Hoe u uw HomePod kunt bijwerken

Inhoudsopgave:

Hoe u uw HomePod kunt bijwerken
Hoe u uw HomePod kunt bijwerken
Anonim

Wat u moet weten

  • Tik in de Woning-app op uw iOS-apparaat op het Huis-pictogram > Instellingen Thuis > Software-updateen volg de aanwijzingen op het scherm.
  • Stel HomePod-updates zo in dat ze automatisch worden geïnstalleerd door naar het scherm Software-update te gaan en de HomePod-schuifregelaar te verplaatsen naar on/green.

Dit artikel legt uit hoe je HomePod-software-updates handmatig installeert, ongeacht hoeveel HomePods je hebt. Het laat je ook zien hoe je HomePods kunt instellen om zichzelf automatisch bij te werken.

De instructies in dit artikel zijn geschreven met iOS 14. Je kunt de HomePod-software updaten met eerdere versies van iOS, maar de exacte stappen in die versies kunnen enigszins verschillen.

Hoe de HomePod-software te updaten

Apple brengt regelmatig nieuwe versies van iOS uit om nieuwe functies en bugfixes te leveren. HomePod-software-updates doen hetzelfde. Of je nu compatibiliteit met de nieuwste versie van de iPhone wilt, ondersteuning voor nieuwe functies wilt toevoegen of bugs wilt oplossen, volg deze stappen om de HomePod-software bij te werken:

  1. Begin door ervoor te zorgen dat uw HomePod is aangesloten en verbonden met wifi. Zorg ervoor dat je iPhone zich op hetzelfde wifi-netwerk bevindt.
  2. Open de vooraf geïnstalleerde Home-app.

    Als je HomePod niet in het huis verschijnt, zorg er dan voor dat je het juiste huis hebt geselecteerd (als je er meer dan één hebt ingesteld). Als het nog steeds niet verschijnt, controleer dan of de HomePod correct is ingesteld.

  3. Tik op het huispictogram in de linkerbovenhoek.
  4. Tik op Thuisinstellingen.
  5. Als er een HomePod-software-update beschikbaar is, zal het Software Update menu een pictogram tonen. Zelfs als er geen pictogram is, kunt u controleren op een update. Tik op Software-update.

    Image
    Image
  6. De HomePod-software-update verschijnt hier. Tik op meer voor meer informatie. Om het te downloaden en te installeren, tikt u op Update.

    Als je hier geen software-update ziet, maar een controle wilt forceren, veeg dan vanaf de bovenkant van het scherm omlaag om te vernieuwen.

  7. Akkoord met de voorwaarden van de update en tik door andere instructies op het scherm.
  8. De update wordt gedownload en geïnstalleerd op uw HomePod. Hoe lang dit duurt, hangt af van de grootte van de update en de snelheid van je wifi. Wanneer de HomePod wordt bijgewerkt, laat een bericht weten dat hij klaar is.

    Image
    Image

Heb je meerdere HomePods in huis (ofwel om te gebruiken als intercoms of voor surround sound stereoparen)? We hebben goed nieuws. U hoeft niet elke HomePod afzonderlijk bij te werken. In plaats daarvan download je de update één keer, waarna elke HomePod tegelijkertijd wordt bijgewerkt.

Hoe HomePod-software automatisch te updaten

Wilt u liever niet elke keer de Home-app controleren als er een HomePod-software-update is? Dat hoeft niet! Stel updates zo in dat ze automatisch worden geïnstalleerd en uw HomePod is altijd up-to-date. Hier is hoe:

  1. Volg stappen 1-5 van de vorige sectie.
  2. Verplaats op het scherm Software-update in het gedeelte Automatische updates de schuifregelaar HomePod naar aan/groen.

    Image
    Image
  3. Nu, wanneer een HomePod-update beschikbaar is, wordt deze automatisch geïnstalleerd.

Aanbevolen: