Waarom je misschien niet de nieuwste Apple-gadgets nodig hebt

Inhoudsopgave:

Waarom je misschien niet de nieuwste Apple-gadgets nodig hebt
Waarom je misschien niet de nieuwste Apple-gadgets nodig hebt
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Apple's nieuwe reeks telefoons, horloges en iPads zijn meer herhalingen dan revoluties.
  • De iPhone 13 heeft nieuwe camera's, maar je zult waarschijnlijk niet veel verschil merken.
  • De belangrijkste innovatie van de Apple Watch Series 7 is dat hij een klein beetje groter is.

Image
Image

Geloof de hype niet. U hoeft waarschijnlijk niet te upgraden naar de nieuwste Apple-gadgets die tijdens het september-evenement van het bedrijf zijn onthuld.

Apple heeft zijn nieuwe iPhones, Apple Watch en iPad mini met veel tamtam onthuld, maar ze zijn verre van revolutionair. De meeste mensen zullen het deze keer prima doen zonder te upgraden.

De onthulling van dinsdag was misschien wel een van de meest teleurstellende Apple-evenementen in jaren. De iPhone 13, Apple Watch 7, de nieuwe iPad mini en de nieuwste iPad bieden weinig nieuwe functies.

iPhone 13 zal je leven niet veranderen

Het is onwaarschijnlijk dat het nieuwste iPhone-model de meeste eigenaren van recente Apple-telefoons zal doen rennen voor hun creditcards. Er was veel ophef bij de onthulling van de verbeterde camerafuncties van de iPhone 13. De iPhone 13 heeft een vergelijkbaar ontwerp als het model van vorig jaar, maar met nieuwe camera's die diagonaal zijn geplaatst.

De ene camera is een groothoeklens van 12 megapixels, met een sensor die 50% meer licht opvangt, terwijl de andere een ultragroothoeklens is. Maar je zult waarschijnlijk niet veel verschil merken als je de toch al uitstekende camera's op de iPhone 12 gebruikt.

Apple probeert ook het idee van een betere batterijduur te verkopen met de iPhone 13. Het bedrijf beweert dat het tot anderhalf uur langer meegaat dan het vorige model. In plaats van te upgraden kun je echter ook gewoon een externe batterij kopen.

Ja, de iPhone 13 is sneller met een nieuwe A15 Bionic-chip. Ik bezit echter de iPhone 12 Pro Max en hij scheurt nog steeds door elke applicatie die ik erop gooi.

Het product waar ik het meest naar uitkeek, was de nieuwe Apple Watch Series 7. Ik bezit de Apple Watch Series 6 en het is een onmisbaar onderdeel van mijn leven geworden.

De Apple Watch Series 7 verleidt me niet om te upgraden. De afgelopen maanden deden er geruchten de ronde dat de nieuwe Apple Watch een nieuw design zou krijgen. De nieuwe modellen hebben meer dan 20% meer schermoppervlak dan de Series 6-modellen van vorig jaar, maar hebben nog steeds een vergelijkbaar ontwerp met afgeronde randen.

De meeste mensen zullen het deze keer prima doen zonder te upgraden.

De Series 7 innovatie? Apple zei dat het scherm beter bestand is tegen scheuren. Grote whoop-de-doo. Ik heb mijn Apple Watches overal gestoten en nooit een crack gekregen, dus je kunt die reden overslaan om van de lijst te upgraden.

Oh, wacht, Apple zegt ook dat de Series 7 sneller oplaadt. Zoals de meeste mensen laad ik mijn Apple Watch 's nachts op en heb ik altijd meer dan genoeg energie om de dag door te komen.

Het is fijn dat de Series 7 een iets groter scherm heeft dan de Series 6, maar ik kan er nauwelijks van gillen van vreugde. Het enige dat het grotere scherm lijkt te doen, is je de mogelijkheid geven om een toetsenbord op het scherm te gebruiken, wat ongelooflijk onhandig lijkt.

Nieuwe iPads zullen je hartslag niet versnellen

De low-end iPad, die Apple verwarrend genoeg gewoon "iPad" noemt, krijgt een paar kleine aanpassingen. Nu heeft het een snellere A13-processor en een grotere 12-megapixel camera aan de voorkant. De nieuwste upgrade naar de iPad krijgt ook een bredere lens en je kunt een optie kiezen met een draadloze LTE-verbinding.

Image
Image

De opfrisbeurt van de iPad is leuk voor nieuwe kopers, maar iedereen die een recente generatie Apple-tablet bezit, kan worden vergeven dat hij een grote geeuw verstikt. Ik betwijfel of er rijen zullen zijn buiten Apple Stores voor mensen die wachten om een iPad te kopen met een iets snellere processor.

De nieuwe iPad mini komt het dichtst in de buurt van een echt herontwerp dat Apple aanbiedt. Het heeft een nieuwe, plattere ontwerptaal, zoals de iPhone 12. Het nieuwste model heeft ook kleinere randen zonder vingerafdruksensor aan de voorkant.

Apple stond vroeger bekend om zijn beroemde slogan 'Think Different'. Door de nieuwe reeks apparaten denk ik dat Cupertino bijna geen ideeën meer heeft.

Aanbevolen: