HBO GO vs. HBO NOW: wat is het verschil?

Inhoudsopgave:

HBO GO vs. HBO NOW: wat is het verschil?
HBO GO vs. HBO NOW: wat is het verschil?
Anonim

HBO Go en HBO Now zijn stopgezet. HBO Max verving HBO Go. HBO Now heet nu HBO. HBO Max biedt dezelfde inhoud als de HBO-app, plus een enorme bibliotheek met inhoud van andere Warner Media-eigendommen. Dit artikel bestaat voor archiveringsdoeleinden.

Het is mogelijk om films, series en specials uit de HBO-inhoudsbibliotheek te streamen op elk app-apparaat, of het nu een telefoon, laptop, smart-tv, streaming-stick of settopbox is. Het enige dat je nodig hebt, is een van de twee streamingdiensten van HBO: HBO NOW of HBO GO.

Image
Image

Algemene bevindingen

  • Een zelfstandige streamingdienst.
  • Toegang tot alle HBO-inhoud.
  • Herha alt de kijkgeschiedenis en gaat verder waar je was gebleven.
  • Vereist een HBO-kabel- of satellietabonnement.
  • Toegang tot alle HBO-inhoud.
  • Herha alt de kijkgeschiedenis en gaat verder waar je was gebleven.

Het enige belangrijke verschil tussen HBO NOW en HBO GO is dat HBO GO bedoeld is voor mensen die een HBO-abonnement hebben via hun kabel- of satellietaanbieder. Abonnementen zijn ook beschikbaar via Amazon Prime. HBO NOW is daarentegen voor iedereen beschikbaar, net zoals Netflix of Hulu.

Image
Image

Als je een HBO-abonnement hebt, kun je HBO GO gebruiken om HBO-programma's en films te bekijken op je telefoon, tablet, computer of een ander app-apparaat. Als je geen abonnement hebt, is er geen manier om HBO GO te krijgen. Daarom is HBO NOW ideaal voor snoersnijders.

Een probleem voor snoersnijders is dat er veel diensten zijn, waaronder kabelvervangingen zoals Sling TV en algemene streamingdiensten zoals Netflix, dat het gemakkelijk is om evenveel of meer te betalen voor streamingdiensten dan voor kabel.

Prijs: hangt af van de kosten van het kabelpakket

  • $14,99 per maand.
  • Inbegrepen bij een premium kabel- of satellietabonnement.

Een beetje duurder dan Netflix, HBO NOW kost $ 14,99 per maand. Dat kan u geld besparen in vergelijking met de kosten van een premium kabelabonnement. U moet echter rekening houden met de voordelen van kabel-tv (en de andere kanalen en DVR-functies die ermee beschikbaar zijn) bij het beoordelen van de algehele waarde van HBO NOW versus HBO GO.

Toegang: iedereen, overal versus kabelabonnees

  • Een zelfstandige streamingdienst waarvoor geen bestaand kabel- of satellietpakket nodig is.
  • Vereist een HBO-kabel- of satellietabonnement via een kabelaanbieder, satelliet-tv-aanbieder of Amazon Prime.

De HBO NOW-app kan worden gedownload op een Roku, Amazon Fire TV of ander streamingapparaat en bekeken worden op een tv of mobiel apparaat.

HBO GO kan met de app ook op elk apparaat worden bekeken, maar bestaat alleen voor betalende kabelabonnees. Het is alleen beschikbaar voor mensen die zich abonneren op HBO via een kabel- of satellietpakket. Als je een HBO-abonnement hebt, is HBO GO gratis. Als je geen HBO-abonnement hebt, is HBO GO geen optie.

Inhoud: dezelfde inhoud, ander abonnement

  • Dezelfde inhoud als HBO, maar zonder live feed.
  • Dezelfde inhoud als HBO, maar zonder live feed.

HBO NOW en HBO GO bevatten dezelfde inhoud. Dat omvat alle originele shows van HBO, van The Sopranos tot Game of Thrones. Het bevat ook alle films die HBO momenteel de rechten heeft om uit te zenden en te streamen.

HBO NOW en HBO GO bevatten geen live feed van het HBO-kanaal. De meeste programma's kunnen op de dienst worden gestreamd rond de tijd dat een programma op het HBO-kanaal wordt uitgezonden, maar er is geen optie om een livestream van het kanaal te bekijken.

HBO voegt het hele jaar door elke maand nieuwe films toe en roteert oudere films. Naast recent uitgebrachte films die niet beschikbaar zijn op andere streamingdiensten, neemt HBO regelmatig oudere films op in zijn rotatie. Bekijk voor meer informatie over de beschikbaarheid van films de HBO-lijst met nieuwe releases.

Eindoordeel: Koop NU HBO als je geen kabel hebt

Aangezien HBO NOW alleen toegang biedt tot HBO-inhoud, v alt het in een categorie die vergelijkbaar is met streamingdiensten zoals Paramount+. Dit soort abonnementen voor één kanaal kunnen uw entertainmentrekeningen oplopen. De aantrekkingskracht komt neer op uw smaak en voorkeur. Voor veel snoersnijders is HBO de moeite waard om $ 15 per maand te betalen.

Download voor

FAQ

    Wat is er met HBO Go gebeurd?

    HBO Go was een streaming-app die bij een HBO-kabel- of satellietabonnement werd geleverd. Je zou Go gebruiken om toegang te krijgen tot inhoud uit de HBO-bibliotheek. HBO Go is per 31 juli 2020 stopgezet. WarnerMedia heeft met veel kabelaanbieders overeenkomsten gesloten zodat HBO-klanten zich voor dezelfde prijs konden aanmelden bij HBO Max, de nieuwste HBO-streamingentiteit.

    Wat is er nu met HBO gebeurd?

    HBO Now was een dienst voor degenen die geen HBO in hun kabel- of satellietpakket hadden. De dienst HBO Now werd omgedoopt tot HBO, maar HBO Max is nu de aanbevolen streamingdienst.

Aanbevolen: