Wat is Amazon Echo Auto?

Inhoudsopgave:

Wat is Amazon Echo Auto?
Wat is Amazon Echo Auto?
Anonim

Als je Amazon Echo- en Alexa-apparaten thuis handig vindt, vind je ze misschien ook nuttig in je voertuig. De Amazon Echo Auto is een slim apparaat dat toegang geeft tot de Alexa stemassistent in je auto. Voor minder dan $ 50 brengt het moderne functionaliteit, zoals navigatie en handsfree muziekselectie, naar een oudere auto.

Hoewel de Echo Auto aanzienlijke functionaliteit toevoegt aan oudere auto's, kunnen sommige functies overbodig zijn in nieuwere auto's die zijn uitgerust met vergelijkbare technologie.

Wat Echo Auto kan doen

Echo Auto voert de volgende taken uit in uw voertuig:

  • Speel of start muziek van Amazon Music, Spotify, Sirius XM, Audible-audioboeken, podcasts of NPR-nieuws.
  • Telefoongesprekken voeren.
  • Herinneringen toevoegen of controleren.
  • Voeg items toe aan boodschappenlijstjes.
  • Agenda-afspraken beheren.
  • Ontvang een routebeschrijving met Google Maps, Apple Maps of Waze.
  • Zoek op locatie gebaseerde bestemmingen zoals benzinestations.
  • Trigger locatiegebaseerde routines en taken op basis van plaatsen zoals uw huis of werkplek.
Image
Image

Hoe werkt Echo Auto?

Echo Auto wordt geleverd met een houder en micro-USB-kabel, waardoor het eenvoudig op het dashboard kan worden geïnstalleerd en op de stroombron van de auto kan worden aangesloten. Echo Auto is draagbaar en kan tussen meerdere voertuigen worden verplaatst.

Als je Alexa uit de autospeakers wilt horen, sluit je het aan via Bluetooth of de kabel. Als uw voertuig zowel Bluetooth als een aux-poort mist, kunt u Echo Auto mogelijk op de luidsprekers aansluiten met behulp van een cassette-adapter of FM-zender.

De online connectiviteit en gegevens van het apparaat komen van je smartphone, dus zorg ervoor dat het de Alexa-app kan uitvoeren.

Echo Auto bevat acht microfoons die luisteren naar het Alexa-wekwoord. De microfoonarray pikt spraakopdrachten op via autogerelateerde geluiden zoals muziek, airconditioning, gesprekken en geluid van buitenaf.

Image
Image

Maak kennis met Alexa-vaardigheden vanuit je auto

Naast de ingebouwde Echo Auto-functies, biedt het Alexa-ecosysteem meer dan 50.000 vaardigheden van externe ontwikkelaars die je in de auto kunt gebruiken. Vraag Alexa bijvoorbeeld om een verhaal te vertellen, een spelletje te spelen of de garagedeur te openen, en nog veel meer. Net als bij je Echo-apparaat thuis, kun je door deze vaardigheden bladeren in de Alexa-app op je telefoon.

FAQ

    Hoe sluit je een Echo Auto aan?

    Schakel eerst uw auto in en stel de stereo-ingang in op Bluetooth, en schakel vervolgens Bluetooth in op uw smartphone. Selecteer vervolgens in de Alexa-app More > Add a device > Amazon Echo >Echo Auto Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

    Hoe zet je een Echo Auto terug op de fabrieksinstellingen?

    Druk op de Mute-knop en houd vervolgens de Action-knop 15 seconden ingedrukt totdat Alexa je vertelt dat het apparaat wordt gereset.

Aanbevolen: