Waar iTunes voor 64-bits Windows te downloaden

Inhoudsopgave:

Waar iTunes voor 64-bits Windows te downloaden
Waar iTunes voor 64-bits Windows te downloaden
Anonim

Als je een 64-bits versie van Windows 10, Windows 8, Windows 7 of Windows Vista gebruikt, is de standaardversie van iTunes die je downloadt van Apple of Microsoft 32-bits. U moet de 64-bits versie van iTunes downloaden om optimaal gebruik te kunnen maken van uw efficiëntere computer.

Het is slim om een 64-bits besturingssysteem op uw computer te gebruiken: het stelt uw computer in staat gegevens in 64-bits brokken te verwerken in plaats van de standaard 32-bits, wat leidt tot betere prestaties. Krijg dezelfde prestaties van iTunes door de 64-bits versie te downloaden.

iTunes-versies die compatibel zijn met 64-bits edities van Windows 10, 8, 7 en Vista

Image
Image

Download huidige of oudere versies van iTunes 64-bit rechtstreeks van Apple:

  • iTunes 12.10.11 (dit is de huidige versie van iTunes voor 64-bit Windows)
  • iTunes 12.4.3 voor oudere videokaarten
  • iTunes 12.1.3 voor oudere videokaarten

Er zijn andere versies van 64-bits iTunes voor Windows, maar deze kunnen niet rechtstreeks van Apple worden gedownload. Als je een oudere versie nodig hebt, kijk dan op OldApps.com, een site die oude versies van software host die de oorspronkelijke makers niet meer leveren.

Apple heeft nooit een versie van iTunes uitgebracht die compatibel was met de 64-bits editie van Windows XP Pro. Hoewel u iTunes 9.1.1 op Windows XP Pro mogelijk kunt installeren, werken sommige functies, zoals het branden van cd's en dvd's, mogelijk niet.

Bottom Line

Het is niet nodig om een speciale versie van iTunes op de Mac te installeren. Elke versie van iTunes voor de Mac is 64-bits sinds iTunes 10.4, dat in 2011 werd uitgebracht.

De toekomst van iTunes en Apple Music voor Windows

In juni 2019 kondigde Apple aan dat het iTunes op de Mac stopte. Op alle versies van macOS die sindsdien zijn uitgebracht, is iTunes opgedeeld in drie programma's: Muziek, Podcasts en TV.

Dingen zijn anders op Windows. Op Windows bestaat iTunes nog steeds en de drie afzonderlijke programma's zijn niet uitgebracht. Dat betekent dat je de Apple Music-app voor Windows niet kunt krijgen, maar maak je geen zorgen: je kunt je abonneren op de Apple Music-streamingservice en deze gebruiken via iTunes voor Windows. Apple heeft geen stappenplan aangekondigd voor het beëindigen van iTunes voor Windows en het vrijgeven van zelfstandige desktop-apps op het Microsoft-platform.

Aanbevolen: