Hoe krijg ik HBO Max op Fire Stick

Inhoudsopgave:

Hoe krijg ik HBO Max op Fire Stick
Hoe krijg ik HBO Max op Fire Stick
Anonim

Wat te weten

  • Zoek op je tv of apparaat naar en selecteer HBO Max in de Fire Stick-app. Selecteer Get > Open.
  • Als je je hebt aangemeld via Amazon, gebruik dan die inloggegevens; als je je hebt aangemeld via je kabelaanbieder, gebruik die dan.
  • Download het gratis: meld u aan vanuit de app met Start Your Free Trial of via internet door naar HBOMax.com. te gaan

Dit artikel behandelt hoe je HBO max aan je Fire Stick kunt toevoegen en hoe je je kunt abonneren op HBO Max.

Hoe installeer ik HBO Max op Fire TV Stick

Het maakt niet uit of je je abonneert op de HBO-service of de app al aan je Fire Stick hebt toegevoegd. Als je HBO Max nog niet hebt, kun je je ervoor aanmelden of direct vanuit de app een gratis proefperiode starten zodra deze is geïnstalleerd.

  1. Open de Fire Stick-app op je televisie.
  2. Navigeer naar en selecteer het Zoeken pictogram in de linkerbovenhoek.

    Image
    Image
  3. Gebruik de afstandsbediening om naar HBO Max te zoeken. Als je de Alexa-spraakafstandsbediening hebt, kun je de luidsprekerpictogramknop op de afstandsbediening ingedrukt houden om spraakgestuurd te zoeken in plaats van op het toetsenbord te navigeren.
  4. Selecteer HBO Max in de zoekresultaten en selecteer vervolgens de HBO Max-app in de lijst met geretourneerde aps.

    Image
    Image
  5. Gebruik op de HBO Max-pagina de afstandsbediening om de Get optie te selecteren. Als de app al op je Fire Stick is geïnstalleerd, staat er in plaats daarvan Open.

    Image
    Image
  6. Selecteer Open om de app te starten.

    Image
    Image

Op dit punt kun je de Aanmelden optie selecteren om in te loggen op je HBO Max-account als je er al een hebt. Als u zich via Amazon op HBO Max hebt geabonneerd, gebruikt u uw Amazon-inloggegevens om u aan te melden bij de app. Als je je nog niet hebt geabonneerd, kun je ervoor kiezen om je aan te melden voor de HBO Max-service via de app of online.

Aanmelden voor HBO Max

Als je al HBO hebt via je kabelaanbieder, kun je je HBO-inloggegevens gebruiken om in te loggen en aan de slag te gaan met kijken, maar als je een nieuwe klant bent, heb je een aantal opties. Je kunt deze instructies gebruiken om je aan te melden voor HBO Max op de HBOMax.com-website, of je kunt je aanmelden via de Fire Stick-app die je zojuist hebt geïnstalleerd.

  1. Nadat je HBO Max op je Fire Stick hebt geïnstalleerd, klik je op Start Free Trial of Abonneer je nu.
  2. Voer de gevraagde informatie in (naam, e-mailadres en wachtwoord) en klik vervolgens op Account aanmaken.
  3. Voer betalingsgegevens in en kies uw abonnementsniveau. HBO Max biedt een maandelijks of halfjaarlijks abonnement. Als u klaar bent, klikt u op Abonneren of Start mijn gratis proefperiode.

Je kunt nu alles streamen wat HBO te bieden heeft.

FAQ

    Hoe herstart ik de HBO Max-app op een Fire Stick?

    Log eerst uit bij de HBO Max-app, ga dan naar Instellingen > My Fire TV > en selecteer Herstart. Zodra het opnieuw opstarten is voltooid, opent u de HBO Max-app opnieuw en meldt u zich opnieuw aan.

    Hoe meld ik me af bij HBO Max op een Fire Stick?

    Selecteer in de HBO Max-app het pictogram Instellingen en selecteer vervolgens de knop Afmelden.

    Hoe zeg ik mijn HBO Max-abonnement op van een Fire Stick?

    Zolang je HBO Max-abonnement wordt gefactureerd via de Amazon Appstore, kun je het annuleren vanaf de pagina Appstore-abonnementen (vergelijkbare instructies zijn van toepassing als je bent geabonneerd via andere platforms). Zoek vanaf daar uw HBO Max-abonnement en schakel automatische verlenging uit. Als u rechtstreeks via Warner Media bent geabonneerd, selecteert u Instellingen in de HBO Max-app, gevolgd door Abonnement en selecteert u vervolgens Beheren Abonnement Zoek uw HBO Max-abonnement en selecteer Abonnement opzeggen

Aanbevolen: