Oppo lanceert oogverblindende smartphones geïnspireerd door 'kristallen en sneeuwvlokken

Oppo lanceert oogverblindende smartphones geïnspireerd door 'kristallen en sneeuwvlokken
Oppo lanceert oogverblindende smartphones geïnspireerd door 'kristallen en sneeuwvlokken
Anonim

De Chinese smartphonefabrikant Oppo heeft er een gewoonte van gemaakt om opkomende technologieën te omarmen en nu willen ze een unieke visuele flair toevoegen aan de smartphoneruimte.

Het bedrijf heeft zojuist officieel nieuwe vermeldingen in hun Reno7-lijn smartphones gelanceerd, zoals aangekondigd in een persbericht. Deze telefoons met 5G-functionaliteit zitten boordevol esthetische details die ze onderscheiden van concurrenten.

Image
Image

Allereerst gebruikte het bedrijf een gepatenteerd chemisch ets- en zuurwasproces om een buitenkant van matglas te creëren waarvan ze zeggen dat het is geïnspireerd op 'kristallen en sneeuwvlokken. Naast een unieke look, zegt Oppo dat dit proces de achterkant van de telefoon een tactiel gevoel geeft dat de grip verbetert.

Dat is niet alles. Het bedrijf gebruikte dezelfde technologie voor laserbeeldvorming die werd gebruikt bij de fabricage van halfgeleiders om een ster-spoorpatroon op de achterkant van de smartphone te creëren. Het eindresultaat: een visuele illusie van vallende sterren die langs het apparaat vallen voordat ze zwart worden.

Andere aspecten van de buitenkant zijn voorzien van slijtvast gecoat keramiek en metaal, wat nog meer visuele pit toevoegt. De behuizing van de telefoon is 7,8 mm dik en de randen zijn glad en afgerond.

Image
Image

Natuurlijk gaat het bij moderne smartphones om veel meer dan alleen uiterlijk, en de Reno7-lijn beschikt over een reeks concurrerende functies. Er is een batterij van 4500 mAh die een volledige dag van normaal gebruik zou moeten meegaan en maar liefst vier camera's. Er is een 32 MP camera aan de voorzijde voor selfies, een 50 MP hoofdcamera met een kleurtemperatuursensor, een 2 MP macrocamera en een 8 MP camera exclusief voor ultrabrede opnamen.

Deze nieuwe Oppo Reno7-telefoons zijn voorlopig alleen beschikbaar voor aankoop in verschillende landen in het Midden-Oosten, met een wereldwijde lancering later op een onaangekondigde datum.

Aanbevolen: