Dynabook onthult nieuwe lichtgewicht premium laptop

Dynabook onthult nieuwe lichtgewicht premium laptop
Dynabook onthult nieuwe lichtgewicht premium laptop
Anonim

PC-fabrikant Dynabook heeft het nieuwste lichtgewicht lid van zijn Portégé-lijn onthuld, de X40L-K, en enkele updates voor bepaalde modellen.

Met een gewicht van 2,3 pond en minder dan een centimeter dik, is de X40L-K een van de eersten in zijn lijn die 12e generatie Intel Core-processors, LPDDR5 RAM en Windows 11 Pro in één pakket heeft, volgens Dynabook. De nieuwe versies van de X30L en X30W zullen vergelijkbare componenten toevoegen, plus unieke functies zoals Corning Gorilla Glass.

Image
Image

De X40L-K is gemaakt van een magnesiumlegering, een lichtgewicht metaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid. Onder de motorkap bevinden zich Intel Core P-Series i5- en i7-CPU's, Iris Xe grafische kaart en tot 32 GB LPDDR5-geheugen. De laptop ondersteunt ook Wi-Fi 6E- en Thunderbolt 4-verbindingen voor universele connectiviteit.

Het 14-inch IPS-scherm wordt geleverd met Eyesafe, een technologie die blauw licht filtert om vermoeide ogen te verminderen en een hoge kwaliteit te behouden. Andere opvallende kenmerken zijn een batterij van 65 Wh, Dolby Atmos-ondersteuning en AI-ruisonderdrukking voor videogesprekken.

De vernieuwde modellen van Dynabook zijn de X30L-K en X30W-K, die dezelfde Iris Xe GPU, LPDDR5-geheugen en Wi-Fi 6E-ondersteuning hebben. Hoewel de CPU's anders zijn, omdat ze in plaats daarvan 12e Intel Core P-Series 28W-processors bevatten.

Image
Image

De nieuwste toevoegingen van Dynabook zijn niet goedkoop. De X40L-K heeft een prijskaartje van $ 1800, de X30W-K $ 1600 en de X30L-K kost $ 1380 bij release.

Een juiste lanceringsdatum voor deze laptops is nog niet gegeven, waarbij Dynabook simpelweg aangeeft dat ze zullen worden verkocht bij grote retailers en op hun website.

Aanbevolen: