Afmelden van een app op Android

Inhoudsopgave:

Afmelden van een app op Android
Afmelden van een app op Android
Anonim

Wat te weten

  • Tik op Play Store > het profielpictogram > Betalingen en abonnementen > Abonnementen > Abonnement opzeggen.
  • Bekijk uw abonnementen door te tikken op Google Play Store > Profiel > Betalingen en abonnementen > Abonnementen.
  • Abonnementen zijn een handige manier om extra functies te krijgen voor een maandelijks bedrag, op voorwaarde dat u niet te veel geld uitgeeft.

Dit artikel leert je hoe je je afmeldt voor een app op Android en hoe je automatische verlenging uitschakelt.

Hoe kan ik me afmelden voor een app?

Als je je hebt geabonneerd op een app op je Android-telefoon, is het handig om ook te weten hoe je je kunt afmelden als je van gedachten bent veranderd of het abonnement gewoon even wilt pauzeren. Hier leest u hoe u dit doet via uw Android-telefoon.

  1. Tik op uw Android-telefoon op Google Play Store.
  2. Tik op de profielfoto van je Google-account.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen.

    Image
    Image
  4. Tik op Abonnementen.
  5. Tik op het actieve abonnement dat je wilt annuleren.
  6. Tik op abonnement opzeggen.

    Image
    Image
  7. Tik op een reden om je te abonneren.

    Je kunt Weigeren om te antwoorden kiezen om niet uit te leggen.

  8. Tik op Doorgaan.
  9. Tik op Abonnement opzeggen om je af te melden bij de app.

    Image
    Image

    Als er nog dagen of weken over zijn om uw abonnement te laten lopen, kunt u nog steeds profiteren van het abonnement totdat de tijd is verstreken. Als u opzegt, wordt het abonnement niet onmiddellijk verwijderd. Het zorgt er alleen voor dat het niet vernieuwd wordt.

Hoe beheer ik abonnementen op Android?

Als je je Android-app-abonnementen liever in de gaten houdt, is het ook mogelijk om de abonnementen die je hebt ingesteld te bekijken. Hier moet je kijken.

  1. Tik op uw Android-telefoon op Google Play Store.
  2. Tik op de profielfoto van je Google-account.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen.

    Image
    Image
  4. Tik op Abonnementen.

    Image
    Image
  5. Bekijk hier je actieve en verlopen abonnementen.

Hoe kan ik me afmelden bij Google Apps?

Google-apps verwijzen naar apps die zijn gemaakt door Google en omvatten Gmail, Google Docs, Google Spreadsheets, Google Presentaties, Google Agenda, Google Drive, Google Meet en enkele andere Google-producten. Geen van deze vereist een abonnement om te gebruiken, dus het zou ook nooit nodig moeten zijn om je af te melden.

Als uw abonnementslijst een app met dezelfde naam bevat, controleer dan of dit het echte artikel is en geen kwaadaardige app die zich voordoet als iets dat officieel van Google is.

Waarom zou ik me aan- of afmelden voor een app?

Hoewel veel Android-apps gratis te gebruiken zijn, bieden sommige abonnementsdiensten. Er zijn een paar verschillende redenen waarom het de moeite waard is om u bij hen aan te melden, op voorwaarde dat u de app voldoende gebruikt. Hier is een blik op waarom.

  • Extra functies. Abonneren op een app kan je extra functies geven, zoals nieuwe spelmodi of manieren om je gegevens op te slaan. Het is de moeite waard om te controleren of deze functies u ten goede komen.
  • Een andere manier om je ergens voor aan te melden. Als u regelmatig streaming-inhoud bekijkt, kunt u zich aanmelden via de Google Play Store om hiermee te betalen in plaats van via andere methoden. Het kan op deze manier handiger zijn.
  • Verantwoordelijkheid. Fitness-apps bieden vaak abonnementsdiensten aan, zodat je het eigendom van je trainingen claimt en je meer verplicht voelt om deel te nemen als het je elke maand geld kost.

FAQ

    Hoe kan ik me afmelden voor een app op een iPhone?

    Als u een abonnement op een iPhone wilt annuleren, opent u de app Instellingen en tikt u op uw Apple ID. Tik vervolgens op Abonnementen om de instellingen voor abonnementen te openen. Tik op het abonnement dat je wilt opzeggen en tik vervolgens op Abonnement opzeggenU kunt ook de App Store-app openen en op uw profielafbeelding > Abonnementen tikken

    Hoe kan ik me afmelden voor een app op iTunes?

    Als je een Mac gebruikt met macOS Mojave (10.14) of eerder, of een pc met iTunes 12, kun je een abonnement opzeggen via iTunes. Open iTunes en selecteer Account > Bekijk mijn account en meld u aan met uw Apple ID en wachtwoord. Ga naar Instellingen > Abonnementen en klik op Beheren Zoek het abonnement dat je wilt opzeggen en selecteerBewerken > Abonnement opzeggen (Mac-gebruikers met macOS Catalina en later hebben toegang tot hun account en abonnementen via de Muziek-app.)

Aanbevolen: