Alle Amerikaanse Instagrammers hebben nu mogelijkheden om producten te taggen

Alle Amerikaanse Instagrammers hebben nu mogelijkheden om producten te taggen
Alle Amerikaanse Instagrammers hebben nu mogelijkheden om producten te taggen
Anonim

Instagram heeft je altijd mensen laten taggen in je feed en Stories, maar hoe zit het met in de handel verkrijgbare producten? Zal niemand aan de arme, verwaarloosde producten denken?

Nou, het populaire sociale-medianetwerk heeft dit probleem zojuist opgelost door een functie voor producttags uit te rollen in de nieuwste update, zoals gerapporteerd via een officiële blogpost. De functie is beschikbaar voor alle Amerikaanse Instagrammers nadat ze in maart door het bedrijf werden geplaagd.

Image
Image

Wat betekent dit voor gemiddelde Instagram-fans? Je kunt een product in je foto's taggen en iedereen die op de tag klikt, kan het product gemakkelijk kopen via een verkooppagina van derden of via Instagram zelf.

Instagram adverteert deze functie als een gemakkelijke manier om producten die je leuk vindt te delen met vrienden en familie, hoewel je je kunt voorstellen dat populaire accounts deze functie ook zullen gebruiken wanneer ze samenwerken met merken.

Het taggen van een product werkt op dezelfde manier als het taggen van een ander Instagram-account. Volg gewoon de aanwijzingen in het tagging-menu en u bent klaar om te gaan.

Er zijn een paar kanttekeningen. Allereerst is het taggen van producten alleen voor openbare accounts, wat logisch is, aangezien het hele punt is om verkoop te genereren. Je kunt deze functie ook alleen in je feed gebruiken, hoewel Instagram zegt dat ze eraan werken deze optie in Stories te integreren.

Instagram heeft de laatste tijd gestaag veranderingen in de gebruikersinterface doorgevoerd en heeft eind vorige maand twee nieuwe feedopties toegevoegd om het browsen te vereenvoudigen.

Aanbevolen: