Nieuwe Oculus-updates Voeg kwaliteit van leven toe

Nieuwe Oculus-updates Voeg kwaliteit van leven toe
Nieuwe Oculus-updates Voeg kwaliteit van leven toe
Anonim

Virtual reality-ontwikkelaar Oculus begon woensdag met het verzenden van zijn v31-update voor zijn Quest- en Quest 2-headsets, en voegde verschillende verbeteringen toe aan de kwaliteit van leven.

Een van de verbeteringen in deze update maakt het makkelijker om vrienden en andere spelers uit te nodigen voor een game. Er is een nieuwe knop "Uitnodigen voor app" toegevoegd die een uitnodiging naar spelers stuurt, en als ze accepteren, worden ze in de huidige multiplayer-wedstrijd gegooid. Van daaruit kan de uitnodiger de groep beheren vanuit een universeel menu en anderen uitnodigen.

Image
Image

De functie Uitnodigen voor app is alleen beschikbaar voor bepaalde games: Beat Saber, Blaston, Demeo, Echo VR, ForeVR Bowl, Hyper Dash, PokerStars VR en Topgold met Pro Putt. De functie is echter beschikbaar voor alle ontwikkelaars en kan worden toegevoegd aan toekomstige games.

Een andere verbetering voegt een update toe aan de Messenger-app. Er zijn verzend- en leesbevestigingen beschikbaar zodat spelers kunnen weten of hun vriend het bericht heeft gelezen of niet. Er zijn ook reactie-emoji's toegevoegd.

Image
Image

Ten slotte heeft de update een paneel met beveiligingsinstellingen toegevoegd. Gebruikers kunnen een ontgrendelingspatroon instellen of resetten via de headset of mobiele app. Het opslaan en automatisch invullen van wachtwoorden wordt ook toegevoegd, zodat spelers hun inloggegevens niet langer hoeven te onthouden.

Oculus is van plan een update uit te brengen waarmee spelers ook een multiplayer-game met hun smartphones kunnen maken. Spelers kunnen een aangepaste link genereren en delen met vrienden voor een snelle gamesessie. Er moet echter nog een datum worden vastgesteld voor deze functie.

Het bedrijf zei dat het van plan is de v31-update de komende weken geleidelijk uit te rollen.

Aanbevolen: