Microsoft onthult nieuwe Xbox-stereoheadset

Microsoft onthult nieuwe Xbox-stereoheadset
Microsoft onthult nieuwe Xbox-stereoheadset
Anonim

Microsoft heeft donderdag een nieuwe gamingheadset aangekondigd op de Xbox Wire-nieuwsblog van het bedrijf.

De nieuwe Xbox Stereo Headset is een headset op instapniveau die een meeslepende ervaring wil bieden tegen een lage prijs.

Image
Image

Het heeft een flexibel, lichtgewicht ontwerp dat wordt geleverd met een verstelbare hoofdband en dikke oorkussens die comfortabel op het hoofd van een gamer zitten, allemaal ideale eigenschappen voor lange gamesessies.

De headset heeft ook volume- en dempingsknoppen op het oor en kan worden aangesloten op een Xbox draadloze controller via de 3,5 mm audio-aansluiting. Het is compatibel met de Xbox Series X- en Series S-consoles, evenals de Xbox One van de vorige generatie en Windows 10-pc's.

Het werkt ook met andere apparaten dankzij de 3,5 mm audio-aansluiting.

De stereoheadset ondersteunt 'high-fidelity ruimtelijke geluidstechnologieën', waaronder Windows Sonic, Dolby Atmos en DTA Headphone: X. Microsoft zei dat het ernaar streeft de geluidskwaliteit zo hoog mogelijk te houden door te zorgen voor 'schone middentonen' - [en] hoge frequenties met een sterke bas."

Als gebruikers deze ruimtelijke technologieën willen gebruiken, moeten ze mogelijk extra aankopen doen en extra apps downloaden.

Image
Image

Xbox heeft geen details gegeven over de prestaties van de microfoon of welke speciale technologie deze heeft. De blogpost vermeldt slechts kort het hebben van "heldere microfoonprestaties".

De Xbox Stereo Headset is beschikbaar voor pre-order voor $ 59,99 en zal beschikbaar zijn voor aankoop op 21 september.

Aanbevolen: