De Beats Fit Pro zou een geweldig alternatief kunnen zijn voor Apple's AirPods

Inhoudsopgave:

De Beats Fit Pro zou een geweldig alternatief kunnen zijn voor Apple's AirPods
De Beats Fit Pro zou een geweldig alternatief kunnen zijn voor Apple's AirPods
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Beats Fit Pro zijn draadloze oordopjes van $ 200 met ruisonderdrukking.
  • Ze zijn gebouwd op de H1-chip van Apple en bieden bijna alle functies van AirPods Pro.
  • Ze werken ook met Android.

Image
Image

De nieuwe Beats Fit Pro ziet eruit als een uitstekend alternatief voor Apple's AirPods Pro, en ze zijn ook nog eens goedkoper.

Apple's AirPods zijn gewoon geweldig. Ze hebben een diepe integratie met de iPhone en iPad, klinken geweldig en hebben een aantal echt nuttige functies alleen op Apple-apparaten. Aan de andere kant zijn er slechts drie modellen (de over-ear AirPods Max niet meegerekend), en ze lijken allemaal erg op elkaar. Beats, eigendom van Apple, mag de H1-chip gebruiken die alle magische AirPod-trucs mogelijk maakt, maar het wordt beheerd als een apart bedrijf. Als zodanig mag Beats een aantal gedurfdere ontwerpbeslissingen nemen.

"Beats klinken misschien beter, maar ik coach tennis met de mijne, en de AirPods zijn zeer duurzaam", vertelde de afgeleide tenniscoach en marketingdirecteur Farhan Advani aan Lifewire via e-mail. "Ik denk dat het er gewoon op neerkomt welke voor jou op dat moment goedkoper is, comfortabeler is voor je oren, een betere geluidskwaliteit heeft of functies heeft die beter aansluiten bij je behoeften."

Beats Fit Pro

Deze Beats Fit Pro is als een iets grotere, iets aangepaste versie van de Beats Studio Buds, met toegevoegde 'vleugeltips'. Deze tips zijn misschien wel de grootste reden om de Beats Fit Pro te verkiezen boven een van de AirPods van Apple. De flexibele steel zit in je buitenoor en houdt de oordopjes op hun plaats, zelfs als je aan het sporten bent.

Image
Image

Andere hoogtepunten zijn onder meer ruisonderdrukking, een batterijduur van zes uur (met ruisonderdrukking aan), plus nog eens 18 uur in de oplaadcassette, drie formaatopties voor de oordopjes, USB-C-aansluitingen voor opladen, en microfoons in elke unit voor telefoongesprekken.

Oh, en je kunt een kleur kiezen, in plaats van genoegen te nemen met het effen wit van de AirPods.

"Ik wou dat er een upgrade/swap-programma was", schreef technoloog Dave Zatz op Twitter. "Ik zou deze over mijn Pro nemen zodat ik een andere kleur dan wit kan krijgen."

H1 Magie

Zoals eerder gezegd, gebruikt de Beats Fit Pro de H1-hoofdtelefoonchip van Apple, wat betekent dat ze bijna alle geweldige functies van gewone AirPods krijgen. Dit omvat direct koppelen, waarbij u de hoes opent en uw iPhone ze automatisch detecteert.

Je kunt ook genieten van Spatial Audio, de Zoek mijn-app gebruiken om ze te lokaliseren en gebruik maken van snel schakelen, dat de koptelefoon automatisch moet verbinden met elk Apple-gadget dat je momenteel gebruikt. Dat is echter een onbetrouwbare functie, zelfs op AirPods.

Image
Image

De H1 maakt het ook mogelijk om audio te delen, zodat twee mensen naar dezelfde muziek kunnen luisteren of dezelfde film kunnen kijken, terwijl ze allebei hun eigen koptelefoon dragen, met onafhankelijke volumeregeling. Dit is een fantastische functie tijdens het reizen: u kunt bijvoorbeeld tijdens de vlucht films kijken op een iPad met geweldig geluid.

Over geluid tijdens de vlucht gesproken, de Beats erven ook de ruisonderdrukkingsopties van de AirPods, waaronder de baanbrekende Transparency-modus, die een beetje van de buitenwereld weer naar binnen stuurt, zodat je je verbonden voelt, en ook zo hoor je eigen stem tijdens gesprekken, waardoor je niet gaat schreeuwen.

Wat ze niet hebben

Op dit moment ontbreekt het de Beats Fit Pro aan bijna niets in vergelijking met de AirPods Pro. Een ontbrekende functie is echter Spatial Audio voor FaceTime-groepsgesprekken, waardoor het lijkt alsof stemmen uit de positie van de persoon op het scherm komen.

Dit klinkt als een gimmick, maar het is precies het soort handige functie dat de hele dag videovergaderingen minder vermoeiend maakt.

Je moet ook opladen via USB-C, aangezien er geen optie is voor Qi- of MagSafe-opladen.

Welke zijn voor jou?

De Beats Fit Pro lijkt qua specificaties zo op de AirPods Pro dat de keuze meer persoonlijke redenen heeft. Een is geschikt. Als de AirPods niet comfortabel in uw oren zitten, of de tip-fit-test van de iPhone niet doorstaan (ook beschikbaar op de Beats), probeer dan de Beats. Wil je wat minder geld uitgeven, kies dan voor Beats. En als je de voorkeur geeft aan de stijl van Beats, of het ontwerp van de vleugeltip nodig hebt, dan is het Beats. En als je denkt dat het merk Beats cooler is dan Apple, is je keuze gemaakt.

Wat de geluidskwaliteit betreft, klinken de AirPods Pro fantastisch, dus dat kan een moeilijk te verslaan doelwit zijn.

Maar er is één exclusieve Beats-functie die je zou kunnen verleiden om weg te gaan van de AirPods: het lange-drukgebaar kan worden gebruikt om het volume aan de ene kant te verhogen en aan de andere kant te verlagen. Je zou kunnen overwegen om dat toe te voegen aan je AirPods, Apple.

Aanbevolen: