Zoeken kan een beetje gemakkelijker zijn in de Android Gmail-app

Zoeken kan een beetje gemakkelijker zijn in de Android Gmail-app
Zoeken kan een beetje gemakkelijker zijn in de Android Gmail-app
Anonim

De Android Gmail-app zal een update ontvangen om het zoeken in je inbox een beetje makkelijker te maken.

Google heeft via Workspace Updates aangekondigd dat het is begonnen met het updaten van de Gmail-app op Android en het toevoegen van "chips" om te helpen bij het zoeken. U kunt bijvoorbeeld resultaten beperken op naam of een specifieke datum. Volgens de aankondiging: "Zoekfilters kunnen onafhankelijk of achteraf worden gebruikt, zodat u filteropties kunt kiezen uit uitgebreide vervolgkeuzelijsten."

Image
Image

"Chips" zijn die kleine vervolgkeuzemenu's die u kunt gebruiken om zoekcriteria aan te passen en, hopelijk, het eenvoudiger te maken om precies te vinden wat u zoekt. In dit geval kunt u elke zoekterm typen die u maar wilt en vervolgens de "chips" gebruiken om de zaken nog verder te verfijnen. Het is redelijk nuttig geweest voor de desktopversie van Gmail en zal zeker welkom zijn op Android. Hopelijk zijn er plannen om het ook aan iOS toe te voegen.

Image
Image

Android Police heeft erop gewezen dat de update waarschijnlijk plaatsvindt aan de serverkant van Gmail, dus je hoeft de app niet per se bij te werken om toegang te krijgen. Je hoeft alleen maar te wachten tot de functie uiteindelijk voor je verschijnt, echt waar. Deze update vereist ook geen extra instellingen voor beheerders of algemene gebruikers. De nieuwe filteropties verschijnen gewoon onder de zoekbalk zodra de wijziging is doorgevoerd.

De uitgebreide uitrol van de nieuwe Gmail-update voor Android-app is al begonnen en zal naar verwachting eind oktober worden afgerond.

Aanbevolen: