Siri uitschakelen op het iPad-vergrendelingsscherm

Inhoudsopgave:

Siri uitschakelen op het iPad-vergrendelingsscherm
Siri uitschakelen op het iPad-vergrendelingsscherm
Anonim

Wat te weten

  • Open Instellingen > Touch ID & Passcode > voer toegangscode > in Toegang toestaan indien vergrendeld > schakel Siri uit.
  • Schakel Siri volledig uit: Open Settings > Siri & Search > Ask Siri > schakel alle schakelaars uit.

Dit artikel legt uit hoe je Siri uitschakelt vanaf het vergrendelscherm van je iPad om te voorkomen dat iemand toegang krijgt tot de spraakgestuurde assistent van Apple. Instructies zijn van toepassing op 3e generatie iPads en nieuwer.

Gebruik Siri zonder uw iPad te ontgrendelen

De mogelijkheid om toegang te krijgen tot Siri vanaf het vergrendelscherm kan een goede zaak zijn, maar voor beveiligingsbewuste mensen is het nog steeds een manier om toegang te krijgen tot de iPad. Je kunt een instelling aanpassen die dit in- of uitschakelt zonder Siri volledig uit te schakelen.

  1. Open de iPad Instellingen-app.

    Image
    Image
  2. Tik op Touch ID & toegangscode.

    Voer uw toegangscode in om deze instellingen te openen.

    Image
    Image
  3. In de Toegang toestaan wanneer vergrendeld, zet de Siri tuimelschakelaar aan.

    Image
    Image
  4. Je kunt Siri nog steeds gebruiken als de iPad is ontgrendeld.

Schakel Siri volledig uit

Als je Siri nooit gebruikt, zet het dan uit. Dit voorkomt dat iedereen, inclusief jij, het op het vergrendelscherm of op een ander moment gebruikt. Hier is hoe het te doen.

  1. Open Instellingen.

    Image
    Image
  2. Tik op Siri & Zoeken.

    Image
    Image
  3. Schakel in het gedeelte Ask Siri alle tuimelschakelaars uit.

    Image
    Image
  4. Met al deze schakelaars uitgeschakeld, kun je Siri niet activeren met een spraakopdracht of door de Home-knop ingedrukt te houden, waardoor de functie effectief wordt uitgeschakeld.

Hoe u uw vergrendelscherm verder kunt beveiligen

Het is misschien niet genoeg om Siri op het vergrendelscherm uit te schakelen. Je hebt ook toegang tot meldingen en de weergave Vandaag, een momentopname van de agenda, herinneringen en alle widgets die je hebt geïnstalleerd.

De iPad toont ook nieuwe meldingen. Voor degenen die snel toegang willen tot deze informatie, is het handig om er toegang toe te hebben op het vergrendelscherm. Maar als je niet wilt dat een vreemde, collega of vriend toegang heeft, schakel je beide uit in hetzelfde gedeelte van de Touch ID- en toegangscode-instellingen die je hebt gebruikt om Siri uit te schakelen.

Image
Image

Je kunt ook slimme apparaten in je huis bedienen zonder je iPad te ontgrendelen. Home Control werkt met lampen, thermostaten en andere gadgets die je slim hebt gemaakt in je huis. Als u probeert een slim slot te openen of een slimme garagedeur op te tillen, heeft u uw toegangscode nodig als u zich op het vergrendelscherm bevindt. Maar als je de tijd wilt nemen om Siri en meldingen uit te sluiten, vergrendel dan ook Home Control.

Aanbevolen: