Hoe Galaxy Book Pro 360 te gebruiken in laptopmodus

Inhoudsopgave:

Hoe Galaxy Book Pro 360 te gebruiken in laptopmodus
Hoe Galaxy Book Pro 360 te gebruiken in laptopmodus
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Verplaats het scherm van de Galaxy Book Pro 360 zodat het boven het toetsenbord staat, open het Windows Action Center, tik op Tablet-modus om het uit te schakelen.
  • Laptopmodus is de standaardmodus van de Galaxy Book Pro 360, maar deze kan eenvoudig met een paar tikken worden gewijzigd van of naar de tabletmodus.
  • Schakel automatisch van modus: Start > Instellingen > Systeem > Tablet > Als ik dit apparaat als tablet gebruik > Altijd overschakelen naar tabletmodus.

Dit artikel leert je hoe je de Galaxy Book Pro 360 met Windows 10 in laptopmodus gebruikt.

De Galaxy Book Pro 360 gebruiken in laptopmodus

Samsung's Galaxy Book Pro 360 is een 2-in-1 laptop verkrijgbaar met een 13,3-inch of 15,6-inch scherm. Beide modellen kunnen worden geconverteerd van laptop naar tablet-modus en weer terug.

Laptopmodus is de standaardconfiguratie van de Galaxy Book Pro 360. Het blijft de standaardinstelling tenzij u de tabletmodus activeert.

Zodra het apparaat in tabletmodus staat, moet u handmatig de tabletmodus uitschakelen om terug te keren naar de laptopmodus. Hier is hoe het te doen.

  1. Kan het scherm van de Galaxy Book Pro 360 zodat het loodrecht (of er dichtbij, je hoeft niet precies te zijn) op het toetsenbord staat. Met andere woorden, het scherm moet zich boven het toetsenbord bevinden. De basis van de 2-in-1 moet op je bureau liggen met het toetsenbord naar boven gericht.
  2. Open het Windows-actiecentrum. U kunt dit doen door op het meldingspictogram helemaal rechts op de taakbalk te klikken.

  3. Het actiecentrum zal aan de rechterkant van het scherm naar buiten schuiven. Onderaan vind je een rij tegels. Het is standaard samengevouwen, dus tik op Expand.

    Image
    Image

    Het Windows-actiecentrum onthoudt de uitgevouwen of samengevouwen staat, dus u hoeft het menu niet uit te vouwen als u dit al eerder hebt gedaan. Je ziet een array van zestien tegels in plaats van vier als je eerder hebt gekozen voor uitbreiden. Ga verder met de volgende stap.

  4. Zoek de tegel met het label Tabletmodus. Tik erop om de tabletmodus uit te schakelen. De apps, vensters en menu's die je hebt geopend, worden automatisch aangepast aan de nieuwe modus.

    Image
    Image

De laptopmodus automatisch inschakelen

De bovenstaande stappen kunnen in een paar seconden worden voltooid als je ze eenmaal kent, maar je hoeft ze helemaal niet uit te voeren.

Windows bevat een instelling om de tabletmodus automatisch voor u in en uit te schakelen. De Samsung Galaxy Book Pro 360 wordt geleverd met deze instelling uitgeschakeld, maar u kunt deze inschakelen. Hier is hoe.

  1. Tik op Start.

    Image
    Image
  2. Selecteer Settings, wat wordt weergegeven door een tandwielpictogram.

    Image
    Image
  3. Open Systeem.

    Image
    Image
  4. Selecteer Tablet in de lijst met opties aan de linkerkant van het venster.

    Image
    Image
  5. Je ziet een vervolgkeuzemenu met het label Als ik dit apparaat als tablet gebruik. Open de vervolgkeuzelijst en selecteer Altijd overschakelen naar tabletmodus.

    Image
    Image
  6. De wijziging wordt onmiddellijk van kracht. Sluit het venster om af te sluiten.

De Galaxy Book Pro 360 schakelt nu automatisch de tabletmodus in wanneer je het scherm 360 graden draait, zodat het plat tegen de onderkant van het apparaat ligt. De tabletmodus wordt ook uitgeschakeld wanneer u het scherm van die positie verwijdert.

Wat is de laptopmodus van de Galaxy Book Pro 360?

Technisch gezien heeft de Galaxy Book Pro 360, zoals de meeste Windows 2-in-1-apparaten, geen laptopmodus. U zult merken dat er geen instelling of optie is met het label laptopmodus, en u zult niets vinden als u een Windows-zoekopdracht uitvoert voor de term.

In plaats daarvan is de tabletmodus in- of uitgeschakeld. De 2-in-1 werkt net als elke andere Windows-laptop wanneer de tabletmodus is uitgeschakeld. Er wordt gesuggereerd dat het apparaat zich in de laptopmodus bevindt wanneer de tabletmodus is uitgeschakeld, maar u zult dit nergens in het Windows-besturingssysteem vinden.

FAQ

    Heeft de Galaxy Book Pro 360 een touchscreen?

    Ja, de Galaxy Book Pro 360 heeft een Super Active Matrix Organic Light Emitting Diodes (S-AMOLED) touchscreen. Super AMOLED-schermen bieden een groter contrast dan andere schermtypen en bieden een hogere aanraakreactie en verversingsfrequenties.

    Komt de Galaxy Book Pro 360 met een S Pen?

    Ja, de Galaxy Book Pro 360 wordt geleverd met een opnieuw ontworpen S Pen. Het nieuwe ontwerp is dikker en meer penachtig dan eerdere modellen en biedt verbeterde grip en een verbeterde penpunt.

Aanbevolen: