Opera VPN Pro nu beschikbaar voor Mac en Windows

Opera VPN Pro nu beschikbaar voor Mac en Windows
Opera VPN Pro nu beschikbaar voor Mac en Windows
Anonim

Virtuele privénetwerken of VPN's, zoals de coole kinderen zeggen, zijn een geweldige manier om je privacy online te beschermen. Het aanbod van Opera is een van de meest populaire opties sinds het is geïntegreerd in de webbrowser van het bedrijf.

De premium-versie van zijn VPN, Opera VPN Pro, was tot nu toe alleen beschikbaar voor Android-gebruikers, aangezien het bedrijf zojuist Windows- en Mac-versies van de software heeft aangekondigd. De kale gratis versie was al beschikbaar voor pc- en Mac-bezitters, maar nu kunnen ze de hele enchilada ervaren.

Image
Image

Wat levert de Pro-optie op? Opera VPN Pro biedt apparaatbrede codering via de browser en ondersteuning voor maximaal zes apparaten op één account. U krijgt ook toegang tot meer dan 3.000 particuliere netwerkservers op 30 locaties over de hele wereld, met onbeperkte bandbreedte.

Toegang tot de professionele VPN van Opera is supereenvoudig. Download de browser gewoon naar uw Mac- of Windows-computer, maak een Opera-account aan en meld u aan voor een gratis maand van de geüpgradede service. Na die gratis maand variëren de prijzen van $ 2 tot $ 6 per maand, afhankelijk van hoeveel tijd je in één keer koopt.

"VPN-services worden een essentieel onderdeel van browsen, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt", schreef Krystian Kolondra, EVP PC & Gaming bij Opera.

Opera VPN Pro is wereldwijd beschikbaar, met diensten in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Pools en Braziliaans Portugees.

Aanbevolen: