Microsoft kondigt 'dramatische' verbeteringen aan gedeelde Outlook-agenda's aan

Microsoft kondigt 'dramatische' verbeteringen aan gedeelde Outlook-agenda's aan
Microsoft kondigt 'dramatische' verbeteringen aan gedeelde Outlook-agenda's aan
Anonim

Microsoft heeft woensdag "dramatische" verbeteringen aan de gedeelde Outlook-agenda's aangekondigd.

Microsoft Outlook-gebruikers zullen verbeteringen zien in de betrouwbaarheid en synchronisatielatentie van gedeelde agenda's. Microsoft beschrijft de nieuwe verbeteringen als "de grootste verandering in Outlook voor Windows sinds de eerste release in 1997."

Image
Image

"Dit is een van die verbeteringen die onzichtbaar zouden moeten zijn omdat het problemen elimineert, maar de kernfunctionaliteit van het product niet verandert", schreef Microsoft in een bericht waarin de verbeteringen werden aangekondigd.

"Agenda's worden sneller gesynchroniseerd en we hebben betrouwbaarheidsproblemen bij het beheren van een agenda geëlimineerd. Afgevaardigden merken misschien alleen dat de zaken soepeler verlopen, maar geen specifieke, voor de hand liggende veranderingen."

Gebruikers kunnen verwachten dat hun vergaderingswijzigingen directer worden gesynchroniseerd tussen leden om hoofdpijn te voorkomen van verschillende mensen die verschillende vergaderversies in hun Outlook-agenda zien. Microsoft zei dat sommige gebruikers gefrustreerd waren geraakt door Outlook, omdat het enkele minuten kan duren voordat een ontvanger wijzigingen ziet die worden weerspiegeld in hun weergave van de gedeelde agenda. Niet bepaald ideaal voor last-minute wijzigingen in vergaderingen.

Hoewel de verbeterde ervaring beschikbaar was voor degenen die Outlook op het web, Outlook voor Mac en de mobiele app van Outlook gebruiken, is Outlook voor Windows nu ook ingeschakeld.

… de grootste verandering in Outlook voor Windows sinds de eerste release in 1997.

Microsoft is niet het enige bedrijf dat de manier waarop mensen hun vergaderingen plannen, verbetert. Tijdens de Google I/O van vorige week kondigde Google een nieuwe ervaring in Google Workplace aan, genaamd Smart Canvas.

Smart Canvas is een samenwerkingstool binnen Google Workspace met verschillende nieuwe functies die werken in Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties. Die functies omvatten de mogelijkheid om het Google-document, het blad of de dia waaraan u werkt rechtstreeks in een Google Meet-oproep te presenteren; live ondertiteling in vijf talen in Google Meet; gekoppelde checklists; emoji-reacties; en meer.

Aanbevolen: