Instagram test mogelijkheden om op desktop te posten

Instagram test mogelijkheden om op desktop te posten
Instagram test mogelijkheden om op desktop te posten
Anonim

Misschien kun je binnenkort een Instagram-foto op je bureaublad plaatsen.

Social media-adviseur Matt Navarra zag de potentiële functie aanvankelijk donderdag. Zijn screenshots die op Twitter zijn gepost, laten zien hoe je een foto zou uploaden en filters of bewerkingen zou toepassen via de desktopwebsite van Instagram.

Image
Image

Facebook-woordvoerder Christine Pai bevestigde aan Bloomberg dat de functie wordt getest.

"We weten dat veel mensen Instagram openen vanaf hun computer. Om die ervaring te verbeteren, testen we nu de mogelijkheid om een feed-post op Instagram te maken met hun desktopbrowser", zei ze.

Momenteel is Instagram voornamelijk een mobiel platform, en hoewel je je feed of Stories in een desktopbrowser kunt bekijken, kun je alleen een foto posten via de app.

Als je een foto op Instagram wilt plaatsen via een desktopbrowser, zijn er nog steeds manieren om dit nu te doen, maar je moet Instagram-posttools van derden gebruiken, zoals Later, Iconosqaure of Sked Social. Hoewel je met deze tools op internet kunt posten, kun je bij veel ervan geen bewerkingen of filters aan je foto's toevoegen.

Posten vanaf de desktop is slechts een van de vele functies die Instagram onlangs heeft aangekondigd te testen. Het sociale netwerk zei eerder deze week dat het zou beginnen met een test die voorrang geeft aan voorgestelde berichten aan een klein aantal gebruikers.

Een andere test waarin het sociale netwerk werkt, is het verwijderen van de mogelijkheid om feedposts in je verhalen te delen, maar de meeste mensen hopen dat dit niet als een permanente functie op het platform zal eindigen. Experts zeggen dat het een slecht idee zou zijn om de functie uit te schakelen, vooral voor kleine bedrijven die zich geen andere vormen van reclame kunnen veroorloven of belangrijke informatie over bepaalde onderwerpen kunnen delen.

Aanbevolen: