HBO Max halveert zijn servicekosten

HBO Max halveert zijn servicekosten
HBO Max halveert zijn servicekosten
Anonim

HBO Max halveert de kosten van zijn abonnementsservice voor sommige klanten vanaf vrijdag in een deal die loopt tot 26 september.

Volgens Warner Media komt het aanbod nadat HBO Max op 15 september Amazon Prime Video Channels verliet. Nu probeert het bedrijf voormalige abonnees te verleiden terug te keren.

Image
Image

De nieuwe promotie brengt het advertentievrije maandabonnement van $ 14,99 terug naar $ 7,49 voor zes maanden. Het abonnement van $ 9,99 is niet inbegrepen in deze stap. Met deze tijdelijke prijs is HBO Max nu goedkoper dan Amazon Prime Video en Netflix, die beide $ 8,99 kosten.

Toekomstige klanten kunnen zich ofwel aanmelden op de HBO Max-website of via bepaalde distributiepartners: Apple, Google, LG, Microsoft of Sony. Gebruikers kunnen zich ook aanmelden via hun Roku-apparaat of Vizio SmartCast TV.

De promotie geldt niet voor andere streamingpartners zoals YouTube TV of Hulu.

Volgens Gizmodo zijn de onderhandelingen tussen Amazon en HBO vorig jaar niet doorgegaan, omdat laatstgenoemde meer directe toegang wilde hebben tot zijn klantenbestand en gebruikersgegevens wilde verzamelen.

Image
Image

Het vertrek zal ertoe leiden dat veel gebruikers abonnementen opzeggen, waarbij sommige experts speculeren dat ongeveer 5 miljoen gebruikers zullen vertrekken. Door de prijsverlaging probeert HBO de verliezen van de gevolgen te recupereren.

Nadat de proefperiode van zes maanden is afgelopen, moeten nieuwe HBO Max-gebruikers de volledige maandelijkse abonnementskosten van $ 15 betalen. De service is momenteel een van de duurste op de markt, zelfs met het door advertenties ondersteunde abonnement van $ 10.

Aanbevolen: