Een Snapchat-account verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Snapchat-account verwijderen
Een Snapchat-account verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar accounts.snapchat.com, log in op je Snapchat-account en selecteer Mijn account verwijderen.
  • Als je je account definitief wilt verwijderen, moet je 30 dagen wachten nadat je je account hebt gedeactiveerd.
  • Om opnieuw te activeren, logt u binnen 30 dagen na het deactiveren in op uw account met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je Snapchat-account sluit. Je kunt Snapchat ook tijdelijk deactiveren, voor het geval je besluit het terug te willen brengen. In feite moet je je account eerst deactiveren voordat je het definitief kunt verwijderen.

Hoe u uw Snapchat-account kunt deactiveren of verwijderen

Als je naar je Snapchat-instellingen gaat op de mobiele app, zul je niets vinden dat je helpt bij het verwijderen van je Snapchat-account. Maak je geen zorgen, het is mogelijk om een Snap-account te verwijderen, maar je moet dit vanuit een webbrowser doen.

  1. Navigeer naar accounts.snapchat.com in een webbrowser en log in op je Snapchat-account.

    Als je aanmeldingsverificatie hebt ingeschakeld, wordt er een code naar je mobiele apparaat gestuurd die je in het opgegeven veld moet invoeren om in te loggen.

  2. Selecteer onder Mijn account beheren Mijn account verwijderen.

    Image
    Image
  3. Voer uw inloggegevens in de velden op de volgende pagina in en selecteer Doorgaan.

    Image
    Image

    Zodra je je account deactiveert, kunnen je vrienden helemaal niet meer met je communiceren via je account. Zorg ervoor dat je dit wilt doen voor het geval je strepen, scores of andere gesprekken wilt bijhouden.

  4. Op de volgende pagina ontvang je een bericht waarin staat dat je account wordt gedeactiveerd.

    Image
    Image

    Als u de mobiele app opent, zou u moeten opmerken dat uw deactiveringsprompt ervoor heeft gezorgd dat u automatisch wordt uitgelogd.

  5. Om je Snapchat-account definitief te verwijderen, moet je 30 dagen wachten nadat je je account hebt gedeactiveerd. Uw account wordt dan automatisch verwijderd.

Hoe u uw Snapchat-account opnieuw kunt activeren

Als je van gedachten verandert over het verwijderen van je Snapchat-account, kun je het altijd opnieuw activeren, op voorwaarde dat je dit binnen 30 dagen na het deactiveren doet. Om het opnieuw te activeren, hoef je alleen maar in te loggen op je Snapchat-account met je gebruikersnaam (niet je e-mailadres) en je wachtwoord.

Als je onlangs je account hebt gedeactiveerd en het opnieuw probeert te activeren, moet je mogelijk even wachten tot het deactiveringsproces is voltooid, wat tot 24 uur kan duren (volgens Snapchat).

Als je je e-mailadres voor je account hebt geverifieerd, zou je een e-mail moeten ontvangen om je op de hoogte te stellen wanneer je account succesvol is gedeactiveerd. Zodra je dit hebt ontvangen, kun je doorgaan en inloggen op je account om het opnieuw te activeren.

Waarom een Snapchat-account deactiveren of verwijderen?

Misschien wil je je Snapchat-account deactiveren en vervolgens verwijderen als:

  • Je kunt niet langer foto's maken of chatten met vrienden, snaps of chats van vrienden openen, verhalen posten of de verhalen van vrienden bekijken.
  • Je wilt je Snapchat-gebruikersnaam wijzigen.
  • Je hebt te veel vrienden en je wilt opnieuw beginnen met een nieuw account, in plaats van ze allemaal door te nemen en ze te verwijderen.
  • Je wilt stoppen met het gebruik van Snapchat vanwege verlies van interesse, onaangename ervaringen, een langdurige digitale detox, een verandering in prioriteiten, enz.

Als je je zorgen maakt over het delen van te veel informatie op Snapchat, kun je verschillende privacyinstellingen wijzigen om de manier waarop je verbinding maakt en de informatie die je deelt meer privé te maken. Op deze manier hoef je je account niet te verwijderen en een nieuwe te starten.

Aanbevolen: