Spotify test door advertenties ondersteund maandabonnement

Spotify test door advertenties ondersteund maandabonnement
Spotify test door advertenties ondersteund maandabonnement
Anonim

Spotify is begonnen met het testen van een nieuw abonnement, Spotify Plus genaamd, dat aan de advertenties zou blijven hangen, maar ook onbeperkte skips zou bieden voor minder dan het Premium-abonnement van $10.

Niet iedereen wil $ 9,99 per maand betalen voor Premium, en het gratis abonnement beperkt het aantal nummers dat je kunt overslaan, maar hoe zit het met een goedkoper abonnement met onbeperkt overslaan? Zou dit iets zijn dat gratis gebruikers zou kunnen omzetten in betaalde abonnees? Dit wil Spotify testen met zijn pilot voor Spotify Plus.

Image
Image

Spotify's gratis abonnement heeft een aantal kanttekeningen omdat het gratis is, waarvan het meest opvallende het onvermogen is om meer dan zes nummers per uur over te slaan. Het is ook beperkt tot het bladeren door albums en afspeellijsten.

Spotify Plus verwijdert beide beperkingen, zodat je de nummers kunt kiezen waarnaar je wilt luisteren en je zoveel nummers zo vaak kunt overslaan als je wilt.

Je moet nog steeds advertenties doorstaan, maar afhankelijk van hoeveel goedkoper Plus is vergeleken met Premium, kan het de moeite waard zijn.

The Verge heeft bevestigd dat Spotify Plus als proefprogramma wordt getest met een beperkt aantal gebruikers en wordt aangeboden tegen een aantal verschillende prijsklassen, met name $ 1 per maand.

Image
Image

Er is ook geen garantie dat Spotify Plus er uiteindelijk komt, aangezien het momenteel slechts een test is om erachter te komen of er genoeg interesse is om verder te gaan met het idee.

Als het uiteindelijk iets wordt, is het abonnement van $ 1 per maand slechts één mogelijkheid - de uiteindelijke kosten kunnen iets hoger zijn - hoewel het minder zou moeten zijn dan de $ 9,99 per maand van Premium.

Aanbevolen: