstructuren om luidere volumeniveaus te krijgen. De hoofdtelefoon heeft een indrukwekkende frequentierespons van 15Hz tot 25 KHz en een gevoeligheid van 101db.

Het ontwerp is echter wat deze hoofdtelefoon echt doet opvallen. Er is een verstelbare hoofdband die kan worden bevestigd aan kussentjes in de comfortzone die de druk op de oren helpen verminderen. U kunt de druk tussen stevig en licht aanpassen om de hoofdtelefoon voor u het meest comfortabel te maken, en de schuimrubberen oorkussens zitten op de oren zonder te hard te duwen.

Je sluit de Porta Pro aan op je apparaat via een 3,5 mm lange audio-aansluiting van 1,2 meter, dus je hebt mogelijk een adapter nodig als je deze hoofdtelefoon op je mobiele apparaat wilt aansluiten. Maar als je de koptelefoon niet gebruikt, kun je hem helemaal plat inklappen en opbergen in de meegeleverde draagtas.

Type: Over het oor | Verbindingstype: 3,5 mm kabel | ANC: Nee | Water-/zweetbestendig: Nee

De Audio-Technica ATH-M20x-hoofdtelefoon (zicht op Amazon) is onze eerste keuze voor bedrade hoofdtelefoons omdat ze fantastisch klinken en buiten hun prijsklasse presteren. Voor een draadloze optie van minder dan $ 50 hoeft u niet verder te zoeken dan de Mpow Flame-hoofdtelefoon (zicht op Amazon), die een goed geluid en een comfortabel ontwerp biedt.

Over onze vertrouwde experts

Erika Rawes schrijft al meer dan tien jaar professioneel en de afgelopen vijf jaar heeft ze over consumententechnologie geschreven. Erika heeft ongeveer 125 gadgets beoordeeld, waaronder computers, randapparatuur, games, A/V-apparatuur, mobiele apparaten en smarthome-gadgets.

Tobey Grumet is al 25 jaar schrijver en redacteur. Ze was acht jaar de eerste vrouwelijke technologie-editor bij Popular Mechanics. Tegenwoordig werkt ze als fulltime freelance schrijver. Haar werk is verschenen in Conde Nast Traveler, Forbes, Family Circle, Business Insider, Men's Journal, Sports Illustrated en meer.

Waar moet je op letten bij koptelefoons onder de $50

Geluidskwaliteit - In sommige opzichten is geluidskwaliteit een persoonlijke factor, maar er zijn specificaties die kunnen helpen bepalen of een hoofdtelefoon goed zal klinken. U kunt naar de drivergrootte kijken om de geluidskwaliteit te bepalen. Er wordt algemeen aangenomen dat hoe groter de driver, hoe luider het geluid dat hij kan produceren. Kijk ook naar specificaties zoals waaruit de driver is gemaakt, waaruit de spreekspoel is gemaakt, frequentierespons, gevoeligheid en impedantie.

Design - Koptelefoons zijn er in alle soorten en maten: over-ear, on-ear, in-ear of kettingstijl. Ze hebben allemaal verschillende doelen, maar over-ear-modellen bieden doorgaans een betere luisterervaring. Als je daarentegen een paar wilt om te sporten, zijn oordopjes of kettingstijl waarschijnlijk de juiste keuze. Ze zullen niet het beste geluid bieden, maar ze zullen het meest comfortabel zijn. Houd ook rekening met factoren zoals waterbestendigheidsclassificaties, vooral als u van plan bent de hoofdtelefoon buitenshuis of tijdens het sporten te gebruiken.

Batterijlevensduur - Als je naar een draadloos paar luistert, is een lege batterij echt een spelbreker. Een solide levensduur van de batterij geeft je 10 tot 20 uur luisterplezier, maar als je op zoek bent naar een paar met een bekabelde optie, kun je gewoon de kabel aansluiten om verder te luisteren als de batterij leeg is. Controleer echter het type kabelverbinding en zorg ervoor dat deze verbinding maakt met uw apparaten. Een niet-overeenkomende kabel vereist een adapter, en dat kan ook uw ervaring beïnvloeden.

FAQ

    Welk merk hoofdtelefoon is het beste?

    Verschillende merken bieden hoofdtelefoons van hoge kwaliteit, maar voor de prijsklasse van minder dan $ 50 kun je betrouwbare hoofdtelefoons vinden van merken als Sony, Skullcandy en Mpow. Sluit een koptelefoon echter niet uit vanwege het merk. Doe je onderzoek en bekijk de specificaties en componenten om te bepalen of het product de investering waard is.

    Welk merk hoofdtelefoon gaat het langst mee?

    Het hangt ervan af. Het kan zijn dat een bepaald model hoofdtelefoon van een merk jaren meegaat, terwijl een ander model van hetzelfde merk maar een paar maanden meegaat. Duurzaamheid en levensduur variëren afhankelijk van het specifieke model, maar over het algemeen zijn goedkope over-the-ear-koptelefoons doorgaans duurzamer dan goedkope oortelefoons.

    Zijn goedkope koptelefoons de moeite waard?

    In veel gevallen wel. U hoeft niet per se in te boeten aan functies bij het kopen van een goedkope hoofdtelefoon. Voor minder dan $ 50 kun je zowel bedrade als draadloze hoofdtelefoons vinden, waarvan sommige functies bieden zoals brede compatibiliteit op meerdere apparaten, gamefuncties en surround sound. Goedkope koptelefoons zijn vooral handig als tijdelijke oplossing, of voor situaties waarin je meerdere koptelefoons nodig hebt.

Aanbevolen: