Schilder- en schets-apps voor artiesten

Inhoudsopgave:

Schilder- en schets-apps voor artiesten
Schilder- en schets-apps voor artiesten
Anonim

Mobile Arts is een genre van mobiele fotografie dat bestaat uit grafisch ontwerp, graffiti, illustratie, schilderen en 3D-werk. Van het omzetten van een van je foto's in een aquarel tot schetsen op een iPad, de hier vermelde Android-, iOS- en iPadOS-apps kunnen allemaal helpen bij het maken van verbluffende afbeeldingen.

Procreate voor iOS

Image
Image

Deze app voor digitaal schilderen voor de iPad is gebruiksvriendelijk en extreem krachtig.

Werk natuurlijk en vloeiend met prachtige aanpasbare penselen, waaronder natuurlijke mediasets van potloden, houtskool, inkt, olie, waterverf, spuitverf, airbrushen, abstract, texturen en unieke digitale hulpmiddelen.

Procreate biedt uitzonderlijke prestaties. Het is responsief, nauwkeurig en snel, en het slaat uw illustraties automatisch op de achtergrond op terwijl u schildert. Meng kleuren met het ingebouwde Smudge-gereedschap en zie elke streek in re altime overvloeien, vervagen of uitvegen. Schilder organisch in een minimalistische interface die niet in de weg zit en je illustraties gemakkelijk exporteert als een gelaagd Adobe Photoshop PSD-bestand.

Download voor:

Tayasui Sketches voor iPad

Image
Image

Eenvoudig te gebruiken en elegant ontworpen, Tayasui Sketches is een baanbrekend digitaal schetsboek voor tekenen, krabbelen, schilderen en schetsen. Kies uit een verscheidenheid aan krachtige en expressieve inkten, natuurlijke kleurmengtools, gladde penselen, pentools en uitstekende aquareleffecten met nat-in-nat wasbeurten.

Perfect voor alles, van het maken van aantekeningen tot snelle architecturale schetsen, tekenfilms, illustraties en aquarellen, de app wordt geleverd in een elegante, zen-achtige interface. En de Pro-modus biedt u extra tekenhulpmiddelen als in-app-aankoop.

Download voor:

Glazuur

Image
Image

Kies uit een verscheidenheid aan schilderkunstige effecten om het uiterlijk van een olie- of acrylschilderij toe te passen, met de textuur van dikke verfstreken. Betreed de werkplaats door met een hamer en moersleutel op de knop te klikken om een willekeurig effect te genereren of je eigen unieke stijlen te creëren.

Glazen is een schildertechniek waarbij je doorschijnende verflagen aanbrengt die delicate en subtiele kleurverschuivingen produceren en schilderijen verenigen. In digitale kunst speelt het aanbrengen van een dunne laag textuur of kleur dezelfde rol. Meng je Glaze-schilderij met je originele afbeelding voor een subtiele en natuurlijke schilderlook.

Download voor:

Waterloog

Image
Image

Destilleer je foto's in lichtgevende aquarelschilderijen met een realistisch gevoel van echte verf. De app beschikt over 12 vooraf ingestelde stijlen om je aquarellen aan te passen door nattigheid, pencontouren en kleur te regelen. Het is gemakkelijk te gebruiken en genereert prachtige resultaten.

Aanbevolen: