Pandora uitschakelen

Inhoudsopgave:

Pandora uitschakelen
Pandora uitschakelen
Anonim

Wat te weten

  • Veeg op Android omhoog vanaf de onderkant van uw scherm en veeg opnieuw omhoog in de Pandora-app.
  • Veeg op iOS omhoog vanaf de onderkant van het scherm; veeg nogmaals omhoog in de app om deze te sluiten.
  • Klik op Mac of Windows op de X in de rechterboven- of linkerbovenhoek van het venster.

Als je de Pandora-app niet gebruikt, kan de batterij van je smartphone leeglopen en kunnen andere apps op je apparaat langzamer gaan kruipen. Leer hoe je Pandora uitschakelt op Windows, macOS, iOS en Android, zodat je batterij niet leegloopt door Pandora op de achtergrond uit te voeren.

Pandora uitschakelen op Android

U kunt apps op Android sluiten via het scherm Recente apps. Veeg op nieuwere apparaten (Android 9 en hoger) vanaf de onderkant van het scherm omhoog om de actieve apps weer te geven, zoek de Pandora-app en veeg deze vervolgens van het scherm om deze te sluiten.

Image
Image

Tik op oudere Android-apparaten op de Menu-knop op de telefoon om je actieve apps te openen, zoek de Pandora-app en veeg hem van het scherm om hem te sluiten.

Image
Image

Pandora uitschakelen op iOS

Om apps op iPhones en andere iOS-apparaten te sluiten, veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm en veegt u vervolgens omhoog in de Pandora-app om deze te sluiten.

Voor iPhones voorafgaand aan de iPhone X, dubbeltik op de Home-knop om de app-switcher te openen.

Image
Image

Pandora uitschakelen op Windows en Mac

Als u de app op een Mac of Windows-pc uitvoert, selecteert u X in de rechterbovenhoek (of linkerbovenhoek) om Pandora te sluiten.

Aanbevolen: