Hoe u uw Fortnite-naam kunt wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Fortnite-naam kunt wijzigen
Hoe u uw Fortnite-naam kunt wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • Als je je Fortnite-naam wilt wijzigen, moet je de weergavenaam wijzigen die je hebt gekozen voor je Epic Games-account.
  • Log in op Epic Games, ga naar Account en klik op het blauwe potloodpictogram om je weergavenaam te bewerken > Save Changes.
  • U kunt uw weergavenaam slechts om de twee weken wijzigen en u moet hiervoor een geverifieerd e-mailadres hebben.

Dit artikel legt uit hoe je je gebruikersnaam in Fortnite kunt wijzigen, wat eigenlijk gewoon je weergavenaam is op de Epic Games-sites. Het artikel bevat ook informatie over de vereisten voor het wijzigen van uw naam.

Hoe verander je je epische naam voor Fortnite

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je Fortnite-gebruikersnaam en je deze wilt wijzigen, moet je deze wijzigen via Epic Games. De weergavenaam van je Epic Games is de naam die wordt weergegeven in Fortnite. Gelukkig is het vrij eenvoudig te veranderen.

Hoewel je dit proces kunt starten vanuit de Epic Games Launcher, moet je het op de Epic Games-website voltooien met een webbrowser.

  1. Als je op internet begint, log dan in op de Epic Games-website en tik op je accountpictogram in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image

    Als je begint in de Epic Games Launcher, tik je op je accountpictogram in de linkerbenedenhoek en kies je Account beheren. Hiermee ga je naar de accountpagina op de Epic Games-website.

    Image
    Image
  2. Beide acties brengen je naar je Algemene Instellingen pagina. Tik op het blauwe potloodpictogram (Bewerken) naast je weergavenaam.

    Image
    Image
  3. Er wordt een bewerkingsdialoogvenster geopend. Typ uw nieuwe weergavenaam in het daarvoor bestemde veld en typ deze vervolgens opnieuw in het bevestigingsveld.

    Image
    Image
  4. Plaats een vinkje in het vakje naast Ik begrijp dat ik mijn weergavenaam binnen 2 weken na deze wijziging niet meer kan wijzigen.

    Image
    Image
  5. Klik op Bevestigen.

    Image
    Image
  6. Je keert terug naar de pagina Instellingen en je zou een groene balk bovenaan de pagina moeten zien die bevestigt dat de weergavenaam is bijgewerkt. De volgende keer dat u zich aanmeldt bij Fortnite, zou u uw nieuwe naam moeten zien verschijnen.

    Als je vanuit de Epic Games Launcher naar de pagina Instellingen bent gegaan, moet je de launcher mogelijk opnieuw opstarten om de naamswijziging te zien.

    Image
    Image

Wat u moet weten over het wijzigen van uw Fortnite-naam

Het belangrijkste om te weten over dit proces is dat het je gamertag op PlayStation, Xbox of Switch niet verandert. Dus als je Fortnite op een console speelt, moet je mogelijk die gamertag wijzigen om je Fortnite-naam te wijzigen. Deze artikelen zullen helpen:

  • Hoe u uw Xbox-gamertag kunt wijzigen
  • Hoe u uw PSN-naam kunt wijzigen
  • Hoe u uw Switch-gebruikersnaam kunt wijzigen

Maar als je de Epic Games Launcher op een pc gebruikt, is het gratis om je naam te veranderen, waardoor je naam op Fortnite verandert; onthoud dat ene kleine voorbehoud. U kunt uw naam slechts om de twee weken wijzigen. Dus als de nieuwe naam die je hebt geselecteerd nog steeds niet bij je past, moet je even wachten voordat je hem weer kunt wijzigen.

Het goede nieuws is dat je het zo vaak kunt veranderen als je wilt totdat je de naam vindt die angst in de harten van je vijanden wekt.

FAQ

    Hoe kan ik Fortnite downloaden?

    Als je een pc gebruikt, download en installeer je de Epic Games Launcher, zoek je Fortnite in de winkel en kies je Get. Als je een console gebruikt, kun je de game downloaden via de Microsoft Store, PlayStation Store of de Nintendo eShop.

    Hoe win je bij Fortnite?

    Je wint een wedstrijd van Fortnite als je de laatste persoon of het laatste team bent. Je kunt proberen zo lang mogelijk op veilig te spelen door je te verstoppen totdat de storm je dwingt om met andere spelers om te gaan. Als je tegen andere spelers wilt vechten, kies dan zorgvuldig je gevechten. Goed worden in het bouwen van structuren kan je ook een voordeel geven in gevechten.

    Hoeveel mensen spelen Fortnite?

    Hoewel Epic niet precies heeft gedeeld hoeveel mensen Fortnite spelen, kan een reeks tweets ons een idee geven. Fortnite had in mei 2020 ongeveer 350 miljoen geregistreerde spelers, zei Epic. Ongeveer 15,3 miljoen gelijktijdige spelers logden in op Fortnite's grote Galactus-evenement in december 2020.

    Hoe tem je een zwijn in Fortnite?

    Zoals veel dieren kunnen beren in Fortnite worden omgekocht met voedsel. Gooi wat groenten, wacht tot hij begint te eten, loop dan naar boven en communiceer ermee om hem te temmen.

Aanbevolen: