ASUS onthult zijn nieuwe Zenbook Pro 16X OLED-laptop

ASUS onthult zijn nieuwe Zenbook Pro 16X OLED-laptop
ASUS onthult zijn nieuwe Zenbook Pro 16X OLED-laptop
Anonim

ASUS heeft plannen aangekondigd voor zijn 2022-laptopreeks, waaronder algemene wijzigingen en een nieuwe Zenbook Pro 16X OLED.

Tijdens de livestream van vandaag van zijn Pinnacle of Performance-evenement, kondigde ASUS plannen aan om het gewicht te verminderen, de prestaties te verhogen en OLED-schermen naar zijn nieuwste laptops te brengen. Dit omvat de nieuwe en aankomende Zenbook- en Vivobook-apparaten van het bedrijf, maar de nieuwe Zenbook Pro 16X OLED was een groot hoogtepunt.

Image
Image

Volgens zowel de presentatie als de ASUS-website biedt de Zenbook Pro 16X OLED een Intel 2,3 GHz i7- of 2,5 GHz i9-processor voor verbeterde prestaties. Het biedt ook 16 GB of 32 GB systeemgeheugen en tussen 512 GB tot 2 TB interne opslag via Solid State Drive. Allemaal met Windows 11 uit de doos geïnstalleerd.

Een nieuw "Active Aerodynamic System Ultra (AAS Ultra)"-mechanisme is ook inbegrepen bij de PRO 16X OLED, die het toetsenbord automatisch kantelt voor ergonomische (d.w.z. comfort) doeleinden. Het is ook verlicht met een RGB-achtergrondverlichtingssysteem dat kan aangeven dat er tussen apps moet worden gewisseld, nieuwe e-mails, een bijna lege batterij en meer.

Image
Image

Dan is er het "OLED"-gedeelte van "Zenbook Pro 16X OLED", dat, zoals je zou verwachten, betrekking heeft op het scherm van de laptop. Het is 4K, Dolby Vision-gecertificeerd, PANTONE-gevalideerd en is in feite bedoeld om extreem kleurnauwkeurig te zijn voor zo ongeveer alles wat je erop zou bekijken. Maar naast dat het een 4K OLED-scherm is, is het ook een 16-inch NanoEdge-touchscreen dat bedoeld is om te werken met de ASUS Pen 2.0.

Er is helaas nog geen woord over een precieze releasedatum of kosten voor dit vlaggenschip Zenbook Pro. Voor nu wil het bedrijf dat je "op de hoogte blijft", aangezien de Pro 16X OLED en andere nieuw aangekondigde laptops later dit jaar waarschijnlijk in de ASUS-winkel zullen verschijnen.

Aanbevolen: