Hoe HBO Go to Fire Stick toe te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe HBO Go to Fire Stick toe te voegen
Hoe HBO Go to Fire Stick toe te voegen
Anonim

Wat te weten

  • De HBO Go-app voor Amazon Fire Stick-apparaten is eind juli 2020 uit de appstores verwijderd en werkt niet meer.
  • De meeste content van HBO Go is nu beschikbaar in de nieuwe HBO Max-app waar HBO-abonnees toegang toe hebben.
  • Sommige gebruikers van Amazon Fire TV Stick moeten mogelijk de nieuwe HBO Max-app downloaden die los staat van de oude HBO Go-app.

De Fire Stick HBO Go-app werkt niet meer en kan niet worden gedownload van de Amazon Appstore. Dit kan een schok zijn voor sommige gebruikers die de HBO Go-app al een tijdje niet hebben geopend, maar er is een goede reden voor deze verandering en zelfs een paar voordelen.

Deze gids legt precies uit wat er is gebeurd met de HBO Go-app op Amazon's Fire TV Stick-streamingsticks en hoe je HBO Go-content kunt bekijken nu de app weg is.

Waarom werkt HBO Go niet op Fire Stick?

Medio 2020 kondigde HBO aan dat de HBO Go-app zou worden stopgezet en dat alle inhoud zou worden gemigreerd naar de nieuwe HBO Max-app. Deze focusverschuiving werd gedeeltelijk gedaan om de nieuwe HBO Max-streamingservice te promoten, die ook beschikbaar is in de nieuwe app, maar het geeft bestaande HBO-abonnees ook toegang tot alle HBO-inhoud op één plek zonder van app of apparaat te hoeven wisselen.

De HBO Go is in 2020 stopgezet. De meeste inhoud kan nu worden bekeken via de nieuwe HBO Max-streamingservice op Fire Stick en andere apparaten.

De HBO Go-app werd in juli 2020 stopgezet op alle platforms, inclusief Amazon's Fire TV Sticks, in de meeste regio's. Na die datum konden gebruikers de HBO Go-app niet meer downloaden uit app-stores en degenen die hem openden werden begroet met een HBO-startscherm en niets meer. De HBO Go-website werd ook gesloten.

Kun je HBO Go on Fire Stick kijken?

Je kunt de HBO Go-app niet meer gebruiken op Fire Stick-streamingsticks en zelfs als je een oude versie van de app op een Fire Stick zou kunnen laden, zou het nog steeds niet werken zoals de HBO Go-service zelf is nu samengevoegd met HBO Max.

Image
Image

Je kunt nog steeds HBO Go-content bekijken op een Fire Stick, aangezien het overgrote deel, zo niet alles, is samengevoegd met de HBO Max-mediabibliotheek.

Hoe kijk ik naar HBO Go on Fire Stick?

Hoewel de HBO Go Fire Stick-app nu onbruikbaar is, kun je nog steeds je favoriete programma's, films en andere inhoud bekijken via de nieuwe HBO Max-app. Bovendien, als je nog steeds een HBO-abonnee bent, heb je waarschijnlijk al toegang tot HBO Max met je huidige accountgegevens. Het kan ook zijn dat er een HBO Max-abonnement bij je internet- of kabelbundel zit.

Als je toegang had tot HBO Go, is de kans groot dat je ook toegang hebt tot de nieuwe HBO Max-streamingservice.

Ga opnieuw aan de slag met het bekijken van je HBO Go-content op je Amazon Fire TV Stick, download de nieuwe HBO Max-app en probeer vervolgens in te loggen met je HBO-accountgegevens.

Waarom kan ik niet inloggen op HBO Max met mijn HBO Go Info?

Als je problemen hebt om in te loggen op de Fire Stick HBO Max-app met je oude HBO Go-informatie, zijn er enkele snelle tips om bij de inhoud van HBO te komen.

  • Controleer of je de HBO Max-app gebruikt. Onthoud dat de originele HBO Go-app niet meer werkt. Je moet de nieuwe gebruiken met de naam HBO Max.
  • Controleer uw e-mailinbox voor HBO Max-inloggegevens. Zoek in je inbox naar e-mails met verwijzingen naar HBO van rond juni of juli 2020. Ze kunnen informatie bevatten over je nieuwe accountgegevens of instructies over hoe je je account kunt migreren.
  • Vraag het uw serviceprovider. Uw mobiele of internetprovider heeft mogelijk HBO Go bij uw service inbegrepen, maar heeft besloten HBO Max niet te ondersteunen.
  • Gebruik de optie voor vergeten wachtwoord. Het is mogelijk dat u gewoon het e-mailadres en wachtwoord bent vergeten dat u hebt gebruikt. Gebruik de optie op de HBO Max-website om uw wachtwoord op te halen of opnieuw in te stellen.

FAQ

    Als ik HBO Go via DIRECTV heb, hoe kan ik dan content streamen op mijn Amazon Fire Stick?

    Download de HBO Max-app op je Fire Stick als je die nog niet hebt. Zoek de app van Home > Find > Search of Appstore> selecteer Get Open > Aanmelden bij een provider > DIRECTV > en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als je niet kunt inloggen op je Fire Stick, probeer dan toegang te krijgen tot je account op att.com of leer hoe je premiumkanalen toevoegt aan je DIRECTV-abonnement.

    Hoe zeg ik mijn HBO Go-abonnement op mijn Fire Stick op?

    HBO heeft nooit zelfstandige HBO Go-abonnementen aangeboden. Als je HBO Go gebruikte toen het beschikbaar was op je Fire Stick, kon je de streaming-app gebruiken omdat je een HBO-abonnement had bij je kabelaanbieder. Als je geen HBO meer wilt, log dan in op je account bij je HBO-factureringsprovider om je abonnement op te zeggen. Als je nog steeds HBO-programma's en films op je Fire Stick wilt streamen, neem dan contact op met je provider om te zien of je HBO Max-toegang hebt of zoek een nieuwe optie uit de HBO-lijst met HBO Max-providers.

Aanbevolen: