Hoe naar het startscherm te gaan op een Kindle

Inhoudsopgave:

Hoe naar het startscherm te gaan op een Kindle
Hoe naar het startscherm te gaan op een Kindle
Anonim

Wat te weten

  • Met een boek open: tik op boven in het scherm, tik op de pijl terug en tik vervolgens op homeindien nodig.
  • Met de winkel of een app geopend: Tik op het x-pictogram en tik vervolgens indien nodig op home.
  • In de Kindle-app: tik op midden op de pagina, tik op de pijl omlaag en tik vervolgens op de huispictogram indien nodig.

Dit artikel legt uit hoe je op een Kindle naar het startscherm gaat.

Hoe kom ik bij het startmenu op mijn Kindle?

Er zijn een paar manieren om naar het startmenu op je Kindle te gaan, afhankelijk van het type Kindle dat je gebruikt en het scherm dat je momenteel gebruikt. Als u zich op een scherm bevindt met een X in de rechterbovenhoek, kunt u op de X tikken om het huidige scherm te sluiten. Hiermee keert u terug naar het vorige scherm, dat mogelijk niet het startmenu is, dus u moet mogelijk opnieuw op X tikken of daarna op Thuis tikken.

Sommige oudere Kindles hebben een huispictogram dat lijkt op een huis in de linkerbovenhoek van het scherm of zelfs een fysieke startknop. Als je een huispictogram op je Kindle of een fysieke startknop ziet, kun je die gebruiken om terug te keren naar het startmenu.

Zo ga je naar het startmenu wanneer je een boek leest op je Kindle:

  1. Tik op de bovenkant van het scherm.
  2. Tik op de pijl terug.
  3. Tik op Home als u zich op het bibliotheekscherm bevindt.

    Image
    Image

    Als je je boek vanuit het startmenu hebt geopend, ben je bij deze stap al terug in het startmenu.

  4. Je Kindle keert terug naar het hoofdmenu.

Naar het startmenu gaan op de Kindle vanuit de Kindle Store

Als je de Kindle Store hebt geopend, de webbrowser of een andere app, kun je teruggaan naar het startmenu door op de X in de bovenhoek te tikken en vanaf daar naar het startmenu te gaan.

Zo ga je vanuit de winkel of een app naar het startmenu op de Kindle:

  1. Tik op de X in de rechterbovenhoek.
  2. Als u zich op het bibliotheekscherm bevindt, tikt u op Home.

    Als je in het startmenu was toen je de winkel of app opende, kom je in deze stap al terug in het startmenu.

  3. Je Kindle keert terug naar het hoofdmenu.

    Image
    Image

Hoe kom ik op het startscherm van de Kindle-app?

Als je een boek leest in de Kindle-app op je telefoon of tablet, wordt de app op volledig scherm weergegeven en zijn er geen navigatieknoppen zichtbaar. Om toegang te krijgen tot opties zoals lettergrootte, paginanummers op te halen of om terug te keren naar het startscherm, moet je in het midden van de pagina tikken die je momenteel aan het lezen bent.

Zo ga je naar het startscherm van de Kindle-app:

  1. Tik met een geopend boek in het midden van de pagina.
  2. Tik op de pijl omlaag of home-pictogram in het menu bovenaan de app.
  3. Tik op Home in de linkerbenedenhoek als je nog niet op het startscherm bent.

    Image
    Image

Waarom gaat mijn Kindle niet naar het startscherm?

Je Kindle kan vastlopen als je niet naar het startscherm kunt gaan. Controleer of u pagina's kunt wijzigen of de menu-opties kunt openen. Als je dat niet kunt, kun je de Kindle geforceerd opnieuw opstarten door de aan / uit-knop ongeveer 40 seconden ingedrukt te houden. Wanneer de Kindle weer opstart, keert hij terug naar het startscherm.

Als je probeert naar het startscherm te gaan op een Kindle met touchscreen en je ziet de startoptie niet in het vervolgkeuzemenu, controleer dan of je het juiste menu opent. Als je vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden veegt, opent de Kindle een menu dat geen optie bevat om terug te keren naar het startscherm. Om naar het startscherm te gaan, moet je op de bovenkant van het scherm tikken en vervolgens op home of de pijl-terug tikken.

Als je naar het startscherm van de Kindle-app probeert te gaan, maar geen startknop ziet, komt dat omdat alle navigatieknoppen verborgen zijn tijdens normaal gebruik. Om toegang te krijgen tot instellingen en navigatieknoppen, moet u op het midden van het scherm tikken. Als dat menu is geopend, kun je op de pijl-omlaag of het startpictogram tikken, afhankelijk van welke versie van de Kindle-app je hebt.

FAQ

    Hoe sluit ik een boek op een Kindle Paperwhite?

    Als je het boek dat je aan het lezen bent op een Kindle Paperwhite wilt laten staan, tik je op de bovenkant van het scherm om het menu te openen. Tik op de pijl terug om terug te keren naar het hoofdmenu of selecteer de knop Home.

    Hoe schakel ik een Kindle Paperwhite uit?

    De Kindle Paperwhite gaat nooit echt uit. In plaats daarvan gaat het scherm in de slaapstand wanneer u het niet gebruikt. U kunt het scherm uitschakelen door de Power-knop ingedrukt te houden totdat een menu verschijnt en vervolgens Screen Off te selecteren. display om te slapen.

Aanbevolen: