Razer onthult AMD-aangedreven 14-inch laptop

Razer onthult AMD-aangedreven 14-inch laptop
Razer onthult AMD-aangedreven 14-inch laptop
Anonim

Razer heeft de terugkeer aangekondigd van de Razer Blade 14, die een AMD-processor zal hebben, evenals een nieuwe gamingmonitor en een USB-C-oplader.

Razer onthulde de nieuwe Blade 14 tijdens zijn allereerste E3-keynote op maandag. De nieuwe Blade 14 zal de eerste Razer-gaminglaptop zijn met een AMD-processor en ondersteuning voor maximaal een Nvidia GeForce RTX 3080 laptop-GPU. Bovendien zal de laptop een configuratie bevatten met een 1440P Quad HD (QHD) scherm dat draait op 165 Hz.

Image
Image

De Blade 14 wordt geleverd met ondersteuning voor THX Spatial Audio, voor wat Razer een 'meer meeslepende audio-ervaring' noemt. Het zal ook het standaard Razer-laptopaanbod bevatten, inclusief Chroma RGB per toets en meerdere USB-poorten waarop u al uw favoriete accessoires kunt aansluiten.

De nieuwe Razer Blade 14 markeert de terugkeer van de compacte gaming-laptop, die al drie jaar stilstaat.

"Toen we de Blade 14 in 2013 introduceerden, daagde Razer de industrie uit om groter en kleiner te denken. De originele Blade 14 zorgde voor een revolutie in het mobiele gaminglandschap, verdiende de laptop van het decennium en bracht ons naar waar we nu zijn, " schreef Brad Wildes, senior vice-president en algemeen directeur van Razer's Systems-bedrijf, in het persbericht.

"De nieuwe Blade 14 heeft tot doel de industrie opnieuw wakker te schudden door Razer's decennium aan ervaring in het maken van ultracompacte en hoogwaardige spelmachines te combineren met de kracht en efficiëntie van AMD Ryzen Mobile Processors."

Razer heeft ook de eerste THX-gecertificeerde pc-monitor aangekondigd, de Raptor 27. De nieuwe gamingmonitor zal een 165Hz-scherm met een responstijd van 1 ms hebben en is ontworpen om een beeld met hoge snelheid en hoge resolutie te leveren.

Image
Image

Net als de andere op gaming gerichte randapparatuur van Razer, zal de Raptor 27 Chroma RGB-verlichting bieden, met ondersteuning voor de beheersoftware van het bedrijf, Razer Synapse 3. Terwijl de Raptor 27 wordt geleverd met een eigen stand, zal Razer ook een VESA-adapter waarmee hij kan worden aangesloten op de meeste standaard monitorstandaards.

Ten slotte gebruikte Razer de keynote om zijn eerste Gallium Nitride (GaN) oplaadapparaat aan te kondigen. De USB-C GaN-oplader biedt tot 130 W gecombineerd laadvermogen met twee USB-C-poorten en twee USB-A-poorten.

De oplader is klein genoeg om in je zak te passen, en Razer beweert dat het een efficiëntere stroomvoorziening zal bieden in vergelijking met traditionele opladers.

De Razer Blade 14 begint bij $ 1799,99, terwijl de Razer USB-C GaN-oplader $ 179,99 kost. Beide zijn nu beschikbaar. De Raptor 27 zal beschikbaar zijn in het derde kwartaal van 2021 voor $ 799,99. De VESA-adapter wordt apart verzonden voor $ 99,99.

Aanbevolen: