Uber voegt extra functies toe voor luchthavenreizigers

Uber voegt extra functies toe voor luchthavenreizigers
Uber voegt extra functies toe voor luchthavenreizigers
Anonim

Uber heeft verschillende geplande functies onthuld die bedoeld zijn voor zowel frequent flyers als casual luchtvaartreizigers.

Een recente aankondiging belicht verschillende functies die bedoeld zijn om het deel van je reis dat komt na de landing iets soepeler te laten verlopen. Het gaat er niet alleen om dat er een auto staat te wachten als je uit het vliegtuig stapt. Je kunt ook mobiel bestellen voor afhalen gebruiken om vooraf eten te bestellen en een ma altijd klaar te zetten via Uber Eats zodra je de aankomsthek hebt verlaten.

Image
Image

Ready When You Are is een nieuwe optie waarmee je een rit kunt aanvragen wanneer je vliegtuig landt, maar specificeren wanneer je opgehaald wilt worden. U kunt kiezen tussen "zo snel mogelijk", 10 minuten of maximaal 20 minuten, zodat u meer tijd heeft om van uw poort naar de uitgang te gaan.

Deze functie is vanaf woensdag beschikbaar op Android en komt ergens in november naar iOS.

Uber Reserve wordt uitgebreid met luchthavenreizen, waardoor je tot 30 dagen aanlooptijd hebt om een auto te reserveren om je op te halen.

Flight tracking wordt ook toegevoegd, waardoor je reserveringstijd automatisch wordt aangepast als je vlucht vroeg of laat aankomt. En als u om de een of andere reden wordt opgehouden op weg naar buiten, wachten chauffeurs tot een uur zonder extra kosten.

Image
Image

Uber Reserve en Ready When You Are zijn beide nu beschikbaar op verschillende grote luchthavens in de VS, evenals in een paar andere landen, maar niet overal. Als je je luchthaven wilt controleren, kun je de details vinden in de aankondiging van Uber.

Mobiel bestellen voor afhalen wordt momenteel getest op Toronto Pearson Airport en zou ergens in de komende maanden beschikbaar moeten zijn in de VS.

Aanbevolen: