Gebruik je extra USB-stick als mp3-speler

Inhoudsopgave:

Gebruik je extra USB-stick als mp3-speler
Gebruik je extra USB-stick als mp3-speler
Anonim

Het klinkt misschien vreemd om een USB-flashstation als een MP3-speler te gebruiken, maar het is logisch als je op meerdere computers werkt en direct toegang wilt tot je favoriete nummers. Niet op alle computers is de benodigde software mediaspeler geïnstalleerd, dus u moet mogelijk draagbare software op uw USB-geheugenstick installeren om overal muziek af te spelen. Door een draagbare versie van een mediaspeler te gebruiken, kun je overal waar je een USB-poort vindt naar muziek luisteren vanaf de USB-geheugenstick.

Hoewel elke app zijn eigen installatie-instructies kan hebben, sluit je over het algemeen een USB-flashstation met een muziekbibliotheek op een computer aan en download je een draagbare audiospeler-app. Dubbelklik op het exe-bestand en selecteer de flashdrive als doel. Sluit daarna de flashdrive aan op een computer of apparaat met een USB-poort en klik op de app op de flashdrive om de draagbare mediaspeler te starten.

Hier zijn enkele populaire draagbare muziekspelers die u op een USB-geheugenstick kunt installeren.

Image
Image

Ongeacht welk draagbaar audioprogramma u gebruikt met uw USB-flashstation, als u klaar bent met luisteren, verwijdert u het USB-station veilig om beschadiging van uw muziek te voorkomen.

CoolPlayer+ Draagbaar

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gelikte en eenvoudige gebruikersinterface.
  • Kan worden geïnstalleerd op een zelfstandige USB-drive.

Wat we niet leuk vinden

Beperkte compatibiliteit.

CoolPlayer+ Portable van PortableApps.com is een lichtgewicht MP3-audiospeler die als zelfstandige app op een USB-geheugenstick kan worden geïnstalleerd. De app heeft een gelikte en eenvoudige gebruikersinterface in combinatie met een geavanceerde afspeellijsteditor. De speler voor donatieware is compatibel met Windows 10, 8, 7, Vista en XP.

1by1

Image
Image

Wat we leuk vinden

Gratis speler met een aanpasbare interface.

Wat we niet leuk vinden

Gedateerd ontwerp.

1by1 is een gratis draagbare audiospeler die door de muziekmappen op je USB-flashdrive bladert in plaats van met één muziekbibliotheek te werken. Wanneer u de app op uw flashstation start, ziet u een lijst met de mappen op het station in de interface. Kies gewoon degene die je wilt beluisteren. Het onthoudt het laatst afgespeelde nummer en ondersteunt afspelen zonder onderbrekingen.

De gebruikersinterface ziet er een beetje retro uit, maar deze lichte speler is veelzijdig en doet het. 1by1 is compatibel met Windows 10, 8, 7, Vista, XP en 2000.

MediaMonkey

Image
Image

Wat we leuk vinden

Volledige audiospeler.

Wat we niet leuk vinden

Het kan moeilijk zijn om op een USB-station te laden.

Hoewel de meeste mensen MediaMonkey met volledige functionaliteit niet zien als een typische draagbare audiospeler, kun je het op een USB-flashstation installeren en gebruiken om naar je deuntjes te luisteren. Met MediaMonkey versie 4.0 of hoger is het de kunst om tijdens de installatiewizard de optie "Portable Install" aan te vinken en vervolgens de flashdrive als doel te kiezen.

Oudere versies van MediaMonkey kunnen ook op een geheugenstick worden geïnstalleerd, maar die instructies zijn lang; ze zijn te vinden op de MediaMonkey-website.

XMplay

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Populair onder superusers.
  • Veel functies.

Wat we niet leuk vinden

Gedateerd ontwerp.

Hoewel het niet in de eerste plaats een draagbare muziekspeler is, kan XMPlay op een geheugenstick worden geïnstalleerd en als zodanig functioneren. XMplay is een favoriet bij fans van draagbare audiospelers. Het is compatibel met alle recente versies van Windows, maar versies van Windows 2007 en Vista vereisen een extra plug-in die beschikbaar is op de website.

Foobar2000

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Ondersteunt veel audioformaten.
  • Afspelen zonder onderbreking.
  • Aanpasbare lay-out.

Wat we niet leuk vinden

Enigszins kale functieset.

Foobar2000 is een gratis audiospeler voor Windows die veel audioformaten ondersteunt. Het biedt gapless playback en de interface-layout is aanpasbaar. Dit is een krachtige mediaspeler met een eenvoudige buitenkant. Foobar2000 is compatibel met Windows 10, 8, 7, Vista en XP servicepack 2 of nieuwer.

Aanbevolen: