Marvel Future Revolution' ontketent filmische superheldenactie op smartphones

Inhoudsopgave:

Marvel Future Revolution' ontketent filmische superheldenactie op smartphones
Marvel Future Revolution' ontketent filmische superheldenactie op smartphones
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Marvel Future Revolution is een mobiel rollenspel in een open wereld van het team achter Marvel Future Fight.
  • De bar-verhogende grafische presentatie brengt de iconische personages van Marvel tot leven met ongelooflijke details en visuele getrouwheid.
  • De gevechten kunnen oppervlakkig en chaotisch aanvoelen, zonder de diepte en nuance van RPG-gevechten.
Image
Image

Marvel Future Revolution is de volgende grote videogame waarin de superhelden en superschurken uit Marvel's enorm populaire stripboekpersonages worden verzameld.

Maar in tegenstelling tot Marvel's Avengers van vorig jaar en de aankomende Guardians of the Galaxy-game van Square-Enix, is dit misdaadbestrijdende avontuur exclusief voor mobiel. Dit betekent dat fans hun pc's, PlayStations of Xbox-consoles niet opstarten, maar de wereld redden op hun smartphones.

Hoewel het wordt gespeeld op iOS- en Android-apparaten, is Future Revolution niet per se kleiner of minder ambitieus dan de games met een groot budget die we gewend zijn van achter een controller te genieten. In feite belooft ontwikkelaar Netmarble een uitgebreide, open-wereld role-playing game vol met het soort graphics en interactiviteit dat typisch wordt geassocieerd met AAA-titels.

Krachtige presentatie

Het eerste dat me opviel tijdens mijn preview van Future Revolution was niet de vuist van een handlanger, maar de verbluffende visuele presentatie. Als ontwikkelaar van Marvel Future Fight uit 2015, heeft Netmarble enige achtergrond in het tot leven brengen van Earth's Mightiest Heroes op mobiele apparaten, en ze hebben duidelijk voortgebouwd op die ervaring hier.

Boordevol karakterspecifieke details en indrukwekkende grafische getrouwheid springen de iconische superhelden van het scherm met een niveau van realisme dat typisch is voor pc- en consolegames. Spelers worden vanaf het begin getrakteerd op deze oogverblindende showcase, aangezien Future Revolution begint met een uitgebreide, semi-speelbare filmscène met in de hoofdrol de acht hoofdrolspelers: Captain America, Captain Marvel, Iron Man, Star-Lord, Black Widow, Storm, Doctor Strange en Spider-Man.

Schermvullende effecten, zoals Storms bliksemaanvallen, stelen de show, maar subtielere accenten, zoals de kenmerkende trenchcoat van Star-Lord die wappert in de wind, dragen ook bij aan de presentatie. Dit wordt allemaal ondersteund door meeslepende achtergrond- en omgevingseffecten, van knetterend vuur en vallend puin tot schaduw- en verlichtingstechnologie die het realisme aanzienlijk verhogen.

Pretty Pummeling

Wat nog indrukwekkender is, is het feit dat Future Revolution tijdens het spelen het niveau van visuele glans behoudt dat aanwezig is in zijn films. In feite dragen de gelikte aanvalsanimaties van de superhelden verder bij aan het gevoel dat je bent losgelaten in een Marvel-film.

Image
Image

Ik speelde voornamelijk als Captain America tijdens mijn demo, waarbij ik zijn kenmerkende schild gebruikte om Ultron-bots en andere slechteriken die op mijn pad kwamen te verpletteren. Maar hoewel de basisstoten en schildworpen van Steve Rogers er fantastisch uitzien, krassen ze alleen maar op het oppervlak van zijn stijlvolle aanvallen.

Je krijgt toegang tot verschillende bewegingen, die allemaal het scherm verlichten met over-the-top animaties en speciale effecten. Of je nu flippert tussen meerdere doelen of een enkele dreiging in de stoep beukt, de bijbehorende beelden zorgen ervoor dat je altijd de dag redt met een filmische stijl over.

Chaotische gevechten

Hoezeer mijn ogen ook bezig waren met de actie op het scherm, mijn duimen waren niet zo onder de indruk. Cap heeft ongeveer zes aanvallen om te beginnen, waaronder een bevredigende ultieme zet die het hele scherm kan wissen, maar in plaats van zijn arsenaal zorgvuldig te beheren, kun je over het algemeen bewegingen spammen totdat het slagveld vrij is. Baasgevechten en vijanden op een hoger niveau vechten meer, maar de meeste gevechten van moment tot moment kunnen nog steeds worden afgehandeld door gedachteloos te jammeren op de knoppen.

Het is niet alleen een kwestie van een gebrek aan uitdaging, maar ook dat gevechten het scherm snel vullen met zoveel activiteit dat het moeilijk kan zijn om te plannen en strategieën te bedenken. Voeg daarbij het feit dat alle aanvalsknoppen een hoek van het scherm delen met een cluster van zes of zo andere ingangen, en het is vaak onmogelijk om de potentiële diepte en nuance van het gevecht volledig te waarderen.

Dit wil niet zeggen dat Future Revolution niet leuk is. Hoewel het gevecht snel kan ontaarden in een chaos van knoppen, krijg ik nog steeds een glimlach op mijn gezicht als ik vijanden opruim van achter een stijlvol arsenaal aan Captain America-specifieke aanvallen. En vechten is natuurlijk maar één element in een ervaring die overloopt van functies.

De laatste game belooft boeiende karakterprogressie en aanpassingssystemen, inclusief de mogelijkheid om honderden kostuumstukken te mixen en matchen. Een origineel multiversum-verhaal - dat het toneel vormt voor rijke nieuwe werelden om te verkennen, zoals New Stark City en Hydramerica - staat ook op de agenda. Extra multiplayer- en coöperatieve modi vullen het volledige pakket aan, terwijl het evoluerende spel uiteindelijk zijn selectie van dagbesparende personages zal uitbreiden.

In de huidige staat biedt de gevechten van Future Revolution niet echt de diepgang die je zou verwachten van een rollenspel. Als je echter zin hebt in een mooie, draagbare superheld-actie, is deze misschien de moeite waard om je voor te bereiden als hij op 25 augustus uitkomt.

Aanbevolen: