Hoe specifieke Facebook-berichten van mensen te verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe specifieke Facebook-berichten van mensen te verbergen
Hoe specifieke Facebook-berichten van mensen te verbergen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer Waar denk je aan om een nieuw Facebook-berichtvenster te openen. Kies het Privacy vervolgkeuzemenu onder uw naam.
  • Selecteer Vrienden behalve. Kies de naam van een vriend (of vrienden) om ze uit te sluiten van het zien van de post.
  • Kies Wijzigingen opslaan. Schrijf je bericht zoals gewoonlijk en selecteer Post.

Dit artikel legt uit hoe je specifieke Facebook-berichten voor specifieke mensen kunt verbergen met behulp van het vervolgkeuzemenu Privacy. Het bevat ook informatie over het delen van een bericht met slechts een handvol specifieke vrienden.

Hoe Facebook-berichten te verbergen met de instelling 'Vrienden behalve'

Elke keer dat je een bericht op Facebook deelt, heb je de mogelijkheid om het te delen met het publiek, met alleen je vrienden of met een kleinere groep mensen. Als je de instelling niet elke keer wijzigt, wordt deze standaard ingesteld op de instelling die je het laatst hebt gebruikt.

Hier leest u hoe u een specifieke persoon (of personen) uitsluit van het zien van uw Facebook-bericht.

  1. Selecteer het veld Waar denkt u aan om het venster Bericht maken te openen.

    Image
    Image
  2. Klik op de Privacy vervolgkeuzelijst naast je naam en profielafbeelding. Het toont de meest recente optie die je hebt gebruikt, zoals Openbaar of Vrienden.

    Image
    Image
  3. Kies in de lijst Privacy selecteren Vrienden behalve.

    Image
    Image
  4. Selecteer de naam van de vriend of vrienden die je wilt uitsluiten van het zien van je bericht. De naam of namen verschijnen in het vak Vrienden die je bericht niet zullen zien onder aan het venster.

    Om iemand te zoeken, typt u de voor- of achternaam in het veld Zoek naar een vriend of lijst en selecteert u de naam wanneer deze verschijnt.

    Image
    Image
  5. Selecteer Wijzigingen opslaan. U zult zien dat de Privacy-instelling nu Vrienden behalve. zegt

    Image
    Image
  6. Schrijf je bericht zoals je normaal zou doen, voeg een foto, video of andere inhoud toe en selecteer Post als je klaar bent om het officieel te maken.

Facebook biedt mensen geen manier om te weten dat je hebt verhinderd dat ze een bericht zien.

Als u een bericht alleen met een handvol vrienden wilt delen, selecteert u Specifieke vrienden in de lijst Privacy selecteren en kiest u de mensen die u het bericht wilt bekijken. Alle anderen worden automatisch uitgesloten van het zien ervan.

Image
Image

Je hebt misschien voorkomen dat je moeder kan zien wat je hebt gepost, maar vergeet tante Myrtle niet. Ze kan je verraden omdat je iets doms zegt op Facebook. Bijblijven met wie kan zien wat lastig kan zijn, en één foutje kan je een vriendschap kosten of je van de lijst met kerstkaarten laten vallen, of erger nog, van de lijst met kerstcadeaus. Wees voorzichtig daarbuiten.

Wacht, wil je de berichten delen?

Wil je het tegenovergestelde doen en de berichten delen? Leer hoe je Facebook-berichten deelbaar kunt maken.

Aanbevolen: