De 3 beste autohouders voor het opladen van draadloze telefoons van 2022

Inhoudsopgave:

De 3 beste autohouders voor het opladen van draadloze telefoons van 2022
De 3 beste autohouders voor het opladen van draadloze telefoons van 2022
Anonim

De beste autohouders voor het opladen van draadloze telefoons houden je telefoon op zijn plaats en zorgen ervoor dat je batterij nooit leeg raakt. Autosteunen zijn geweldig om mee te rijden. Als u Google Maps, Waze of een andere app als GPS gebruikt, houden ze uw telefoon in een gemakkelijk toegankelijk gebied dat perfect is voor het bekijken van navigatie. Door je telefoon op te laden, zorgen deze houders er ook voor dat je batterij nooit leeg raakt tijdens een belangrijke reis, zodat je altijd toegang hebt tot kaarten, noodoproepen, enz.

Houd bij het zoeken naar uw nieuwe apparaathouder rekening met de locatie in uw voertuig. Sommigen geven er de voorkeur aan om het aan het dashboard te bevestigen, terwijl anderen de voorkeur geven aan ventilatiebevestigingen. Bekijk ook onze verzameling van de beste autotelefoonhouders als u niet hoeft op te laden. Beveilig uw telefoonservice anders op meer dan één manier met een van de beste draadloze autohouders voor het opladen van telefoons.

Beste algemeen: VANMASS draadloze autoladerbevestiging

Image
Image

We zijn dol op de VANMASS draadloze autolader vanwege het intelligente draadloze oplaadsysteem dat het apparaat identificeert en het vermogen slim aanpast tussen 5W, 7,5W en 10W. Het kan worden gebruikt voor alle Qi-compatibele smartphones van 4 tot 6.5 inch, inclusief iPhone XS/XS MAX/XR/X/8/8 Plus, Samsung Note9/Note8, S10/S10+, S9/S9+, S8/S8+, S7 /S7 Edge/S6, HTC, Huawei, Nexus, LG, Google en meer.

Om de oplader in te stellen, hoeft u alleen maar de houder te monteren en in de ventilatieopening van uw auto te steken. Pas de onderste lade aan zodat deze op uw telefoon past en plaats uw telefoon in de houder, aansluitend op de QC 3.0 autolader (meegeleverd). De armen klemmen automatisch om je telefoon om hem met slechts één hand op zijn plaats te houden. Om het te ontgrendelen, drukt u gewoon op beide zijknoppen en de armen gaan soepel open. De houder heeft een kogelkop van 360 graden waarmee je je telefoon in elke gewenste kijkhoek kunt draaien. Voor extra gemoedsrust biedt VANMASS een garantie van 12 maanden samen met snelle en vriendelijke technische ondersteuning.

Meest compatibel: iOttie Easy One Touch

Image
Image

Heb je aparte werk- en privé-smartphones? Of misschien deel je je auto met iemand die een ander model smartphone heeft dan jij? Als dat het geval is, wil je deze iOttie Easy One Touch snellader autohouder aanschaffen. Het is compatibel met een ongelooflijk breed scala aan apparaten, zodat je niet constant mounts hoeft te verwisselen.

Dit ontwerp wordt op uw dashboard of voorruit gemonteerd met behulp van een semi-permanente zuignap, hoewel sommige mensen opmerken dat het niet zo goed werkt op lederen dashboards. De telefoongreep maakt gebruik van een gepatenteerd vergrendel- en ontgrendelingsmechanisme met automatische vergrendelingsarmen om uw telefoon veilig op zijn plaats te houden. Het heeft ook een telescopische arm die zich uitstrekt van 4,9 inch tot 8,3 inch en draait op een boog van 225 graden, zodat je hem in bijna elke gewenste positie kunt plaatsen. Het ondersteunt Qi Wireless Fast Charging, wat volgens iOttie je apparaten tot 40% sneller oplaadt dan standaard draadloos opladen. Hoewel deze functie alleen beschikbaar is voor Qi Wireless Fast Charge-apparaten, worden andere Qi-apparaten met de standaardsnelheid opgeladen. De houder heeft ook een extra USB-poort om je secundaire apparaat op te laden.

Beste snel opladen: Anker PowerWave snelle draadloze autolader

Image
Image

Anker heeft zichzelf gevestigd als een van de toonaangevende merken voor telefoonaccessoires en maakt eersteklas telefoonhoesjes en batterijpakketten die er zowel geweldig uitzien als goed werken. De draadloze autolader voegt zich bij de club, als een van onze favorieten vanwege de soepele installatie, snelle oplaadmogelijkheden en compatibiliteit.

Het klikt op bijna alle ventilatieopeningen van een auto, met uitzondering van spiraalvormige ventilatieopeningen. Eenmaal gemonteerd, plaatst u uw telefoon gewoon neer en de apparaatdetectietechnologie zal zich aanpassen om uw apparaat te beveiligen - geen gedoe vereist. Het is compatibel met de meeste nieuwe Qi-compatibele smartphonemodellen, waaronder Samsungs (tot 10 W) en iPhones (tot 7,5 W), hoewel sommige een Quick Charge 3.0-autolader nodig hebben. Het laadt zelfs telefoons met beschermhoesjes op tot 5 millimeter dik. De houder kan draaien, zodat je je telefoon liggend of staand kunt gebruiken en met de meegeleverde oplader met twee poorten kun je extra apparaten opladen.

FAQ

    Verstoringen magnetische autotelefoonhouders het draadloos opladen?

    De metalen plaat op een magnetische autohouder verstoort draadloos opladen. Omdat draadloos opladen inductief is, is het afhankelijk van een magnetisch veld om de energie draadloos over te dragen, wat kan resulteren in interferentie en meer kans op het verliezen van de verbinding. Dat gezegd hebbende, als uw houder goed is ontworpen, zou deze alleen op uw dashboard moeten worden gemonteerd en uw opladen niet hinderen.

    Hoe monteer je een draadloze telefoonoplader in een auto?

    Draadloze telefoonopladers bieden verschillende montagemogelijkheden. Er is de eerder genoemde magnetische die we hebben genoemd, waarbij een magnetische metalen plaat als bevestigingspunt wordt gebruikt. Een andere optie is een ventilatieopening die in uw AC / warmte-opening haakt. Dat is een goede keuze, want er hoeft niets aan je dashboard te worden bevestigd en is ook gemakkelijk toegankelijk tijdens het rijden. Een derde keuze is een houder die een zuignap gebruikt, zodat je hem direct op je voorruit kunt plaatsen.

    Zijn er autosteunen die snel opladen ondersteunen?

    Je kunt autohouders krijgen die snel opladen ondersteunen. Een van onze topkeuzes is de Anker PowerWave, die snel draadloos opladen met compatibele smartphones ondersteunt. Het kan Samsung-telefoons opladen met 10 W en iPhones met 7,5 W. Zelfs onze budgetkeuze, de Nesolo 10W chn laadt op 1)w ondanks zijn betaalbare prijs. Houd er rekening mee dat u de Quick Charge 3.0-adapter moet gebruiken.

Aanbevolen: