De S Pen gebruiken met een Galaxy Book Pro 360

Inhoudsopgave:

De S Pen gebruiken met een Galaxy Book Pro 360
De S Pen gebruiken met een Galaxy Book Pro 360
Anonim

Wat te weten

  • De S Pen wordt meegeleverd met de Samsung Galaxy Book Pro 360.
  • Het hoeft niet te worden gekoppeld en hoeft niet te worden opgeladen.
  • De Galaxy Book Pro 360 detecteert automatisch de S Pen wanneer deze zich binnen een paar millimeter van het touchscreen bevindt.

Dit artikel bevat instructies voor het gebruik van de S Pen met de Samsung Galaxy Book Pro 360, inclusief Air Settings, en voor het verkrijgen van ondersteuning voor de S Pen.

Hoe gebruik ik de S Pen met mijn Galaxy Book Pro 360?

Samsung's Galaxy Book Pro 360 is compatibel met de S Pen, een digitale stylus waarmee je kunt tekenen op het 2-in-1 touchscreen. De S Pen wordt meegeleverd met de 2-in-1. Hier leest u hoe u de S Pen gebruikt met uw Galaxy Book Pro 360.

De S Pen die bij de Galaxy Book Pro 360 wordt geleverd, gebruikt geen Bluetooth en is niet afhankelijk van een interne batterij. In plaats daarvan gebruikt het een technologie die elektromagnetische resonantie (EMR) wordt genoemd. Dit vereist geen stroombron in de pen en hoeft niet te worden gekoppeld om de pen te gebruiken.

Simpel gezegd, uw S Pen werkt direct uit de doos. Het werkt als een stylus in apps die Windows Ink ondersteunen en als een cursor elders. De Galaxy Book Pro 360 heeft geen instelling, menu of selectievakje om de S Pen te koppelen.

De S Pen-knop gebruiken om Air Command te openen

Je vindt een enkele knop op de S Pen. Het kan worden gebruikt om Air Command te openen, een pop-upmenu dat snelle toegang biedt tot unieke Samsung-functies en -apps. Hier leest u hoe u de S Pen-knop gebruikt om Air Command te openen.

  1. Houd de S Pen dicht bij het scherm van de Galaxy Book Pro 360 met de punt naar het scherm gericht. Er zou een stip moeten verschijnen op het scherm bij de punt van de S Pen.

    Image
    Image
  2. Druk op de S Pen-knop.
  3. Het Air Command-menu wordt geopend. Gebruik de S Pen om op een van de beschikbare snelkoppelingen te tikken.

Het kan lastig zijn om de S Pen-knop te gebruiken om Air Command te openen. Het zal niet werken als de S Pen zelfs maar een haar te ver van het scherm verwijderd is, of als de S Pen in een te grote hoek wordt gehouden. De sleutel is om te kijken naar de stip die op het scherm onder de punt van de S Pen verschijnt. Dat geeft aan dat de S Pen is ingeschakeld en communiceert met de Galaxy Book Pro 360.

Bottom Line

De S Pen voor Galaxy Book Pro 360 heeft geen Samsung-specifiek bedieningspaneel of instellingenmenu, maar u kunt de Pen & Windows Ink-instellingen wijzigen die standaard zijn ingesteld op Windows 10.

Kan ik een andere S Pen gebruiken met mijn Galaxy Book Pro 360?

Elke S Pen die door Samsung wordt verkocht voor de Galaxy Book Pro 360 zal werken.

Over het algemeen werken Samsung S Pen-apparaten die zijn gebaseerd op dezelfde EMR-technologie als de stylus van de Galaxy Book Pro 360. De Samsung Galaxy S21 Ultra is daar een voorbeeld van. De meeste stylussen van derden die EMR gebruiken, werken ook.

Samsung biedt geen lijst met officieel ondersteunde first-party of third-party stylussen. EMR-stylussen van derden zullen vaak werken, maar u zult hun specificaties moeten controleren op compatibiliteit.

Welke apps ondersteunen de S Pen?

Je kunt de S Pen gebruiken zoals elke andere digitale stylus die compatibel is met Windows. Het werkt met Windows Ink en werkt daarom in een breed scala aan Windows-applicaties. Alle software die compatibel is met een Windows Ink-stylus, werkt met de S Pen.

Samsung bevat ook een aantal unieke apps die je niet op Windows-apparaten zult vinden. De meeste hiervan zijn toegankelijk via Air Command, maar u kunt ze ook vinden via Windows Start of Windows Search.

  • PENUP: dit is een eenvoudige app voor digitale kunst, vergelijkbaar met de Microsoft Paint3D-app. Het bevat een communityfunctie waarmee u uw werk kunt delen met andere Samsung Galaxy-bezitters.
  • Live Message: je kunt deze app gebruiken om snel notities of tekeningen te maken met de S Pen en deze naar anderen te sturen die de Live Message-app hebben.
  • Samsung Notes: dit is een notitie-app vergelijkbaar met Microsoft OneNote of Apple Notes. U kunt notities toevoegen door op het toetsenbord te typen of te schrijven met de S Pen.
  • Samsung Gallery: dit is een app voor het bekijken van foto's en video's die lijkt op de ingebouwde Foto's-app van Windows. Het bevat stylusondersteuning voor het toevoegen van notities aan foto's.

FAQ

    Hoeveel kost een S Pen?

    Een S Pen is inbegrepen in veel compatibele Samsung-apparaten, zoals de Samsung Galaxy Book Pro 360, maar u kunt indien nodig een vervangende pen kopen. Amazon biedt een verscheidenheid aan S Pen-vervangingen, variërend in prijs van $ 20 tot $ 40, en de website van Samsung heeft vervangende S Pens voor ongeveer $ 30.

    Kan ik de Samsung S Pen op alle Samsung-tablets gebruiken?

    Ja, maar er kunnen beperkingen zijn. Samsung zegt dat de S Pen die bij uw specifieke apparaat wordt geleverd, voor dat apparaat is ontworpen. Omdat de algemene technologie echter voor veel S Pens hetzelfde is, werken de S Pens op veel apparaten, zodat u aantekeningen kunt maken, apps kunt openen, op internet kunt navigeren en meer. U kunt echter beperkingen tegenkomen. Als uw apparaat bijvoorbeeld gebarenbediening ondersteunt, werkt een oudere S Pen mogelijk niet zo goed.

Aanbevolen: