Hoe u uw Facebook Check-Ins-kaart kunt vinden

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Facebook Check-Ins-kaart kunt vinden
Hoe u uw Facebook Check-Ins-kaart kunt vinden
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer op je Facebook-profielpagina More onder je omslagfoto en selecteer vervolgens Check-Ins.
  • Zorg ervoor dat er een vinkje staat naast Check-Ins om uw Check-Ins-kaart in te schakelen.
  • De Check-Ins-functionaliteit vervangt de oude 'Waar ik ben geweest'-kaart van Facebook waarop alle plaatsen stonden waar je was geweest.

Facebook had vroeger een Check-Ins-kaart die alle locaties liet zien van berichten waarin je bent getagd. Of het nu gaat om een foto, video of tekstbericht, als je erin bent getagd of hebt geüpload, verscheen de afbeelding op je locatiekaart.

Image
Image

Waar vindt u de sectie Check-Ins

Afhankelijk van je instellingen, kan het zijn dat je problemen hebt met het vinden van de Check-Ins-kaart op Facebook. Als het al is ingeschakeld, zie je het op je Over pagina. Als je Check-ins niet hebt ingeschakeld, kun je dit doen via Secties beheren.

  1. Navigeer naar je profielpagina.
  2. Selecteer Meer direct onder je omslagfoto.
  3. Selecteer Check-Ins uit de lijst. Als Check-Ins ontbreken, selecteer Manage Sections en plaats een vinkje naast Check-Ins, en selecteer vervolgens Save.

    Image
    Image

De kaart-app "Waar ik ben geweest" voor Facebook was een interactieve kaart waarmee je alle plaatsen waar je was geweest en plaatsen waar je ooit heen wilde gaan, kon toevoegen. Die app is niet langer beschikbaar op Facebook.

Aanbevolen: