Siri uitschakelen op AirPods

Inhoudsopgave:

Siri uitschakelen op AirPods
Siri uitschakelen op AirPods
Anonim

Wat te weten

  • Wijzig de instelling in Instellingen > Bluetooth en tik vervolgens op de Informatie (kleine " i" met een cirkel eromheen) naast uw AirPods.
  • Selecteer in het gedeelte Dubbeltikken op AirPods degene die Siri bestuurt. Selecteer een andere optie dan Siri in het volgende menu.
  • Siri wordt automatisch ingeschakeld wanneer je de AirPods uit de doos ha alt, maar je moet je AirPods aan en actief hebben om deze te kunnen wijzigen.

Dit artikel bevat instructies voor het uitschakelen van Siri op AirPods, met behulp van de informatie-instellingen, en bevat ook informatie over het beheren van uw AirPods

Hoe schakel ik Siri uit op AirPods?

Als Siri meer een probleem is dan een oplossing op je Apple AirPods, kun je het niet helemaal uitschakelen, maar je kunt wel enkele instellingen aanpassen om te voorkomen dat het wordt onderbroken wanneer je naar iets luistert.

  1. Zorg er eerst voor dat uw AirPods zijn ingeschakeld en actief zijn verbonden met uw iPhone.
  2. Open vervolgens de Settings app.
  3. De kraan Bluetooth.

    Image
    Image
  4. Zoek in het Bluetooth-menu uw AirPods in de lijst met aangesloten apparaten en tik op het Information-pictogram (de kleine "i" in een cirkel) rechts van de AirPods.
  5. Je zou nu je AirPod-instellingen moeten zien. Kijk in het Dubbeltik op AirPods gedeelte van de pagina en kijk of uw AirPods daar worden vermeld. Als dat zo is, selecteert u degene die Siri bestuurt (in dit voorbeeld is dat Links).

  6. Tik in het volgende menu (het meest rechtse paneel in de onderstaande afbeelding) op een optie die niet Siri is.

    Image
    Image

Dat zou Siri op je iPods moeten uitschakelen. Je kunt het nog steeds gebruiken via je iPhone wanneer je AirPods zijn aangesloten, maar je kunt Siri niet langer bedienen met je AirPods, wat betekent dat je het niet ook per ongeluk activeert zonder de wekwoorden "Hey Siri."

Waarom blijft Siri verschijnen als ik AirPods in heb?

Als je problemen hebt met Siri die aangaat wanneer je je AirPods hebt, kan het zijn dat je het per ongeluk activeert met een dubbele aanraking op de AirPods, of dat Siri luistert naar de wake-woorden en hoort Vergelijkbare woorden. Je kunt dit ook voorkomen, maar schakel Siri uit om te luisteren naar en te reageren op 'Hey Siri'.

Op de iPhone of iPad waarmee je AirPods zijn verbonden, ga naar Instellingen > Siri & Zoeken. Schakel vervolgens uit:

  • Luister naar "Hey Siri"
  • Druk op de zijknop voor Siri
  • Siri toestaan indien vergrendeld

Als je dit doet, zou Siri moeten worden uitgeschakeld, dus er is geen kans dat je het per ongeluk kunt activeren met je stem of door op de verkeerde knop te drukken.

Hoe schakel ik Siri in op AirPods?

Als je van gedachten verandert en besluit dat je Siri aan wilt houden wanneer je je AirPods gebruikt, kun je Siri weer inschakelen door de bovenstaande instructies te volgen. U moet echter de manieren om Siri te activeren opnieuw inschakelen en Siri opnieuw verbinden als een van de tikopties op uw AirPods, dus vergeet niet beide stappen te doorlopen.

FAQ

    Hoe kun je Siri sms-berichten laten lezen op AirPods?

    Siri kan je berichten voorlezen als je iOS 14.3 of hoger en een compatibele set AirPods- of Beats-oordopjes gebruikt. Om deze functie in te schakelen, ga naar Instellingen > Meldingen > schakel Berichten aankondigen met Siri in.

    Wie is de stem van Siri?

    Susan Bennett, een Amerikaanse stemactrice, staat achter de stem van Siri. Ze was ooit een achtergrondzangeres voor muzikanten als Roy Orbison en Burt Bacharach, en ze sprak het personage van Emma uit in de Persona 5 Strikers-videogame.

    Hoe verander je Siri's stem?

    Ga op je iOS-apparaat naar Instellingen > Siri & Zoeken > Siri Voice en kies een nieuwe stem uit de beschikbare opties.

    Waar staat 'Siri' voor?

    Hoewel Apple niet heeft bevestigd waar de naam Siri voor staat, denken velen dat het een acroniem is voor 'Speech Interpretation and Recognition Interface'.

Aanbevolen: