Hoe u geld kunt verdienen met Animal Crossing

Inhoudsopgave:

Hoe u geld kunt verdienen met Animal Crossing
Hoe u geld kunt verdienen met Animal Crossing
Anonim

Animal Crossing: New Horizons heeft twee soorten valuta en spelers verdienen deze door verschillende gameplay-activiteiten. Bells in Animal Crossing komen het dichtst in de buurt van geld, omdat je ze nodig hebt om items te kopen en je huis te upgraden. Nook Miles is een secundaire valuta waarmee u meubels en kleding kunt bestellen en naar onbewoonde eilanden kunt reizen. Aangezien er twee valuta's zijn, zijn er veel manieren om geld te verdienen in Animal Crossing.

Hoe maak je bellen in Animal Crossing

Als je geld wilt verdienen in Animal Crossing, is de valuta die je waarschijnlijk wilt verdienen Bells. Tom Nook heeft deze valuta nodig om je huis te upgraden, en dorpelingen gebruiken het om kavels te kopen, constructies zoals bruggen en hellingen te bouwen en dingen te kopen zoals meubels, gereedschap en zaden.

Dit zijn de beste manieren om bellen te maken in Animal Crossing.

Vang vissen en insecten om te verkopen

Een van de beste manieren voor beginners om Bells te verdienen, is door vissen en insecten te vangen en te verkopen. Spelers vangen insecten met het netgereedschap en vissen met de hengel. Zorg ervoor dat je nieuwe vissen en insecten aan het museum doneert, maar je kunt duplicaten van degenen die je al hebt gedoneerd verkopen voor een behoorlijke hoeveelheid Bells. Als je bijvoorbeeld een tarantula verkoopt, krijg je 8.000 Bells.

Image
Image

Groei en oogst fruit om te verkopen

De andere primaire bron van inkomsten in het vroege spel is het oogsten en verkopen van fruit. Uw eiland wordt geleverd met inheemse fruitbomen. In het begin krijg je een tweede soort fruit per post; graaf een gat en plant het om een nieuwe boom te laten groeien.

Image
Image

Fruit dat niet inheems is op jouw eiland, verkoopt voor meer, en je kunt je inheemse fruit voor meer verkopen als je het meeneemt naar het eiland van een vriend. Concentreer je op het telen van niet-inheems fruit op je eiland en leg je inheemse fruit aan om te verkopen als je vrienden hebt in Animal Crossing wiens eilanden je kunt bezoeken.

Dubbele fossielen opgraven en verkopen

Je ontvangt je eerste schop nadat Blathers zijn museum naar het eiland heeft gebracht, waarna je elke dag stervormige scheuren in de grond zult opmerken. Graaf op die locaties en je zult fossielen vinden. Blathers zal deze fossielen voor u identificeren en u kunt ze aan het museum schenken. Als je een duplicaat van een fossiel vindt, breng het dan naar Nook's Cranny en verkoop het voor een mooie meevaller aan Bells.

Image
Image

Maak en verkoop het populaire item

Nadat je Nook's Cranny hebt gebouwd, zul je zien dat er elke dag nieuwe "hot items" zijn. Maak het hot item en je kunt het verkopen voor twee keer de normale prijs. Als je geluk hebt en een hot item hebt dat gemakkelijk te maken is, kun je Bells heel snel maken.

Image
Image

Gebruik de Drop Box niet

Animal Crossing biedt je een handige dropbox waarmee je items kunt verkopen tijdens de nachtelijke uren wanneer de winkel niet open is. Als u uw Bell-inkomsten probeert te maximaliseren, gebruik deze dan niet, want het beta alt niet zoveel als de winkel open is. Als je inventaris 's nachts vol raakt, kun je items op de grond in de buurt van de winkel of op een andere handige locatie neerzetten om overdag te verkopen.

Image
Image

Verkopen aan Flick en C. J

Als je het niet erg vindt om te wachten, sla dan je insecten en vissen op in plaats van ze meteen te verkopen.

Een insectenliefhebber genaamd Flick en een visfanaat genaamd C. J zullen je eiland van tijd tot tijd bezoeken. Flick beta alt je 1,5 keer meer Bells dan normaal voor je insecten, en C. J. beta alt een premie van 1,5 keer zoveel Bells voor je vissen.

Image
Image

Find the Money Rock

Elke dag wordt een van de rotsen op je eiland aangewezen als de geldrots. Raak deze rots met je schop en Bells zal eruit springen. Als je op een hoek van de rots staat en gaten achter en boven je graaft, kun je de terugslag vermijden die normaal optreedt bij het raken van een rots. Hierdoor kun je elke dag het maximale aantal Bells verdienen met je geldrots.

Image
Image

Stop je klokken

Als je meer dan 99.999 Bells hebt, verschijnen er extra Bells in je inventaris als geldzakken. Je kunt deze desgewenst op de grond in je huis laten vallen, maar het is een veel beter idee om ze bij de Nook Stop-machine te deponeren. U kunt uw spaargeld opnemen wanneer u maar wilt, maar uw Bells verdienen rente wanneer ze op uw rekening worden gestort. U zult periodiek rentebetalingen in uw mailbox vinden en het bedrag dat u verdient groeit naarmate u meer Bells stort.

Image
Image

Geldbomen laten groeien

Elke dag vind je ergens op je eiland een gloeiende plek op de grond. Als je op die locatie graaft, vind je een kleine zak Bells. Je kunt dan een zak Bells in hetzelfde gat begraven en er zal een geldboom ontkiemen. Als het rijpt, kun je drie keer zoveel Bells oogsten als je hebt geplant.

Image
Image

Begraaf maar 10.000 Bells om het veilig te spelen. Als je riskant wilt zijn, plant dan 30.000 Bells. Als je meer dan dat plant, is er een kans van 70 procent dat de boom maar drie zakken van 10.000 Bells per stuk oplevert, dus 10.000 Bells garandeert een winst en 30.000 Bells garandeert dat je in het slechtste geval break-even gaat.

Speel de raapmarkt

Zodra je Nook's Cranny met succes hebt gebouwd, komt de raapmarkt beschikbaar. Elke zondag, van 05.00 uur tot 12.00 uur, zal een varken genaamd Daisy Mae je eiland bezoeken. Als je met haar praat, heb je de mogelijkheid om rapen te kopen. Je kunt de rapen dan van maandag tot en met zaterdag verkopen bij Nook's Cranny, waarmee je mogelijk veel klokken kunt verdienen.

Image
Image

Rapen rotten en worden waardeloos als je ze niet verkoopt in de week dat je ze hebt gekocht, en ze kunnen ook bederven als je de klok op je Switch verandert in tijdreizen. Om de kans op een grote winst te maximaliseren, controleert u of uw vrienden redelijke raapprijzen hebben of zoekt u online naar mensen die de toegang tot hun eilanden willen delen.

Reizen naar onbewoonde eilanden

Je kunt Nook Miles gebruiken om vouchers te kopen om naar onbewoonde eilanden te vliegen. Het is een uitstekende manier om nieuwe dorpelingen te ontmoeten als je ruimte op je eiland hebt, maar je kunt ook veel middelen opgraven om thuis te verkopen. Eet fruit en graaf vervolgens bomen op, en je kunt ze verkopen voor snelle Bells of ze thuis planten om direct volwassen fruitbomen te hebben. Soms vind je zelfs een eiland met niet-inheemse fruitbomen of een eiland vol geldrotsen.

Image
Image

Belvouchers kopen

Als je zoveel Nook Miles hebt verdiend, weet je niet wat je ermee moet doen; dan kun je ze besteden aan Bell-vouchers. Gebruik gewoon de Nook Stop-machine en u kunt zoveel vouchers kopen als u wilt. Elke voucher kost 500 Nook-miles en je kunt ze bij Nook's Cranny verkopen voor 3.000 Bells per stuk.

Image
Image

Hoe Nook Miles te verdienen in Animal Crossing

De secundaire valuta in Animal Crossing is Nook Miles. In tegenstelling tot Bells, die je verdient door dingen te verkopen of ze in het wild te vinden, verdien je Nook Miles door taken in het spel uit te voeren. Veel mijlpalen belonen je met Nook Miles, en je kunt ze ook krijgen door specifieke taken uit te voeren die elke dag veranderen en vernieuwen wanneer je ze voltooit.

Hier leest u hoe u Nook Miles kunt verdienen in Animal Crossing:

Gebruik de Nook Stop Terminal bij Resident Services

Elke dag verdien je een Nook Miles-bonus de eerste keer dat je de Nook Stop-machine gebruikt. Als je het elke dag doet, loopt het bedrag op. De eerste keer dat u interactie heeft, ontvangt u 50 Nook Miles. Op de zevende achtereenvolgende dag, en elke dag daarna, verdient u 300 mijlen. Als u ooit een dag mist, wordt deze teruggezet naar 50 Nook Miles.

Image
Image

Verdien Nook Miles met taken

Zodra je de Nook Phone en de Nook Miles+ app hebt ontgrendeld, heb je altijd toegang tot een lijst met taken die je kunt uitvoeren om Nook Miles te verdienen. De eerste vijf taken per dag bieden een grote bonus, dus zorg ervoor dat je die op zijn minst doet. Voltooide taken worden echter vervangen door nieuwe, zodat u kunt blijven verdienen.

Image
Image

Verdien Nook Miles van mijlpalen

Naast taken kun je ook Nook Miles verdienen door uitdagingen te voltooien. Het spel begint met slechts een handvol beschikbare uitdagingen, zoals het vangen van een bepaald aantal vissen of het vangen van een bepaald aantal bugs, maar er komen er meer beschikbaar terwijl je speelt.

Image
Image

Wanneer u een taak voltooit, wordt een Get Miles! Banner, en je kunt op de A-knop drukken om een mooi stuk Bells te claimen. Elke taakcategorie heeft veel mijlpalen, maar u kunt elke mijlpaal slechts één keer voltooien en de mijlen claimen. Sommige van deze mijlpalen kosten nogal wat tijd en moeite, dus je zult lang moeten spelen om ze allemaal te claimen.

Aanbevolen: