Afmelden van YouTube-kanalen

Inhoudsopgave:

Afmelden van YouTube-kanalen
Afmelden van YouTube-kanalen
Anonim

Wat te weten

  • De gemakkelijkste manier om je af te melden voor een YouTube-kanaal is door op de rode Subscribe-knop te klikken, die verandert in een Subscribe-knop.
  • Je kunt op deze knop klikken op zowel mobiele als desktopversies van YouTube.
  • Als je meldingen had ingeschakeld voor een kanaal waarvan je je hebt afgemeld, ontvang je geen meldingen meer van dat kanaal.

Als je YouTube-abonnementen opbouwt of je interesse in sommige kanalen verliest, kun je je afmelden voor afzonderlijke YouTube-kanalen, zodat hun video's je abonnementsfeed niet vervuilen. Hier leest u hoe u dit doet vanuit een desktopwebbrowser, YouTube.com op het mobiele internet en de YouTube-app voor iOS en Android.

Afmelden voor YouTube-kanalen vanaf elk platform

Leren hoe je je kunt afmelden voor een kanaal is net zo eenvoudig als je erop abonneren. Volg gewoon de onderstaande stappen.

  1. Navigeer naar YouTube.com in een desktop- of mobiele webbrowser, of open de iOS/Android-app op je mobiele apparaat en meld je aan met je Google/YouTube-account.
  2. Selecteer Abonnementen in het linkerdeelvenster in een browser of in de rechterbenedenhoek van de app.

    Image
    Image
  3. Selecteer de kanaalnaam waarvoor u zich wilt afmelden en selecteer vervolgens het tabblad HOME in het hoofdmenu.

    Als je de kanaalnaam hebt geselecteerd uit de lijst met kanalen en niet uit de lijst met recente video's van je abonnementen, dan zie je het tabblad HOME niet. In dat geval selecteert u eerst VIEW CHANNEL, daarna ziet u het tabblad HOME.

    Image
    Image

    Je kunt ook het zoekveld gebruiken om naar het kanaal te zoeken of de kanaalnaam te selecteren die wordt weergegeven onder een van de video's van het kanaal.

  4. Selecteer de Geabonneerd knop of link.

    Image
    Image
  5. Bevestig in het vak Afmelden dat je je wilt afmelden voor het kanaal door UNSUBSCRIBE te selecteren.

    Image
    Image

    Je kunt je op elk gewenst moment opnieuw abonneren op een kanaal.

  6. Als je je hebt afgemeld, moet het label veranderen in een rode SUBSCRIBE-knop op het desktopweb of rode SUBSCRIBE-tekst op de app /mobiele site.

    Image
    Image

Als je niet wilt dat een ander kanaal op je video's reageert, kun je het op YouTube blokkeren.

Tips voor het afmelden van YouTube-kanalen

  • Navigeer naar YouTube en log in, kies vervolgens om al je abonnementen te zien in de menubalk. Hoewel je je niet massaal kunt afmelden voor kanalen, kun je de Abonnement-knop naast elk kanaal selecteren om te bevestigen dat je je wilt afmelden zonder dat je naar de individuele startpagina van elk kanaal hoeft te gaan.
  • Als je een video aan het bekijken bent en besluit je af te melden van het kanaal, kun je de UNSUBSCRIBE-knop selecteren die zich direct onder de video en rechts van het kanaal bevindt naam.

Als je je eenmaal hebt afgemeld voor een kanaal, kun je je recentelijk afgemelde kanalen niet meer opzoeken als je van gedachten verandert. YouTube-geschiedenis laat zien waar je onlangs naar hebt gezocht of bekeken, maar er worden geen abonnementen/opzeggingen weergegeven.

Aanbevolen: