Wat is de Xbox Game Pass?

Inhoudsopgave:

Wat is de Xbox Game Pass?
Wat is de Xbox Game Pass?
Anonim

Een Xbox Game Pass is een distributieservice voor Xbox One-videogames. Je beta alt een maandelijks bedrag om je te abonneren op de service en in ruil daarvoor kun je games downloaden en spelen uit de Xbox Game Pass-bibliotheek op je Xbox One-console. Er zijn geen beperkingen op het aantal games dat je kunt downloaden, en de games zijn op geen enkele manier beperkt.

Hoe werkt Xbox Game Pass?

Xbox Game Pass is vrij eenvoudig. Met het abonnement krijg je toegang tot een grote bibliotheek met Xbox One, Xbox 360 en zelfs originele Xbox-games die je vervolgens gratis kunt spelen.

Hier is een basisoverzicht van hoe de service werkt:

  1. Meld je aan voor een Xbox Game Pass-abonnement. Prijzen variëren van $ 9,99 tot $ 14,99 per maand.
  2. Bekijk de catalogus met gratis Xbox Game Pass-games.
  3. Installeer zoveel games als je wilt.
  4. Speel de games die je hebt gedownload wanneer je maar wilt voor de duur van je abonnement.

Xbox Live Gold- en Xbox Game Pass-abonnementen zijn niet hetzelfde. Je hebt Xbox Live Gold niet nodig om je te abonneren op Xbox Game Pass, maar multiplayer-functies in Xbox Game Pass-games vereisen wel een actief Xbox Live Gold-abonnement.

Meer over de Xbox Game Pass

Met een Xbox Game Pass zijn er geen beperkingen aan het aantal games dat je kunt downloaden of hoeveel tijd je eraan kunt besteden, maar je wordt beperkt door je beschikbare opslagruimte. Als je geen ruimte meer hebt op je Xbox One, moet je games die je niet gebruikt verwijderen voordat je nieuwe kunt downloaden.

Je behoudt alleen toegang tot Xbox Game Pass-games zolang je een actief abonnement hebt. Als je abonnement afloopt, kun je geen van de games meer spelen die je hebt gedownload. Je behoudt echter alle voortgang die je in die games hebt gemaakt als je je wilt abonneren en op een later tijdstip opnieuw wilt spelen.

Als je een game vindt die je echt leuk vindt, maar je niet geabonneerd wilt blijven, biedt je abonnement je de mogelijkheid om Xbox Game Pass-games met korting te kopen.

Je kunt je Xbox-console aansluiten op een Alexa-apparaat en games downloaden via Xbox Game Pass. Je hoeft geen vaardigheid te installeren; Zeg gewoon "Alexa, download [game] van Xbox Game Pass."

Bottom Line

Xbox Game Pass vereist een maandelijks abonnement dat tussen $ 9,99 en $ 14,99 per maand kost. Microsoft biedt van tijd tot tijd gratis proefversies en speciale prijzen, en u kunt ook aanbiedingen vinden op driemaandelijkse of jaarlijkse abonnementskaarten van retailers.

Op welke platforms werkt Xbox Game Pass?

Xbox Game Pass is ontworpen om te werken met het Xbox One-platform, en het werkt met de originele Xbox One, de Xbox One S en de Xbox One X. Sommige games bevatten extra functies, betere prestaties en een hogere resolutie graphics als je een Xbox One X hebt.

Aangezien Xbox Game Pass een downloadservice is en geen streamingservice, kun je daadwerkelijk profiteren van de hogere grafische mogelijkheden van de Xbox One X.

Naast de Xbox One-consolefamilie kun je met Xbox Game Pass ook een aantal games spelen op Windows 10-computers. Dit maakt deel uit van het Xbox Play Anywhere-initiatief van Microsoft, waarmee je een aantal Xbox One-games op je Windows 10-computer kunt spelen.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van Xbox Game Pass op je Windows 10-computer, maar niet alle Xbox Game Pass-games maken deel uit van het Xbox Play Anywhere-programma.

Welke games zijn beschikbaar op Xbox Game Pass?

Xbox Game Pass bevat een grote selectie van zowel gloednieuwe games als populaire klassiekers. Microsoft voegt zelfs games toe die het zelf publiceert, zoals Forza Horizon 4, Sea of Thieves en State of Decay 2 op de service op de dag dat ze te koop worden aangeboden.

Er zijn meer dan 100 games inbegrepen bij een Xbox Game Pass. Elke maand worden er nieuwe games toegevoegd en sommige kunnen uiteindelijk worden verwijderd, dus bekijk de officiële lijst van Microsoft om te zien of er games zijn waarin je geïnteresseerd bent.

Xbox Game Pass verkrijgen

Aangezien Xbox Game Pass een abonnementsservice is, moet je je aanmelden als je het wilt gebruiken. U hebt een Microsoft-account nodig om de transactie te voltooien. Om het meeste uit de service te halen, moet je een Xbox One hebben.

Je kunt je echter aanmelden zonder Xbox One en spelen op je Windows 10-computer als je tevreden bent met de Xbox Play Anywhere-games op de service.

Aanmelden voor Xbox Game Pass op je Xbox One

  1. Zet je Xbox One aan en open de Store tab.
  2. Scroll omlaag naar het gedeelte Xbox Game Pass en selecteer Meer info ophalen.

    Image
    Image
  3. Selecteer de Xbox Game Pass-vervolgkeuzelijst en kies een abonnementsoptie of selecteer de gratis proefversie.

    Image
    Image
  4. Selecteer Deelnemen.

    Image
    Image
  5. Download alle Xbox Game Pass-games die je wilt en speel ze voor de duur van je lidmaatschap.

Aanmelden voor Xbox Game Pass op een pc

Je kunt je ook aanmelden voor Xbox Game Pass met een webbrowser op je computer via de Xbox-website.

Hoewel je elke computer kunt gebruiken om je aan te melden voor Xbox Game Pass, kun je Xbox Game Pass-games alleen spelen op de Xbox One- en Windows 10-computers.

  1. Navigeer online naar Xbox Game Pass en klik op Nu aanmelden.

    Image
    Image
  2. Selecteer een abonnement en klik op Nu aanmelden. (Als je een hoger abonnement kiest, klik je op Aanmelden voor $1; je krijgt de eerste maand gratis, daarna betaal je de vermelde prijs).

    Image
    Image
  3. Selecteer I accept om een Xbox-profiel te maken.

    Image
    Image
  4. Klik op Deelnemen om te bevestigen.

    Image
    Image
  5. Selecteer PayPal of klik op Een nieuwe betaalmethode toevoegen en selecteer vervolgens Creditcard.

    Image
    Image
  6. Voer uw betalingsgegevens in en klik op Opslaan. Je hebt je Xbox Game Pass-abonnement gekocht.

    Image
    Image
  7. Download alle Xbox Game Pass-games die je leuk vindt en speel ze voor de duur van je lidmaatschap.

Aanbevolen: