Afmelden bij Netflix op Roku

Inhoudsopgave:

Afmelden bij Netflix op Roku
Afmelden bij Netflix op Roku
Anonim

Wat te weten

  • Netflix-startscherm > pijl naar links > Hulp krijgen > Afmelden.
  • Roku 2/LT: Home > Netflix > > Kanaal verwijderen > Kanaal verwijderen.
  • Roku 1: Home > Settings > Netflix Settings > Deactiveer deze speler via mijn Netflix-account > Yes.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u zich afmeldt bij Netflix op Roku en hoe u inlogt op een ander Netflix-account. De stappen verschillen enigszins, afhankelijk van uw apparaat.

Deze gids behandelt alle Roku-streamingspelers en Roku TV voor deze merken en mogelijk andere: Haier, Hisense, Insignia, Sharp en TCL.

Hoe kan ik uitloggen bij Netflix?

Op nieuwere Roku-streamingspelers en smart-tv's is uitloggen bij Netflix eenvoudig vanaf het startscherm van de app. Als je niet zeker weet welke versie van Roku je hebt, doorloop dan eerst deze stappen; instructies voor oudere modellen staan hieronder.

  1. Gebruik in het startscherm van Netflix de linkerpijl om het menu te openen en druk vervolgens op de pijl-omlaag om Hulp vragen. te selecteren

    Image
    Image

    Als dat niet werkt, probeer dan in plaats daarvan de pijl omhoog en selecteer vervolgens de optie Instellingen (hier niet afgebeeld; sommige apparaten hebben dit). Als dat ook niet werkt, kijk dan hieronder voor meer hulp.

    Als er Netflix-profielen zijn ingesteld, moet je die eerst doorlopen voordat je deze stappen kunt voltooien.

  2. Kies Uitloggen.
  3. Bevestigen met Ja.

Als deze stappen niet werken, start u vanuit de Netflix-app en drukt u in deze exacte volgorde op de volgende pijlen op de afstandsbediening: Up, Up , Omlaag, Omlaag, Links, Rechts, Links, Rechts, Omhoog, Omhoog, Up, Up Selecteer Afmelden, Opnieuw beginnen, Deactiveren of Reset

Roku 2 en Roku LT

Probeer deze stappen als je de 2e generatie Roku hebt (d.w.z. Roku 2 HD, XD, XS of LT).

  1. Ga naar het hoofdmenu door op de Home-knop te drukken.
  2. Zoek en markeer de Netflix-app en druk vervolgens op de stertoets op de afstandsbediening.
  3. Kies Kanaal verwijderen en selecteer het vervolgens opnieuw om te bevestigen.

    Image
    Image

Roku 1

Deze stappen zijn voor oudere Roku-apparaten die tussen 2008 en 2010 zijn uitgebracht.

  1. Gebruik de Home knop om naar het Roku Home Menu te gaan.
  2. Ga naar Instellingen > Netflix-instellingen.
  3. Kies Deactiveer deze speler via mijn Netflix-account.
  4. Selecteer Yes wanneer daarom wordt gevraagd.

Roku-tv's

Als je bent aangemeld bij Netflix op Roku TV, moet je het volgende doen:

Het is bevestigd dat dit werkt voor TCL-, Sharp-, Insignia-, Haier- en Hisense-tv's, maar het kan ook gelden voor andere Roku-tv's.

  1. Druk vanuit het startscherm in de Netflix-app op Terug op de afstandsbediening.
  2. Kies het instellingen/tandwielpictogram aan de rechterkant.
  3. Selecteer Afmelden.
  4. Bevestigen met Ja.

Op afstand uitloggen bij Netflix op Roku

Als je geen toegang meer hebt tot het Roku-apparaat, of als de hierboven beschreven instructies niet werken, kun je je nog steeds afmelden bij Netflix. Er zijn twee manieren om dit te doen, afhankelijk van uw specifieke situatie.

Van uw Netflix-account

Je kunt deze stappen volgen als je de Roku niet bezit, bijvoorbeeld als je bij iemand anders thuis bent ingelogd op Netflix.

Ga naar het gedeelte Afmelden bij alle apparaten van uw Netflix-account en kies vervolgens Afmelden om direct uit te loggen op elk apparaat dat uw account gebruikt. Helaas is er geen manier om selectief uit te loggen bij alleen de Roku, je moet ze allemaal tegelijk doen.

Image
Image

Van uw Roku-account

Als de Roku van jou is (d.w.z. je hebt hem oorspronkelijk ingesteld onder je eigen Roku-account), maar om welke reden dan ook kun je je niet afmelden bij je Netflix-account, dan zal het ontkoppelen van je hele Roku-account van het apparaat in wezen log je uit bij Netflix (en al het andere waarop je bent ingelogd).

Dit doe je door het apparaat te ontkoppelen van je Roku-account. Hierdoor wordt je identiteit losgekoppeld van het apparaat, zodat alle apps die je eraan hebt toegevoegd niet langer beschikbaar zijn, en iedereen die het probeert te gebruiken, moet inloggen op zijn eigen Roku-account en uiteindelijk zijn eigen Netflix-account als ze dus kies.

De stappen zijn eenvoudig: meld u aan bij uw Roku-account in een webbrowser, scrol omlaag naar de lijst met gekoppelde apparaten en kies Unlink naast de Roku met uw Netflix account.

Image
Image

Hoe log ik in op een ander Netflix-account?

Als je je wilt aanmelden bij een ander Netflix-account op Roku, volg je de bovenstaande stappen om uit te loggen. Voer desgevraagd de inloggegevens in voor het andere Netflix-account dat u wilt gebruiken.

Een andere manier waarop een Netflix-account kan worden geïnterpreteerd, is als een Netflix-profiel. Dit zijn natuurlijk slechts mini-accounts binnen de hoofdaccount, dus schakelen tussen profielen is nog eenvoudiger.

Ga naar het startscherm van Netflix en gebruik de pijl naar links om het zijmenu te openen en gebruik vervolgens de pijl omhoog een paar keer om een profiel te selecteren (als je er een ziet). De optie helemaal bovenaan het menu, genaamd Switch Profiles, toont alle profielen waaruit je kunt kiezen.

Image
Image

Wat het betekent om uit te loggen bij Netflix

Het is van cruciaal belang dat je weet wat het betekent om je af te melden bij Netflix. Uitloggen of uitloggen (hetzelfde), betekent gewoon dat je je account loskoppelt van de app. Niets meer, niets minder.

Dit betekent dat uitloggen bij Netflix geen invloed heeft op de status van je Netflix-abonnement. Evenmin als het uitschakelen van uw tv, het verwijderen van de Netflix-profielen of zelfs het verwijderen van de Roku of het verwijderen van de hele Netflix-app van het apparaat.

Zie Hoe u Netflix kunt annuleren als dat is wat u echt wilt. Je kunt het vanaf een computer of je telefoon doen.

FAQ

    Waarom werkt Netflix niet op mijn Roku TV?

    Er zijn verschillende oplossingen voor als Netflix niet werkt op Roku. Controleer of Netflix zelf niet is uitgeschakeld, zorg ervoor dat uw Roku-apparaat correct is aangesloten en zorg ervoor dat de Roku is verbonden met wifi. Probeer de Roku opnieuw te starten, de Roku-app op uw mobiele apparaat bij te werken, de Roku-afstandsbediening opnieuw in te stellen of uw Roku-apparaat opnieuw in te stellen.

    Hoe wijzig ik mijn Netflix-account op Roku?

    Als je het Netflix-gebruikersaccount op je Roku wilt wijzigen, moet je de Netflix-app van je Roku verwijderen en opnieuw toevoegen met het gewenste account. Ga vanuit het Roku-startscherm naar My Channels > Netflix, druk op de star-toets op de afstandsbediening, en selecteer Remove Channel Ga vervolgens naar de Roku Channel Store, voeg Netflix opnieuw toe en log in met het nieuwe account.

    Hoe wijzig ik het Netflix-profiel op Roku?

    Als je het Netflix-kijkprofiel op Roku wilt wijzigen, sluit je Netflix af op je Roku en open je het Netflix-kanaal opnieuw. Selecteer een ander profiel en ga verder naar Netflix. Netflix staat maximaal vijf kijkprofielen toe voor elk account.

Aanbevolen: