Hoe te delen op Netflix

Inhoudsopgave:

Hoe te delen op Netflix
Hoe te delen op Netflix
Anonim

Wat te weten

  • Als je Netflix met vrienden wilt kijken, installeer je Rave, log je in met je Netflix-account en stuur je vrienden de unieke uitnodigingslink.
  • Elke deelnemer aan het delen van het scherm moet Rave op zijn apparaat installeren en een Netflix-account hebben.
  • Teleparty en Discord zijn populaire alternatieven voor het delen van Netflix-schermen.

Hoewel het mogelijk is om iedereen in je groep tegelijkertijd op de afspeelknop te laten drukken, zijn er nu veel slimmere manieren om Netflix te kijken met vrienden die automatisch de show of film synchroniseren die wordt afgespeeld, terwijl iedereen kan communiceren via een tekst- of voicechat.

Deze gids leidt je door de stappen voor een van de beste methoden om Netflix te delen met vrienden en familie, en bevat ook wat aanvullende informatie over enkele alternatieve methoden.

Hoe kan ik Netflix delen via het scherm?

Er zijn een aantal apps en extensies voor het delen van schermen voor Netflix, hoewel de meeste beperkt zijn tot een enkel type apparaat dat kan beperken wie kan deelnemen. Rave lost dit probleem op door volledig gratis stand-alone apps voor Macs en Windows-computers aan te bieden, naast slimme iOS- en Android-apparaten.

Hier leest u hoe u Rave kunt gebruiken om tegelijkertijd met anderen Netflix te kijken.

Deze instructies laten zien hoe je een Netflix-schermshare kunt starten op een Windows-computer en vervolgens kunt deelnemen vanaf een iPhone, maar het proces kan worden herhaald vanaf elk apparaat waarop Rave is geïnstalleerd. De stappen zijn identiek, wat je ook gebruikt.

  1. Na het downloaden en installeren van Rave, open je de app op je apparaat.

  2. Log in op Rave door je Facebook-, Twitter- of Google-account te selecteren.

    Image
    Image

    iPhones en iPads bieden ook een Apple ID-aanmeldingsoptie.

  3. Eenmaal ingelogd, selecteer Netflix in het rechtermenu.

    Image
    Image

    Rave ondersteunt ook het delen van schermen met Disney+, History Channel, YouTube, Amazon Prime Video en Google Drive.

  4. Log in bij Netflix met uw Netflix-accountgegevens.

    Image
    Image

    Je hebt een actief Netflix-abonnement nodig om Netflix-content in Rave te bekijken.

  5. Het normale Netflix-app-scherm wordt halverwege Rave geladen. Begin met het bekijken van een film of aflevering zoals je normaal zou doen wanneer je Netflix gebruikt.

    Image
    Image
  6. Er wordt automatisch een Netflix-sessie voor het delen van het scherm gemaakt met de media die aan de linkerkant worden afgespeeld en een chatroom aan de rechterkant.

    Selecteer de Invite link om deze naar het klembord van uw apparaat te kopiëren.

    Op sommige apparaten kan dit verschijnen als gewoon Link.

    Image
    Image
  7. Plak de link in een e-mail of sms en stuur deze naar de deelnemers.

    Image
    Image

    Je kunt de tekst verzenden in elke chat-app die je leuk vindt, zoals Facebook Messenger of zelfs een direct bericht op Twitter.

  8. Laat elke deelnemer Rave op hun apparaat installeren, inloggen op Netflix in de app en vervolgens de link selecteren die je ze hebt gestuurd.
  9. De link brengt ze onmiddellijk naar je Netflix-sessie voor het delen van het scherm.

    Image
    Image

    Deelnemers die geen Netflix-account hebben, kunnen de media niet bekijken, hoewel ze nog steeds kunnen deelnemen aan de groepschat.

  10. Boven de chat staan vier afzonderlijke privacyopties. Public is de standaardinstelling, maar u kunt dit op elk gewenst moment wijzigen. Dit is wat elke optie betekent.

    • Public: Je schermdeling zal door iedereen die Rave en met de link gebruikt, kunnen worden bekeken en toegevoegd.
    • Dichtbij: deze optie beperkt de toegang tot degenen die zich geografisch bij u in de buurt bevinden.
    • Friends: Beperkt het delen van het Netflix-scherm tot degenen met wie je bevriend bent op het sociale netwerk waarmee je bent ingelogd op Rave.
    • Private: een volledig privé-sessie voor het delen van het scherm waaraan alleen kan worden deelgenomen door op de uitnodigingslink te klikken.
    Image
    Image
  11. Om de instellingen van de schermdeelsessie, deelnemersrechten en media-afspeelopties aan te passen, selecteert u het Instellingen tandwielpictogram in het hoofdmenu.

    Het Play-pictogram kan worden gebruikt om andere Netflix-inhoud aan de wachtrij toe te voegen, terwijl het Vote-pictogram deelnemers in staat stelt te stemmen op wat je nu moet kijken.

    Als je je Netflix-sessie voor het delen van het scherm wilt verlaten, selecteer je het Leave-pictogram in de linkerbovenhoek.

    Image
    Image

Andere manieren om Netflix met vrienden tegelijk te kijken

Er zijn verschillende alternatieve methoden om een Netflix-scherm te delen die je misschien wilt proberen als je problemen hebt met Rave.

Een van de meest populaire methoden is om een Google Chrome-browserextensie te gebruiken, zoals Teleparty (voorheen Netflix Party) of Scener. Beide maken het gesynchroniseerd bekijken van Netflix in de Chrome-browser mogelijk, hoewel ze wel vereisen dat alle deelnemers een computer gebruiken (in plaats van een mobiel apparaat).

FAQ

    Hoe deel ik Netflix op Zoom op het scherm?

    Om Netflix op het scherm te delen terwijl je deelneemt aan een Zoom-vergadering, ga je naar Netflix.com op je computer, start je Zoom en start je een vergadering. Klik op het Screen Share-pictogram in het onderste paneel en selecteer vervolgens het Netflix-browsertabblad om het te delen met de mensen in uw vergadering. Zorg ervoor dat u de vakjes aanvinkt naast Computergeluid delen en Schermdeling voor videoclip optimaliseren

    Hoe kan ik Netflix delen op Discord?

    Om Netflix op Discord te delen, opent u Netflix in een webbrowser en opent u de Discord-app op uw Mac of Windows-pc, waarbij u ervoor zorgt dat Discord is verbonden met een server. Klik op Instellingen > Activiteitsstatus en klik vervolgens op Toevoegen, kies Google Chrome en vervolgens het browsertabblad waarop Netflix wordt uitgevoerd, en kies vervolgens Game toevoegenSluit Instellingen af, klik op het schermpictogram, selecteer vervolgens het browsertabblad dat u wilt streamen, pas uw streaminginstellingen aan en klik op Go Live

    Waarom is mijn Discord-scherm zwart wanneer ik Netflix deel?

    Als je het probleem ervaart van een zwart scherm wanneer je Netflix op Discord deelt, is er waarschijnlijk een probleem met je grafische stuurprogramma's. Om het probleem op te lossen, schakelt u hardwareversnelling uit in Chrome of een andere browser die u gebruikt. Wis ook de cachemap in Discord en sluit alle andere programma's die u op uw computer uitvoert af.

Aanbevolen: