Hoe Galaxy Book Pro 360 te gebruiken in tabletmodus

Inhoudsopgave:

Hoe Galaxy Book Pro 360 te gebruiken in tabletmodus
Hoe Galaxy Book Pro 360 te gebruiken in tabletmodus
Anonim

Wat te weten

  • Om de tabletmodus in te schakelen, opent u eerst het Actiecentrum, vouwt u de lijst met vier tegels onderaan het Actiecentrum uit en tikt u op Tabletmodusom het aan te zetten.
  • Om terug te keren naar de laptopmodus, tikt u op de tegel Tabletmodus.
  • Tabletmodus is een standaardfunctie op de meeste Windows 10-computers.

Dit artikel legt uit hoe je de Galaxy Book Pro 360 in tabletmodus gebruikt.

De Galaxy Book Pro 360 gebruiken in tabletmodus

De Samsung Galaxy Book Pro 360 is een Windows 2-in-1 met een 360-graden scharnier. U kunt het scherm terugvouwen totdat het de onderkant van de laptop raakt, waardoor het effectief wordt omgezet in een tablet.

Tabletmodus is een standaardfunctie in Windows 10. Het kan worden gebruikt op de meeste Windows-apparaten met een touchscreen, maar het is vooral handig op een apparaat met een roterend scharnier zoals de Galaxy Book Pro 360. Volg deze stappen om het aan.

  1. Tik op Action Center in de rechterhoek van de taakbalk. Het wordt weergegeven door een pictogram dat eruitziet als een chatbox.

    Image
    Image
  2. Het actiecentrum zal vanaf de rechterkant van het scherm naar binnen schuiven. Tik op Uitvouwen. Je vindt dit net boven de rij van vier tegels onderaan het actiecentrum.

    Image
    Image

    De tegels in het actiecentrum onthouden wanneer ze voor het laatst zijn uitgevouwen of samengevouwen. Het is mogelijk dat je de titels eerder hebt uitgebreid, in dat geval zie je 16 in plaats van vier. U kunt deze stap overslaan en doorgaan naar de volgende.

  3. Tik op de tegel Tabletmodus.

    Image
    Image

Tabletmodus wordt onmiddellijk geactiveerd. U zult merken dat geopende vensters en apps worden uitgebreid om het hele scherm in beslag te nemen en dat Windows-interface-elementen, zoals het Windows Start-menu, ook worden uitgebreid naar de modus Volledig scherm. Pictogrammen en knoppen worden ook groter.

Hoe schakel ik de tabletmodus uit op mijn Samsung Galaxy Book Pro 360?

Je kunt op elk moment terugkeren naar de "laptopmodus". Tik nogmaals op de tegel Tabletmodus.

De tablet-modustegel wordt gearceerd met uw standaard Windows 10-selectiekleur als deze is ingeschakeld (blauw is de standaardselectiekleur op de Galaxy Book Pro 360). De tegel wordt grijs als deze uit staat.

De Galaxy Book Pro 360 automatisch gebruiken in tabletmodus

Tablet-modus duurt slechts een paar seconden om te activeren, maar Windows heeft de mogelijkheid om deze automatisch in of uit te schakelen wanneer u het scharnier van de Galaxy Book Pro 360 in de richting van een tablet draait. Dit staat standaard uit. Zo zet je het aan.

  1. Tik op Windows Start.

    Image
    Image
  2. Tik op Instellingen, die wordt weergegeven door een tandwielpictogram.

    Image
    Image
  3. Het menu Instellingen wordt geopend. Tik op Systeem.

    Image
    Image
  4. Tik op Tablet, te vinden in de lijst met opties aan de linkerkant van het systeemmenu.

    Image
    Image
  5. Je ziet een vervolgkeuzemenu met het label Als ik dit apparaat als tablet gebruik. Tik op het vervolgkeuzemenu en selecteer Altijd overschakelen naar tabletmodus.

    Image
    Image
  6. Uw keuze wordt onmiddellijk van kracht. Sluit het venster om af te sluiten.

De Galaxy Book Pro 360 schakelt de tabletmodus nu automatisch in of uit, afhankelijk van de positie van het scherm.

Wat is het voordeel van de tabletmodus?

Tabletmodus verandert de grootte van vensters en apps. Het vergroot ook de grootte van de Windows-gebruikersinterface en de grootte van de interface in sommige apps van derden. Dit kan het gebruik van de Galaxy Book Pro 360 als tablet aangenamer maken, omdat sommige Windows-interface-elementen te klein zijn om eenvoudig op een touchscreen-apparaat te kunnen worden geactiveerd. Je zult ook veranderingen in multitasking opmerken, omdat nieuwe touchscreen-bewegingen worden geactiveerd.

FAQ

    Hoe kan ik het toetsenbord uitschakelen als ik in tabletmodus ben?

    Windows 10 heeft een automatische detector die het toetsenbord en de touchpad uitschakelt wanneer uw apparaat is ingesteld op de tabletmodus. Om toegang te krijgen, gaat u naar het Configuratiescherm > ToetsenbordSelecteer Toetsenbordvergrendeling > Automatisch vergrendelen van toetsenbord en touchpad Het toetsenbord en touchpad worden automatisch uitgeschakeld wanneer u zich in de tabletmodus bevindt.

    Is de Samsung Galaxy Book Pro 360 een laptop?

    Ja, de Samsung Galaxy Book Pro 360 is een laptop, maar hij heeft ook smartphone- en tablet-achtige aspecten. Het gebruikt dezelfde Super Amoled-displaytechnologie als de Samsung Galaxy S21 Ultra-smartphone; het scherm doet ook dienst als touchscreen dat 360 graden kan worden gedraaid, waardoor een tabletachtige interface ontstaat die bekend staat als de tabletmodus.

    Hoeveel kost een Samsung Galaxy Book Pro 360?

    Een 13-inch Samsung Galaxy Book Pro 360 heeft een startprijs van ongeveer $ 1.200, terwijl een 15-inch model begint bij ongeveer $ 1.300. Mogelijk vindt u een lagere verkoopprijs of profiteert u van een inruil -in om lagere kosten te krijgen.

Aanbevolen: