Hoe u Chromecast-achtergrondafbeeldingen op uw tv of computer kunt wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe u Chromecast-achtergrondafbeeldingen op uw tv of computer kunt wijzigen
Hoe u Chromecast-achtergrondafbeeldingen op uw tv of computer kunt wijzigen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Open de Google Home-app > Chromecast > Personalize Ambient en kies tussen Google Photos en Art Gallery.
  • Selecteer de Google Photos optie om uw foto's weer te geven.
  • Selecteer Art Gallery om door Google samengestelde afbeeldingen te gebruiken en maak een keuze uit verschillende categorieën.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw Chromecast-achtergrondafbeeldingen kunt wijzigen, inclusief het gebruik van persoonlijke foto's en het aanpassen van door Google samengestelde foto's.

Er is geen manier om specifieke persoonlijke foto's te selecteren voor Chromecast om weer te geven in Ambient Mode. Het kan uw foto's weergeven, maar Chromecast gebruikt machine learning om automatisch de beste afbeeldingen samen te stellen in plaats van u specifieke afbeeldingen te laten selecteren.

Hoe plaats ik afbeeldingen op mijn Chromecast-achtergrond?

Standaard geeft Chromecast een diavoorstelling weer van aanbevolen afbeeldingen van Google wanneer u niets cast. Dit wordt Ambient-modus genoemd. De achtergrondafbeeldingen die tijdens de Ambient-modus worden weergegeven, passen in verschillende categorieën, zoals natuur, kunst en landschappen. Aangezien geen enkele afbeelding erg lang op het scherm blijft, werkt deze functie als screensaver.

Als je de achtergrondafbeeldingen die standaard op je Chromecast worden weergegeven niet leuk vindt, kun je ze wijzigen in dezelfde Google Home-app die je in eerste instantie hebt gebruikt om je Chromecast in te stellen. U kunt ervoor kiezen om alleen specifieke categorieën met aanbevolen afbeeldingen van Google te zien, een optie met lage bandbreedte selecteren als u niet wilt dat uw Chromecast grote afbeeldingen downloadt, of zelfs uw Chromecast uw foto's laten weergeven.

Hier zijn de opties waaruit u kunt kiezen:

  • Google Foto's: dit zijn je foto's op je telefoon of geüpload naar Google. Je kunt ervoor kiezen om foto-highlights of foto's van specifieke mensen te zien.
  • Kunstgalerie: Dit is de standaardoptie. Het ha alt automatisch samengestelde afbeeldingen uit vele categorieën, maar je kunt ervoor kiezen om alleen specifieke afbeeldingen te zien, zoals beeldende kunst, als je dat liever hebt.
  • Experimenteel: deze instelling verandert van tijd tot tijd en stelt u in staat nieuwe bronnen en inhoud te selecteren, zoals een modus met lage bandbreedte.

Hoe verander ik de achtergrond op mijn Chromecast?

Als je wilt dat je Chromecast je afbeeldingen weergeeft in de Ambient-modus of specifieke categorieën van beheerde afbeeldingen van Google wilt selecteren, kun je dit doen via de Google Home-app op je telefoon. Je kunt geen bepaalde foto's kiezen, maar je kunt Google Home automatisch laten selecteren uit je beste foto's.

Hier leest u hoe u de achtergrondafbeeldingen op Chromecast kunt wijzigen:

  1. Open de Google Home-app.
  2. Tik op je Chromecast.
  3. Tik op Personaliseer Ambient.
  4. Tik op Google Foto's.

    Image
    Image

    Wilt u een selectie van door Google samengestelde afbeeldingen aanpassen? Ga door naar stap 11 in plaats van op Google Foto's te tikken.

  5. Als je een selectie van je beste foto's wilt gebruiken, tik je op Recente hoogtepunten.

    Als u op Recente hoogtepunten tikt, kunt u Google Home sluiten en worden uw foto's weergegeven op uw Chromecast. Als je de voorkeur geeft aan foto's van mensen, ga dan verder met de volgende stap.

  6. Als je foto's van mensen wilt gebruiken, tik je op Familie en vrienden.
  7. Tik op de people die u in uw diavoorstelling wilt opnemen.

    Image
    Image
  8. Tik op Bevestigen.
  9. Tik op Doorgaan.
  10. Je Chromecast toont nu foto's van je geselecteerde familie en vrienden tijdens de Ambient-modus. Als je in plaats daarvan uit door Google samengestelde afbeeldingen wilt selecteren, tik je op de pijl terug.

    Image
    Image
  11. Tik op Kunstgalerie.
  12. Scroll door de opties en tik op de opties die je wilt verwijderen.

    Als u op een categorie tikt, wordt het blauwe vinkje verwijderd. Alleen afbeeldingen met blauwe vinkjes worden weergegeven in Ambient Mode.

  13. Als je tevreden bent met je selecties, tik je op de pijl terug.

    Image
    Image
  14. Ambient-modus geeft nu de gewenste afbeeldingen weer op uw Chromecast-achtergrond. Als u aanvullende instellingen voor de Ambient Mode wilt aanpassen, veegt u omhoog om naar beneden te scrollen.

  15. Tik op Hide onder Persoonlijke fotogegevens om persoonlijke informatie in de Ambient-modus te verbergen. Tik op Alleen live-albums om alleen uw live-albums te gebruiken. Tik op een weergavetijd om de snelheid van uw diavoorstelling te wijzigen.

    Image
    Image

Hoe zorg ik ervoor dat Chromecast mijn afbeeldingen laat zien?

Als u de opties Recente hoogtepunten of Familie en vrienden selecteert met behulp van het hierboven beschreven proces, toont Chromecast uw foto's tijdens de Ambient-modus. Het is echter niet mogelijk om specifieke afbeeldingen te laten zien. Je kunt op een beperkte manier aanpassen welke foto's worden weergegeven door alleen live albums toe te staan in de instellingen van de Ambient Mode in de Google Home-app, maar je kunt geen specifieke foto's kiezen.

Als je een specifieke afbeelding wilt weergeven, moet je foto's vanaf je telefoon of computer naar je Chromecast casten. U kunt dit bereiken door een afbeelding op de Google Foto's-website op uw computer of de Google Foto's-app op uw telefoon te openen en op het cast-pictogram te klikken of erop te tikken. De geselecteerde foto verschijnt dan op de tv of monitor waarmee je Chromecast is verbonden.

Waar komen door Google aanbevolen foto's vandaan?

Google laat hun uitgelichte foto's gebruiken als Chromecast-achtergronden en elders uit verschillende bronnen. Toen Google+ nog actief was, werden populaire afbeeldingen die op Google+ werden gepost, vaak weergegeven. Google vraagt ook af en toe om afbeeldingen. Zo hebben ze fotografen gevraagd om hun foto's op sociale media te plaatsen met een specifieke Twitter-hashtag voor foto's die met Pixel-apparaten zijn gemaakt. Voordat Google een afbeelding plaatst, nemen ze contact op met de fotograaf voor toestemming.

FAQ

    Hoe dien ik Chromecast-achtergrondafbeeldingen in ter overweging?

    Als je je foto's op Chromecast wilt hebben, houd dan sociale-mediasites zoals Twitter en Instagram in de gaten en dien je beste foto's in de volgende keer dat Google om afbeeldingen vraagt.

    Hoe schakel je achtergrondafbeeldingen uit op Chromecast?

    Je kunt een andere optie selecteren als je geen foto's wilt bekijken wanneer je scherm niet in gebruik is. Ga in de Google Home-app naar Chromecast > Personalize Ambient en maak een andere selectie, zoals Weer of Tijd.

Aanbevolen: