Hoe de Indy 500 Live Stream te bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe de Indy 500 Live Stream te bekijken
Hoe de Indy 500 Live Stream te bekijken
Anonim

De Indianapolis 500 is een van de grootste evenementen van Memorial Day Weekend. Als je elk moment van de spannende IndyCar-actie wilt vastleggen, kun je het hele evenement naar je computer of laptop streamen, of naar buiten gaan op je telefoon of tablet.

Racedetails

Datum en tijd: 28 mei 2023

Locatie: Indianapolis Motor Speedway, Indianapolis, IN

Kanaal: NBC

Stream: NBC, IMS Livestream

Hoe de Indianapolis 500 van NBC te streamen

NBC heeft de uitzend- en streamingrechten voor de Indy 500. Dat betekent dat je de race kunt volgen op je lokale NBC-station, deze kunt streamen via NBC Sports, kunt kijken via een streamingdienst (scroll naar beneden voor een verscheidenheid aan opties en gratis proefversies), of bekijk de actie via de officiële Indianapolis Motor Speedway (IMS) Livestream.

Als je een kabel- of satellietabonnement hebt, maar je streamt liever naar je computer of laptop in plaats van op je televisie te kijken, kun je de NBC Sports livestreaming-website gebruiken om gratis toegang te krijgen tot sportevenementen waar NBC heeft de rechten.

Je kunt de NBC Sports-website voor livestreaming gebruiken op je Windows-, macOS- of Linux-computer of laptop, met elke moderne webbrowser, zolang je maar een snelle internetverbinding en een kabel- of satellietabonnement hebt.

Wanneer je de officiële NBC Sports-site bezoekt, zie je wat lijkt op een gratis livestream van de race. Dit is slechts een gratis voorbeeld en duurt maar een paar minuten. Als je de videobeperking voor gratis proefversies wilt opheffen, moet je inloggen via je kabel- of satellietprovider of iemand zoeken die je zijn wachtwoord wil lenen.

Hier leest u hoe u de Indianapolis 500 via NBC Sports kunt streamen:

  1. Navigeer naar de NBC Sports Indianapolis 500-site. De speler wordt geladen en vervolgens wordt de livestream van Indianapolis 500 geactiveerd zodra de even live gaat.

    Image
    Image

    Als de bovenstaande link niet werkt op de racedag, navigeer dan naar de NBC Sports Live-site en controleer of de race live is. Als dat zo is, heb je toegang tot de stream vanaf de hoofdsite van NBC Sports Live.

  2. Als je preview op is en je een kabel- of satellietabonnement hebt, kun je naar beneden scrollen en klikken op VERIFY NOW.

    Image
    Image
  3. Selecteer uw kabel- of satellietaanbieder.

    Image
    Image
  4. Log in op uw kabel- of satellietaccount.

    Image
    Image
  5. De limiet voor livevoorbeelden wordt verwijderd en je kunt het hele evenement streamen.

Welke streamingdiensten omvatten de Indianapolis 500?

De beste manier voor snoersnijders om de Indianapolis 500 te streamen, is door een televisiestreamingservice te gebruiken. Deze diensten zijn vergelijkbaar met kabel- en satelliettelevisie, in die zin dat ze live toegang bieden tot dezelfde kanalen, maar ze gebruiken een internetverbinding in plaats van een kabel- of satelliettelevisieaanbieder.

Elk van deze services biedt een soort gratis proefversie, dus dit is een goede manier om de Indianapolis 500 gratis te streamen. U kunt Hulu bijvoorbeeld een maand gratis uitproberen of een week gratis fuboTV.

Dit zijn de populairste streamingdiensten die je toegang geven tot de Indianapolis 500:

  • Hulu met Live TV: NBC is via deze service in de meeste markten beschikbaar, maar er zijn nog steeds markten waar het niet beschikbaar is.
  • YouTube TV: deze service heeft de op een na grootste dekking voor NBC.
  • DirecTV Nu: je hebt DirecTV niet nodig om deze service te gebruiken, ondanks de naam. Het is beschikbaar voor iedereen in de Verenigde Staten, maar het biedt niet in elke markt NBC.
  • Sling TV: NBC is via deze service beschikbaar in een handvol grote markten. De prijs is goed, dus het is de moeite waard om te kijken of jouw regio is inbegrepen.
  • fuboTV: deze service is gericht op sportgerelateerde zenders, maar NBC is alleen beschikbaar in bepaalde markten.

De Indianapolis 500 streamen op mobiele apparaten, streaming-apparaten en consoles

Naast streamen op je desktopcomputer of laptop, kun je dezelfde methoden ook gebruiken om de Indianapolis 500 te streamen op mobiele apparaten, zoals telefoons en tablets. Je kunt ook op je televisie kijken via een streamingapparaat, zoals de Roku of Apple TV, evenals gameconsoles.

Als je een kabelabonnement hebt, kun je de Indianapolis 500 streamen via de NBC Sports-app. Als u zich abonneert op een streamingdienst of zich aanmeldt voor een gratis proefperiode, moet u de app voor die specifieke dienst downloaden.

Dit zijn de apps die je nodig hebt om de Indianapolis 500 te streamen via NBC Sports of Hulu:

  • Android: NBC Sports, Hulu
  • iOS: NBC Sports, Hulu
  • Amazon-apparaten: NBC Sports, Hulu
  • Roku: NBC Sports, Hulu
  • PS4: NBC Sports, Hulu
  • Xbox One: NBC Sports, Hulu

We voegen links naar de NBC Sports-app en de Hulu-app toe, aangezien Hulu With Live TV de grootste NBC-dekking heeft. Elk van de andere streamingdiensten heeft ook zijn eigen apps als je ervoor kiest om met een van hen te gaan.

Is er een andere manier om de Indianapolis 500 gratis te streamen?

Naast de officiële stream van NBC en de streamingdiensten die NBC en NBC Sports aanbieden, kun je ook een deel van de actie gratis rechtstreeks vanaf de Indianapolis Motor Speedway-website bekijken.

Image
Image

Als je de officiële stream wilt bekijken, hoef je alleen maar de IMS Livestream-site op de racedag te bezoeken.

Aanbevolen: