Zoom maakt het delen van voornaamwoorden gemakkelijker voor gebruikers

Zoom maakt het delen van voornaamwoorden gemakkelijker voor gebruikers
Zoom maakt het delen van voornaamwoorden gemakkelijker voor gebruikers
Anonim

Als je Zoom 5.7.0 of hoger gebruikt, kun je nu je voornaamwoorden op je profielpagina invoeren in plaats van ze in je weergavenaam te typen.

Zoom heeft aangekondigd dat het het delen van voornaamwoorden voor iedereen gemakkelijker maakt door een speciale vermelding op de profielpagina te bieden voor alle gebruikers. Oorspronkelijk, als je je voornaamwoorden in een Zoom-vergadering wilde weergeven, zou je ze moeten typen met je weergavenaam, die druk zou kunnen worden. Deze methode was ook geen haalbare optie voor sommige gebruikers die werden beperkt door bedrijfsbeleid of SSO-integratie. Door de weergave en het beheer van voornaamwoorden op te nemen in uw profiel, hoopt Zoom de functie voor iedereen gemakkelijker en toegankelijker te maken.

Image
Image

Zodra je je voornaamwoorden in het tekstveld op je profielpagina hebt ingevoerd, kun je beslissen hoe je ze wilt weergeven tijdens vergaderingen. Deze weergave-instellingen kunnen uw voornaamwoorden automatisch voor elke vergadering delen, u eerst toestemming vragen, of ze niet delen in vergaderingen, maar ze nog steeds weergeven in uw profielkaart.

Image
Image

Gratis Basic-accounts en alle accounts met een enkele gelicentieerde gebruiker hebben voornaamwoorden standaard ingesteld op zichtbaar, terwijl accounts met meer dan één gedeelde gebruiker standaard zijn uitgeschakeld. Beheerders die deze nieuwe functies voor voornaamwoorden willen inschakelen, kunnen de ondersteuningspagina van Zoom bezoeken voor instructies. SAML-toewijzing voor informatie over voornaamwoorden wordt ook ondersteund.

Als je gebruik wilt maken van de nieuwe functies voor voornaamwoorden van Zoom, kun je de nieuwste versie downloaden en ze meteen uitproberen.

Aanbevolen: