Microsoft onthult Surface Go 3 en Ocean Plastic Mouse

Microsoft onthult Surface Go 3 en Ocean Plastic Mouse
Microsoft onthult Surface Go 3 en Ocean Plastic Mouse
Anonim

Microsoft heeft de Surface Go 3 onthuld, samen met een nieuwe muis die gedeeltelijk is gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan.

Details zijn op dit moment een beetje schaars, maar Microsoft heeft inderdaad officieel zijn nieuwste Go-tablet onthuld in de Surface Go 3. Dat, en zijn nieuwe Ocean Plastic Mouse die is gemaakt van 20% plastic dat uit de oceaan wordt gehaald.

Image
Image

De Surface Go 3 maakt gebruik van een 10e generatie Intel-processor, die volgens Microsoft de tablet ongeveer 60% sneller maakt dan eerdere modellen. Als er niets anders is, is het zeker een stap hoger dan de 8e generatie processor van de Surface Go 2.

Wat het scherm betreft, lijkt er geen verandering te zijn geweest, aangezien de Go 3 de 10,5-inch afmetingen van de Go 2 behoudt. Hij maakt ook gebruik van Dolby Audio, net als de Go 2.

De nieuwe Microsoft Ocean Plastic Mouse is qua prestaties een beetje meer een enigma. De muis zelf is gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan en de doos moet 100% recyclebaar zijn, maar er is geen informatie over de prestaties van de muis gegeven.

Image
Image

Vermoedelijk is het vergelijkbaar met elke andere Microsoft-muis - niets baanbrekend maar perfect bruikbaar. Hoewel het een beetje beter voor het milieu lijkt te zijn, kan de muis zelf worden teruggestuurd naar Microsoft om te worden gerecycled als je er klaar mee bent.

Op dit moment is er geen prijsinformatie bekendgemaakt voor de Surface Go 3 of de Ocean Plastic Mouse, maar beide zullen beschikbaar zijn op 5 oktober.

De Go 3 kost waarschijnlijk iets meer dan $ 399 van de Go 2 vanwege de processorverbeteringen, maar we zullen het pas zeker weten als er meer details zijn gegeven.

Aanbevolen: