Spotify en Philips Hue gaan samenwerken om muziek en verlichting te synchroniseren

Spotify en Philips Hue gaan samenwerken om muziek en verlichting te synchroniseren
Spotify en Philips Hue gaan samenwerken om muziek en verlichting te synchroniseren
Anonim

Je kunt nu je Philips Hue-lampen synchroniseren met je Spotify-account om een zintuiglijke ervaring te creëren.

De nieuwe integratie is vanaf woensdag beschikbaar. Iedereen kan het ervaren, zolang ze Philips Hue-lampen met kleurfunctionaliteit, een Hue Bridge, een audioapparaat en een Spotify-account hebben.

Image
Image

Philips Hue merkt op dat je niet kunt synchroniseren met Spotify tenzij je een vierkante Hue Bridge hebt, dus zelfs als je Philips Hue Bluetooth-lampen hebt, werkt het niet zonder de Bridge. De synchronisatie-ervaring is echter beschikbaar voor degenen die zowel gratis als Premium Spotify-accounts hebben.

Terwijl het synchroniseren allemaal gebeurt met de technologie van Philips Hue, kun je nog steeds de helderheid en het kleurenpalet van je lampen aanpassen, volgens Engadget.

Je kunt dit allemaal regelen en synchronisatie inschakelen via de Philips Hue-app. De app kreeg in juni een behoorlijk grote upgrade die resulteerde in een betere, meer gestroomlijnde ervaring. De nieuwe app heeft een intuïtievere interface, snellere prestaties en een nieuwe, strakke look.

De app is gemaakt in samenwerking met Signify en laat je nu je lampen groeperen in Kamers en Zones om je verlichting naar behoefte te bedienen. Bovendien hebben gebruikers toegang tot elke lichtscène uit de Hue-scènegalerij op een enkel scherm en kunnen ze met één tik in elke kamer of zone worden geplaatst.

Philips Hue zei dat de nieuwe app is gemaakt in samenwerking met ervaren verlichtingsexperts, zodat elke lichtscène in de Hue-scènegalerij "professionele verlichting" in je huis kan brengen. En nu, met de toevoeging van synchronisatie met Spotify, kan je huis verdubbelen als de coolste club in de stad.

Aanbevolen: