Hoe offline te gaan op Spotify

Inhoudsopgave:

Hoe offline te gaan op Spotify
Hoe offline te gaan op Spotify
Anonim

Wat te weten

  • Op desktop: Open de Spotify desktop-app > klik op drie stippen in de linkerbovenhoek > selecteer File > klik opOffline modus.
  • Op mobiel: Open de Spotify-app > selecteer Settings > tik op Playback > Toggle Offline.

Spotify geeft gebruikers toegang tot honderdduizenden artiesten en nummers rechtstreeks op hun computer of smartphone. Hoewel de service zelf vaak internet vereist om muziek te streamen, kunnen gebruikers ook nummers downloaden om naar te luisteren wanneer ze offline zijn. Dit artikel laat je zien hoe je afspeellijsten aan je bibliotheek toevoegt, hoe je ze naar je apparaat downloadt en hoe je offline naar muziek luistert via Spotify.

Je moet je abonneren op Spotify Premium om muziek te downloaden voor offline afspelen. Mensen die alleen de gratis versie van Spotify gebruiken, kunnen zonder internetverbinding geen muziek downloaden of ernaar luisteren.

Hoe offline te gaan in Spotify op desktop

Als je graag naar muziek luistert op je computer, is de kans groot dat je meestal verbonden bent met internet. Soms moet u echter offline gaan om te reizen of alleen voor algemene internetstoringen. Als je voorbereid wilt zijn, kun je altijd een aantal afspeellijsten naar je computer laten downloaden, zodat je ook zonder internetverbinding kunt luisteren.

  1. Zoek eerst een afspeellijst die je wilt downloaden. Je kunt er zelf een maken of er een vinden die iemand anders heeft gemaakt.
  2. Zoek vervolgens de pijl die naar beneden wijst naast het hart boven aan de afspeellijst.

    Image
    Image
  3. Klik op de pijl om de afspeellijst te downloaden. Spotify zal de afspeellijst automatisch aan uw bibliotheek toevoegen voordat deze wordt gedownload.

Offline-modus inschakelen op het bureaublad

Zodra je de afspeellijst hebt gedownload, kun je deze op elk gewenst moment afspelen. Als je Spotify om welke reden dan ook offline moet halen, kun je dit ook handmatig doen vanuit het menu.

  1. Zoek de drie stippen in de linkerbovenhoek van de Spotify desktop-app.
  2. Klik op de stippen en selecteer vervolgens File.

    Image
    Image
  3. Klik op Offline-modus om Spotify offline te halen.

    Image
    Image

Hoe ga ik offline in de Spotify-app?

Als je liever naar muziek luistert via de Spotify mobiele app, dan kun je ook afspeellijsten downloaden naar je smartphone en naar muziek luisteren zonder een dataverbinding. Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan.

  1. Start Spotify op je smartphone of smart device.
  2. Zoek een afspeellijst die je leuk vindt en die je wilt downloaden.
  3. Klik op de naar beneden gerichte pijl boven aan de afspeellijst om de afspeellijst naar uw apparaat te downloaden. U kunt ook op de drie stippen klikken en vervolgens Downloaden naar dit apparaat selecteren in een nieuw menu dat verschijnt.

    Image
    Image

Offline modus inschakelen op mobiel

Die afspeellijst is nu klaar om naar te luisteren als je in de offline modus bent. U kunt ook muziek downloaden naar uw Apple- of Android-horloge. Zoek gewoon naar de optie wanneer u door de verschillende functies en instellingen bladert nadat u op de drie stippen boven aan de afspeellijst hebt getikt.

Je kunt op elk moment de offline modus in de mobiele app activeren door de onderstaande stappen te volgen.

  1. Zoek en tik op je profielpictogram bovenaan de app.
  2. Vanuit Instellingen, selecteer Afspelen.
  3. Schakel nu Offline in om uw mobiele Spotify-app in de offline modus te zetten. Je kunt het ook na een bepaald aantal dagen automatisch weer online laten gaan.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe markeer ik een afspeellijst voor offline synchronisatie op Spotify?

    Open de Spotify-app op je desktopapparaat en de Spotify-app op je mobiele apparaat en zorg ervoor dat beide apparaten zich op hetzelfde wifi-netwerk bevinden. In de desktop-app ziet u uw mobiele apparaat verschijnen onder het gedeelte Devices. Klik op uw mobiele apparaat en selecteer Synchroniseer dit apparaat met Spotify en klik vervolgens om de afspeellijsten te selecteren die u wilt markeren voor offline synchronisatie. Deze afspeellijsten zijn beschikbaar voor offline luisteren op je mobiele apparaat.

    Waar slaat Spotify offline muziek op een Mac op?

    Om de locatie van je Spotify Premium offline muziek op een Mac te vinden, open je Spotify op je Mac en klik je op de pijl naast je profielfoto. Klik vervolgens op Settings > Offline songs storage om de locatie van uw Spotify offline muziek te bekijken.

    Waar slaat Spotify offline muziek op een Windows-pc op?

    Om de locatie van uw Spotify Premium offline muziek op een Windows-pc te vinden, opent u Spotify en klikt u op More (drie stippen) > Edit> Voorkeuren Scroll naar beneden en selecteer Toon geavanceerde instellingen, en zoek de Offline opslag van nummers header. Je ziet de locatie van je Spotify offline muziek eronder; gebruik Verkenner om naar deze locatie te navigeren.

Aanbevolen: